Ce personaj ești din filmele lui Christopher Nolan, în funcție de zodie

Christopher Nolan este unul dintre cei mai cunoscuți regizori ai timpurilor noastre. De la filme devenite deja clasice precum Interstellar sau Inception si până la trilogia The Dark Knight, devenită standard pentru filmele cu supereroi, Nolan ne-a demonstrat nu doar că este un cineast desăvârșit, ci și un vizionar. 

Uneori, ca să poți relaționa cu personajele sale, trebuie să găsești un lucru comun, cum ar fi zodia. Află de mai jos Ce personaj din filmele lui Christopher Nolan ești în funcție de zodie?

12/12 Berbec: Cooper (Interstellar, 2014)


Oamenii din zodia Berbec sunt considerați a fi cei mai independenți din grupul lor. Sunt lideri înăscuți, curajoși și asertivi. Nu le place să fie restricționați, dar pot avea momente în care sunt impulsivi sau egoiști. Cooper, protagonistul filmului Interstellar, este un exemplu pentru Berbeci. Nu îî este teama să ia decizii dificile și se simte constant responsabil față de familia și echipajul său, dar și față de întreaga populație de pe Pâmânt.

 

11/12 Taur: Arthur (Inception, 2010)


Cei din zodia Taur au bun gust în aproape orice, sunt cu picioarele pe pământ, sunt încăpățânați, dar au și o fire foarte determinată. Sunt senzuali, de nădejde, loiali, dar pot căuta plăcerea prea mult, ceea ce îi abate de la țelurile lor principale. Arthur, unul dintre personajele din Inception este indubitabil un Taur. El îl ajută pe Cobb cu aproape orice, tocmai de aceea este un coleg și prieten grozav.

10/12 Gemeni: Selina/Catwoman (The Dark Knight Rises, 2012)


Oamenii din zodia Gemeni pot fi egoiști, cu două fețe și răutăcioși, dar în același timp sunt inteligenți, ambițoși și dinamici. Le plac jocurile și au multe talente. Selina aka Catwoman din The Dark Knight Rises este Gemeni. Ea este o expertă în transformări, tocmai de aceea este capabilă să pretindă atât de ușor că este altcineva.

9/12 Rac: Alfred (trilogia The Dark Knight )


Racilor nu place să se certe, de aceea întotdeuna îî iartă pe ceilalți (dar nu uită niciodată nimic). Sunt prietenoși, atenți și practici, dar pot fi și sensibili, încrezători în sine sau prea emoționali. Alfred, valetul lui Bruce Wayne în trilogia Cavalerul Negru, este un personaj din această zodie. El îl ajută pe Bruce oricând și încearcă de fiecare dată să evite un potențial conflict.

8/12 Leu: Robert Angier (Prestigiul, 2000)


Leii sunt oameni foarte populari. Ei pot fi dominanti și mândri, dar sunt și creativi, fideli, generoși, siguri pe ei și pot deveni inspirație pentru cei din jur.  Robert Angier din Prestigiul este evident, un Leu. El aspiră la atenție constantă tocmai de aceea ajunge să comită multe lucruri oribile pentru a primi și mai multă atenție și recunoaștere.
 

7/12 Fecioară: Cobb (Inception, 2010)


Fecioarele sunt perfecționiste. De cele mai multe ori obțin succesul datorită bunătății lor, faptului că te poți baza pe ele, sunt inteligente și creative. Acești pot fi lideri, dar în același timp se străduiesc să îî mulțumească pe ceilalți. Cobb, protagonistul din Inception, este Fecioară. El este un personaj foarte motivat, care știe ce vrea și cum să obțină ceea ce își dorește. În același timp, este liderul grupului său.


6/12 Balanță: Bruce Wayne/Batman (trilogia The Dark Knight)


Balanțele sunt irezistibile și aventuroase. Sunt persoane prietenoase și corecte, dar în același timp sunt de netemut dar și indecise, de aceea au o viață personală complicată. Bruce Wayne aka Batman din trilogia Cavalerul Negru se încadrează în această descriere mai bine ca orice alt personaj din filmele lui Nolan. El trebuie să găsească un echilibru între anumite aspecte ale vieții personale, în timp ce ia și niște decizii foarte dificile.

5/12 Scorpion: Will Dormer (Insomnia, 2002)


Scorpionii sunt recunoscuți pentru faptul că se bazează pe forțele proprii,sunt puternici și înțelepți, dar și imprevizibili și pătimași.  În același timp sunt dominanți, reticenți și uneori ursuzi. Will Dormer, protagonistul filmului Insomnia, este un personaj din zodia Scorpionului. Ajunge chiar în situația în care îl omoară pe unul dintre polițiști doar pentru că devenise suspicios. 

4/12 Săgetător: Leonard (Memento, 2000)


Cei născuți în zodia Săgetătorului sunt oameni deschiși la minte, curajoși, iubitori și foarte tranșanți. Își îndeplinesc scopurile, dar pot fi încăpățânați, reci și insensibili. Leonardo, protagonistului filmului Memento, este un Săgetător foarte determinat. Este foarte inteligent iar asta îl ajută să-și facă ordine în viața sa dificilă. 
 

3/12 Capricorn: Harvey Dent (Cavalerul Negru, 2008)


Capricornii sunt persoane foarte muncitoare, încăpățânate și foarte directe. De obicei, nu se mulțumesc până când nu ajung în vârf, ceea ce le face foarte ambițioase. Cei născuți în această zodie sunt loiali, organizați dar și un pic egocentriști.

2/12 Vărsător: Joker (Cavalerul Negru, 2008)


Vărsătorii sunt excentrici, creativi și inovatori. Sunt deseori considerați ciudați și pot părea distanți, dar de fapt sunt admirați și le place să fie cei care setează trendurile. Joker din Cavalerul Negru are, indubitabil, ceva din Vărsător în el. Este diferit față de toată lumea și găsește mereu o abordare nouă în orice, bazată pe pe ceea ce crede – și el crede în haos.

1/12 Pești: Alfred Borden (Prestigiul, 2006)


Peștii sunt zodia libertății, melancoliei și a simpatiei. Persoanele din această zodie sunt senzuale, încântătoare și emoționale. Cu toate astea, sunt foarte sensibili și nu pot funcționa singuri. Alfred Borden, un alt personaj principal din Prestigiul, aparține acestei zodii. La fel ca și partneresul său devenit inamic, adoră atenția, dar pune preț mai mult pe oamenii din jur decât pe reputație.