5 momente când Gal Gadot ne-a arătat că este o Femeie Fantastică în viața reală

Gal Gadot, protaganista din Wonder Woman – cel mai profitabil film regizat de o femeie (Patty Jenkins) – a demonstrat că nu este o supereroină doar pe marile ecrane, ci și în viața reală. 

Gadot se pregătește să o joace pe Wonder Woman pentru a patra oară în Wonder Woman 1984 (ce se va vedea în cinematografele Cinema City din 25 decembrie), după aparițiile din Batman versus Superman: Dawn of Justice (2016), Wonder Woman (2017) și Justice League (2017).

Continuarea filmului de success Wonder Woman, care a făcut încasări de 822 de milioane de dolari, îi aduce eroinei noastre noi aventuri și o confruntare cu doi noi inamici. Patty Jenkins se întoarce în scaunul regizorului, Chris Pine revine în rolul lui Steve Trevor și li se alătură Kristen Wiig în rolul The Cheetah, Pedro Pascal în rolul lui Max Lord, Robin Wright în rolul Antiope și Connie Nielsen în rolul lui Hippolyta. 

Până când ne vom putea bucura de Wonder Woman 1984 în cinematografe, iată 5 momente când Gal Gadot ne-a arătat că este o Femeie Fantastică în viața reală.


1. Își susține colegele din industrie

Gal Gadot este o susținătoare a mișcării #MeToo, așa cum a demonstrat-o printr-un mesaj pe Twitter în care încuraja femeile din industrie să fie curajoase și să se sprijine una pe cealaltă.

 


2. Își folosește celebritatea pentru o cauză bună

Gal este un model de succes iar rolul din Wonder Woman a transformat-o într-un ambasador de brand dorit de multe companii. Cu toate acestea, Gal a încercat să își folosească faima pentru a sprijini și oferi forță tinerelor femei și s-a implicat numai în campanii care s-au aliniat cu convingerile ei. A ales să lucreze cu Reebok datorită ”filosofiei branduluui prin care fitnessul devine o unealtă transformativă și care oferă putere”. Campania ”Be More Human” țintește să aducă în lumină femeile care reușesc nu doar să se transforme pe ele însele, dar transformă și lumea din jurul lor.
 

3. Îi adoră și este alături de fanii tineri

Gal Gadot a demonstrat de mai multe ori că este o Femeie Fantastică în viața reală și a intrat în rolul de prințesă a oamenilor pentru că mereu și-a făcut timp să stea de vorbă cu urmăritorii ei, iar pentru mulți tineri ea este un model. În timpul filmărilor, a stat de vorbă o zi întreagă cu un grup de copii bolnavi care vizitau platoul și chiar s-a dus în mai multe spitale de copii să își viziteze fanii.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#WonderChildrenWednesday one of my favorite days on set was when all these WONDERful children and their families from the Light of Hope organization came to set. I was so excited to spend the day with/get to know each one of them personally and hear their stories. .... .... This organization has been working for the last 18 years supporting, accompanying, and assisting children with cancer and their families.  It is operated by hundreds of dedicated volunteers and provides a range of services for sick children and their families: Including fulfillment of wishes, family / group vacation days, dream birthdays in hospitals, professional workshops for hospitalized children, financial support for families, and assisting with getting the proper medicine they may not be able to get. Please see the link in my bio to see how you can help these beautiful families out.@lights_of_hope_israel

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

 

4. Era însărcinată în timpul filmărilor pentru Wonder Woman

Puțini au știut la acel moment că Gal Gadot era însărcinată pe durata filmării mai multor scene din Wonder Woman. Asta nu a impiedicat-o însă să se antreneze 6 ore pe zi, să pună 7 kilograme de mușchi, să învețe kungu fu, capoeira, jiu-jitsu Brazilian. Dacă nici asta nu demonstrează ce superputeri are…e grozavă :).

via GIPHY

 

 



5. A sfidat protocolul vestimentar și a purtat pantofi fără toc pe covorul roșu la premiera Wonder Woman

Gadot a atras atenția când a venit la premiera din Los Angeles a fimului Wonder Woman din 2017 purtând o rochie Givenchy, dar cu pantofi fără toc. Look-ul ei a fost neconvențional și a rupt puțin tradiția clasică a codului vestimentar la astfel de evenimente.Intrebată de revista Variety de ce a optat pentru un astfel de look, actrița a răspuns ”este mult mai confortabil, atâta tot”.