8 filme de neratat la cinema în acest weekend

Lasă grijile deoparte și vino la cinema să te relaxezi. Comedie, acțiune, emoție, avem de toate, trebuie doar să alegi. Mai jos, găsești o listă cu 8 filme pe care le poți vedea în cinema în acest weekend.

NU UITA! Înainte să ne vizitezi, consultă LIVE STATUS CINEMATOGRAFE pentru a te asigura că cinematograful tău preferat este deschis.

Craft: The Legacy/Clubul Tinerelor Vrăjitoare 
Ia-ti bilet acum
 

Acum, sincer, dacă ai putea să faci vrăji, care ar fi prima vrajă la care te-ai gândi? Dacă nu ai inspirație, te ajută Clubul Tinerelor Vrăjitoare. În plus, apuci să îl mai vezi pe marile ecrane și pe David Duchovny, în rol secundar, după o pauză de mai mulți ani, în care nu a mai jucat în niciun lungmentraj. Aici aflați și ce i-a plăcut atât de mult la scenariul acestui film, încât l-a convins să revină pe marile ecrane.

 

Galeria Inimilor Frânte 

Ia-ți bilet acum

 

Nu lăsa amintirea unei relații trecute să te bântuie. Mai bine vii și te relaxezi la cinema cu comedia Galeria Inimilor Frânte. Scenarista Natalie Krinsky, acum și regizoare debutantă, ne propune o abordare inedită și comică asupra situației, bazată chiar pe propria experiență. “Aveam 25-26 de ani când am început să scriu la acest proiect […] Avusesem o despărțire urâtă și mă luptam să-mi găsesc drumul prin lume, așa că am vrut să scriu un film despre o fată ca mine”. Experiența scenaristei la celebrele producții “Gossip Girl” și “Grey’s Anatomy” și-a spus cuvântul, inspirând-o să-și creeze propria poveste romantică. “Broken Hearts Gallery” / “Galeria inimilor frânte” li se adresează, cu umor și optimism, tuturor celor cu inimile frânte.

 

 

TROLII: Descoperă lumea 
Ia-ți bilet acum

Nu ai văzut încă cel mai vesel film din istorie? Nu e nimic, pentru că Trolii:Descoperă lumea te așteaptă în continuare  la Cinema City, fiind animația perfectă de văzut cu întreaga familie la cinema. Muzica, umorul și personajele haioase sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să te destinzi în compania simpaticelor personaje animate, într-o după-amiaza de weekend la cinema.

 


Un hoț cinstit 
Ia-ți bilet acum

Ce-i mai tare decât un film de acțiune cu Liam Neeson? Actorul britanic continuă seria de thrillere pline de adrenalină și ne aduce Honest Thief (Un hoț cinstit), povestea unui povestea unui spărgător de bănci cu vechime care vrea să se predea fiindcă s-a îndrăgostit. Dar totul se complică din cauza a doi agenți FBI corupți care pornesc pe urmele lui, hotărâți să-l elimine și să-i fure banii pe care acesta intenționa să-i dea înapoi. 

 

 

Made In Italy
Ia-ti bilet acum

 

Made in Italy este o comedie plină de emoție, plasată în romantica Toscana, despre artistul boem londonez Robert (Liam Neeson) care se întoarce în Italia cu fiul său înstrăinat, Jack (Micheál Richardson) pentru a vinde casa pe care au moștenit-o de la regretata lui soție. Nici unul dintre ei nu se așteaptă să găsească vila, cândva splendidă, într-o deplorabilă stare de decădere...Jack, un manager de galerie de artă de succes și ambițios, se confruntă cu posibilitatea de a pierde tot ceea ce a construit, întrucât soția sa, Ruth (Yolanda Kettle), intenționează să-l părăsească, luând galeria, inima și sufletul lui cu ea. Singura speranță a lui Jack este să facă vândă rapid casa veche din Toscana a familiei lor, dar, pentru a reuși, el trebuie să ia legătura cu tatăl său înstrăinat, Robert - o misiune mai ușor de spus decât de făcut. Made in Italy ascunde și o poveste emoționantă: Liam Neeson joacă alături de fiul său, filmul fiind un omagiu adus soțiie sale, Natasha Richardson, ce a murit în 2009, după un accident grav petrecut la ski.
 


Un tataie de cosmar
Ia-ți bilet acum

Când vrea, Robert de Niro este și al naibii de amuzant, nu doar morocănos. Ne arată asta în comedia War With Grandpa (Un tataie de coșmar). Așa că dacă vrei să râzi bine de tot, dă o fugă la cinema.

 

Mulan
Ia-ți bilet acum

Avem nevoie de aventură, de o lecție de curaj și onoare. Iar cei de la Disney ne oferă toate acestea în varianta live-action și extrem de spectaculoasă a filmului Mulan, perfect de văzut la cinema alături de întreaga familie. 

 

TENET
Ia-ți bilet acum

Încă nu ai văzut cel mai discutat film al anului? TENET nu mai are nevoie de nicio prezentare. Încă mai ai o sanșă să te bucuri de el, așa că nu rata una dintre cele mai fascinante experiențe cinematografice, un film marca Nolan, despre care se va tot vorbi mult timp de acum încolo :)