De Halloween, ai 6 filme pe care trebuie să le vezi la cinema

Fani ai genului horror, uniți-vă! Ce ar fi Halloween-ul fără o zi întreagă de filme de groază la cinema? Pe 31 octombrie, lăsăm fricile pe care le trăim în viața reală, pentru niște fiori zdraveni în sala de cinema. Măcar asta-i o spaimă pe placul nostru, nu? :) Glumim, căci umorul pare a fi singura noastră salvare în aceste zile imprevizibile.

Totuși, un studiu  recent din Danemarca arată că pasionații de filme horror reușesc să treacă un pic mai ușor peste anxietățile create de pandemia de coronavirus, pentru că, nu-i așa, la câte scenarii de groază au văzut, sunt un pic mai pregătiți psihic să facă față unui val de emoții negative. Așa că un Halloween la cinema s-ar putea să te ajute mai mult decât îți imaginezi, evident bucurându-te de filme în deplină siguranță, păstrând distanțarea fizică și respectând măsurile în vigoare. În plus, dacă vrei, poți să țipi liniștit în sala de cinema, locul unde ne descătușăm toate fricile și alungăm grijile :).
 

Și că să trecem bine și de acest Halloween, am pregătit pentru voi o ofertă specială. Doar pe 31 octombrie, 5 dintre filmele tale preferate se reintorc in cinema, iar în plus, te bucuri de o premieră specială în ofertă, fiecare film fiind disponibil la un preț special: 15 LEI/biletul.
 

Petrecerile de Halloween de altă dată nu sunt la modă anul ăsta, așa că pe 31 octombrie ți-am pregătit o zi faină de tot la cinema, pentru că am băgat groaza în prețuri si avem filme pentru toată lumea, sigur găsești ceva pe placul tău. Iată 6 filme pe care nu trebuie să le ratezi acest Halloween la Cinema City.

NU UITA! Înainte să ne vizitezi, consultă LIVE STATUS CINEMATOGRAFE pentru a te asigura că cinematotragul tău preferat este deschis.
 

1.    Craft: The Legacy/Clubul Tinerelor Vrăjitoare – PREMIERĂ
Ia-ti bilet acum
 

Acum, sincer, dacă ai putea să faci vrăji, care ar fi prima vrajă la care te-ai gândi? Dacă nu ai inspirație, te ajută Clubul Tinerelor Vrăjitoare, pentru că începând din acest weekend te așteaptă la cinema să îți dezvăluie secretele magiei. În plus, doar pe 31 de octombrie, te bucuri de acest film la un preț special – 15 lei/biletul – în oferta noastră de Halloween. 


2.    A Quiet Place/Fără zgomot 2D
Ia-ti bilet acum

Așteptăm de prea mult timp să vedem A Quiet Place II la cinema, așa că am zis să ne facem încălzirea până la anul și să revedem primul A Quiet Place, care ni se pare unul dintre cele mai bune filme horror realizate în ultimii ani. Noi zicem că o să te țină în suspans, pe marginea scaunului, până în ultima secundă. You have to see it in cinema, to believe it :)
 


3.  Countdown/ O aplicație de coșmar  2D
Ia-ti bilet acum

Numărătoarea inversă până la Halloween a început. Ah, și cică o aplicaţie de coşmar îţi spune când o să mori. Vino şi tu la film de Halloween să afli cum să te salvezi (şi nu, nu merge dezinstalată).


4. Pet Sematary/Cimitirul Animalelor 2D
Ia-ti bilet acum

Nu e Halloween fără Stephen King, nu-i așa? Ei bine, noi deja ne-am gândit la asta și bineînțeles că există în oferta noastră de Halloween. Pet Sematary zicem că e suficient cât să îți dea niște spaime de toate zilele, nu? 


5.    Us/Noi 2D
Ia-ti bilet acum
 

În urmă cu trei ani, Jordan Peele a reinventat genul cinematografic horror cu Get Out, ce a primit și nominalizare pentru cel mai bun film. Cineastul a continuat seria horror-uilor inteligente, cu substanță și ne-a adus Us, un film ce ne face să ne temem de noi înșine. E păcat să vorbim mult despre el, cel mai bine îl trăiești la cinema, dar fii pregătit pentru că vei fi surprins. În plus, te bucuri de una dintre cele mai bune interpretări din acest gen, Lupita Nyong`o făcând un rol memorabil.


6.  Familia Addams 3D Dublat
Ia-ti bilet acum

Familia Addams ne inspiră în aceste momente cu umorul lor negru, cu care reușesc să treacă peste orice obstacol. Acum ce-ar fi dacă familia ta s-ar întâlni la cinema cu Familia Addams tocmai pe 31 octombrie, fix de Halloween? Noi credem că ar fi înfiorător de amuzant.