7 dintre cele mai noi premiere pe care le poți vedea săptămâna aceasta la cinema

Weekend-ul acesta ai și mai multe motive de bucurie: ai mai mult film, mai mult cinema :) Vino ACUM să te bucuri de cele mai noi premiere sau de alte filme bune din programul nostru pe care  nu ai apucat încă să le vezi. Verifică programul cinematografului tău preferat și ia-ți bilet. Comedie, acțiune, emoție, avem de toate, trebuie doar să alegi. Mai jos, găsești o listă cu 7 dintre cele mai noi premiere pe care le poți vedea la cinema, dar și alte filme faine din program. 

 

AVA – premieră 16.10

Ia-ți bilet acum

Jessica Chastain se întoarce pe marile ecran cu un film de acțiune și spionaj. Ea este AVA, un mercenar extrem de căutat care lucrează pentru o organizație de operațiuni clandestine. Ava străbate tot globul pentru a-și găsi și anihila țintele, întotdeauna personaje extrem de influente. Alături de Chastain, distribuția este completată de nume precum Colin Farrell, John Malkovich sau Common. Zicem că este filmul perfect pentru cine dorește o porție de adrenalină.

 


TROLII: Descoperă lumea - premieră 16.10

Ia-ți bilet acum

Cel mai vesel film din istorie se vede acum la Cinema City. Trolls: Descoperă lumea este animația perfectă de văzut cu întreaga familie la cinema. Muzica, umorul și personajele haioase sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să te destinzi în compania simpaticelor personaje animate, într-o după-amiaza de weekend la cinema.

 


La Belle Epoque/ Cei mai frumoși ani  – premiera 16.10

Ia-ți bilet acum


O comedie care să-ți meargă la suflet, La Belle Epoque (Cei mai frumoși ani) este exact genul de film de care avem nevoie în această perioadă. Numit de către publicația Hollywood Reporter ca fiind isteț, sexy și original, filmul îi aduce în rolurile principale pe Fanny Ardant și Daniel Auteuil. Așa că pentru câteva ore, lasă grijiile deoparte și relaxează-te la cinema cu această comedie romantică.

 

Galeria Inimilor Frânte – avanpremieră 21.10

Ia-ți bilet acum


Uneori păstrăm în suflet și în sertare amintiri din relațiile anterioare, dar ce se întâmplă când această colecție ajunge să ne bântuie și astfel ne împiedică să ne vindecăm rănile și să ne deschidem inima pentru noi relații?Scenarista Natalie Krinsky, acum și regizoare debutantă, ne propune o abordare inedită și comică asupra situației, bazată chiar pe propria experiență. “Aveam 25-26 de ani când am început să scriu la acest proiect […] Avusesem o despărțire urâtă și mă luptam să-mi găsesc drumul prin lume, așa că am vrut să scriu un film despre o fată ca mine”. Experiența scenaristei la celebrele producții “Gossip Girl” și “Grey’s Anatomy” și-a spus cuvântul, inspirând-o să-și creeze propria poveste romantică. “Broken Hearts Gallery” / “Galeria inimilor frânte” li se adresează, cu umor și optimism, tuturor celor cu inimile frânte.

 


Greenland: Cursa pentru supraviețuire – avanpremieră 21.10

Ia-ți bilet acum

Gerard Butler este perfect în rolul de erou salvator, și o face încă o dată în thriller-ul de acțiune Greenland. Povestea filmului este centrată în jurul unei familii, ce luptă pentru supraviețuire atunci când o cometă de dimensiuni uriașe pune în pericol existența vieții pe Pământ. Un film ce se anunță atât de spectaculos merită văzut și trăit în fața marelui ecran, la cinema, nu-i așa? :) 

 


Corpus Christi  - premieră din 9.10

Ia-ți bilet acum

Un film văzut de 2 milioane de spectatori în Polonia, un film subersiv și uimitor, așa cum a fost numit de către revista Variety, Corpus Christi este un must-see la cinema. Daniel are 20 de ani și tocmai a ieșit dintr-un centru de reeducare pentru minori. Ajuns într-un mic orășel din Polonia, Daniel se îmbracă în haine preoțești și pretinde că este trimisul Bisericii. Apariția unui preot carismatic cu viziuni moderne este o oportunitate pentru comunitatea locală care începe un proces de vindecare după o tragedie recentă.

 

 

Un hoț cinstit - premieră din 9.10
 

Ia-ți bilet acum

Ce-i mai tare decât un film de acțiune cu Liam Neeson? Actorul britanic continuă seria de thrillere pline de adrenalină și ne aduce Honest Thief (Un hoț cinstit), povestea unui povestea unui spărgător de bănci cu vechime care vrea să se predea fiindcă s-a îndrăgostit. Dar totul se complică din cauza a doi agenți FBI corupți care pornesc pe urmele lui, hotărâți să-l elimine și să-i fure banii pe care acesta intenționa să-i dea înapoi. Pentru adnrelină la cote maximum, îl poți vedea acum și în formatele IMAX sau 4DX.

 


Alte filme de neratat din program, pe care le poti viziona acum la Cinema City:

TENET

Ia-ți bilet acum

TENET nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dacă nu l-ai văzut încă, mai ai o sanșă să te bucuri de el în cel mai apropiat cinematograf din orașul tău. Nu rata una dintre cele mai fascinante experiențe cinematografice, un film marca Nolan, despre care se va tot vorbi anul acesta. 

 



Un tataie de cosmar

Ia-ți bilet acum

Când vrea, Robert de Niro este și al naibii de amuzant, nu doar morocănos. Ne arată asta în comedia War With Grandpa (Un tataie de coșmar). Titlul zice tot, nu-i așa? :) 

 


Mulan

Ia-ți bilet acum


Avem nevoie de aventură, de o lecție de curaj și onoare. Iar cei de la Disney ne oferă toate acestea în varianta live-action și extrem de spectaculoasă a filmului Mulan, perfect de văzut la cinema alături de întreaga familie.