Hollywood-ul și-a ales noua Cleopatra: Gal Gadot o va juca pe celebra regină a Egiptului

Gal Gadot și regizoarea Patty Jenkins fac din nou echipă, într-un proiect spectaculos la Hollywood. Actrița din Wonder Woman o va juca pe celebra Cleopatra, iar producția va fi regizată de Patty Jenkins.

Patty Jenkins, care a regizat Wonder Woman, a demonstrat că filmele cu supereroine sunt la fel de populare și pot aduce încasări uriașe în box-office. La finele anului, urmează să ne aducă și partea a doua, Wonder Woman 1984, ce promite să fie și mai spectaculoasă.

Insa, colaborarea dintre cele două nu se oprește aici. Publicația Variety anunță că Gal Gadot este actrița care o va juca pe Cleopatra, într-un film produs de studiourile Paramount, iar la cârma filmărilor se va afla Jenkins. Astfel, Gadot va călca pe urmele celebrei Elizabeth Taylor și va aduce pe marile ecrane povestea reginei egiptene a Nilului. Ecranizarea cu Elizabeth Taylor din 1963 rămâne cea mai celebră, a costat o avere la acea vreme și aproape că a băgat în faliment studiourile 20th Century Fox.


 

Paramount a câștigat drepturile de a ecraniza acest film, în fața celor de la Apple, Universal sau Netflix, și ei interesați de proiect. Filmul va spune povestea grandioasă  a reginei Egiptului, atât din perspectiva ei de conducătoare a Regatului Ptolemeic din Egipt, dar și din perspectiva relațiilor de iubire pe care le-a avut cu Iulius Cezar și Marc Antoniu. 
 

”Cleopatra este o poveste pe care mi-am dorit de mult timp să o aduc pe marile ecrane și sunt absolut recunoscătoare pentru echipa minunată alături de care vom realiza acest film” a scris actrita pe conturile ei de socializare. 
 

In ultimii ani, Hollywood-ul a tot încercat prin diverse proiecte, să readucă pe marile ecrane povestea faraoanei Cleopatra. Cel mai cunoscut proiect o avea în rol principal pe Angelina Jolie, al studiourilor Sony, însă nu se mai știe nimic despre acel proiect și nici daca vreodată va mai primi undă verde sau nu.

Între timp, Paramount merge mai departe și studioul este încrezător că acest proiect va fi grandios. Scenariul va fi semnat de Laeta Kalogridis, cea care s-a ocupat și de Alexander – un alt film de epocă celebru, cu Colin Farrell în rolul lui Alexandru cel Mare, regizat de Oliver Stone.

Gal Gadot are o carieră în plină ascensiune. Următoarele filme în care o puteți vedea la cinema sunt Moarte pe Nil și Wonder Woman 1984.