Twenty One Pilots Cinema Experience. Warm-up at Cinema City, live at the Castle!

- TRĂIEȘTE EXPERIENȚA TWENTY ONE PILOTS DE DOUĂ ORI -

MAI ÎNTÂI LA CINEMA, IAR APOI LA ELECTRIC CASTLE 

Twenty One Pilots au cucerit inimile a milioane de fani cu hit-uri precum „Ride”, „Blurryface” or „Stressed Out”. În 2020, când au fost nevoiți să ia o pauză de la întâlnirile cu fanii, cei doi câștigători ai premiului Grammy au compus un nou album.

Al șaselea album al trupei a fost lansat în 2021 sub forma unui Livestream Experience care a cuprins 21 de piese - întregul album „Scaled and Icy”, single-ul „Level of Concern", precum și versiuni live ale unor piese consacrate.

E timpul să ne bucurăm de întoarcerea lui Tyler Joseph și a lui Josh Dun la turnee și la concerte live. Celebrarea epică a albumului „Scaled And Icy” vine în cinematografele din întreaga lume pe 22 mai 2022 - la Cinema City!

Ia-ți bilet acum

Savurează abodrarea psihedelică a performance-ului trupei. The Twenty One Pilots Cinema Experience te va duce printr-un catalog electic și vei avea șansa de a intra în culisele unuia dintre cele mai creative momente muzicale, cu bucăți audio și video remasterizate pentru MARELE ECRAN și materiale în exclusivitate. 

AFLĂ MAI MULTE AICI

Este încălzirea perfectă înainte de a-i vedea pe Twenty One Pilots live, pe 15 iulie, la a opta ediție Electric Castle. Pregătește-te să cânți alături de Tyler și Josh!

VIZIONARE TRAILER: