Cunoaste echipa filmului "Oameni de treabă" în caravana de la Cinema City

"OAMENI DE TREABĂ" - PROIECȚII SPECIALE ÎN PREZENȚA ECHIPEI LA CINEMA CITY

De la regizorul Două Lozuri, Paul Negoescu, filmul OAMENI DE TREABĂ, ajunge la Cinema City în 14 locații din țară

Comedia neagă "Oameni de treabă", în regia lui Paul Negoescu - despre intenții bune și decizii proaste - cu Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian și Crina Semciuc, are premiera din 25 noiembrie în cinematografele Cinema City.

"Oameni de treabă" este al patrulea lungmetraj regizat de Paul Negoescu, după titlurile "O lună în Thailanda", "Două lozuri", "Povestea unui pierde-vară". Filmul combină elemente de comedie neagră și thriller pentru a spune povestea lui Ilie (Iulian Postelnicu), un șef de poliție aflat la mijlocul vieții și singur, într-un sat în care doar cei cu influență fac legea. Visul lui este acela de a duce o viață liniștită, despre care crede că ar putea începe dacă și-ar cumpăra o livadă, poate chiar și o casă. Dar în sat se întâmplă lucruri dubioase și, în urma unor evenimente violente, Ilie decide, în sfârșit, să se implice.

Cu o poveste plasată în nordul României și filmat în cursul anului trecut în județul Botoșani, comedia are un scenariu scris de Radu Romaniuc și Oana Tudor.

Proiecții speciale, în prezența echipei filmului, sunt programate astfel:

⇒ Brașov (Cinema City AFI Brașov, 23 noiembrie, ora 18.30)

⇒ Cluj (Cinema City Iulius Mall, 24 noiembrie, ora 18.30)

⇒ Iași (Cinema City, 29 noiembrie, ora 18.30)

⇒ Bacău (Cinema City, 1 decembrie, unde publicul poate întâlni echipa de la ora 17.30). 

GĂSEȘTI BILETE ONLINE AICI

Din punct de vedere profesional, a fost o experiență inedită să regizez un scenariu care nu a fost scris de mine, într-un univers neobișnuit pentru mine – povestea petrecându-se la țară, în nordul Moldovei, în timp ce eu sunt născut și crescut în București, fără să fi avut până acum vreo relație cu viața la țară, cu atât mai puțin cu Moldova”, mărturisește regizorul Paul Negoescu.  „Am făcut un casting care a durat mai mult de un an, întrerupt şi din pricina pandemiei. Am căutat actori care să vorbească cu accent moldovenesc aşa c-am început căutarea cu actori din zonă - Botoşani, Iaşi, Suceava. Apoi am lărgit aria de căutare, inclusiv printre actori din Republica Moldova, chiar dacă accentul lor e diferit, apoi am căutat printre actorii din Bucureşti care sunt de origine din Moldova sau au rude în Moldova. Aşa am aflat că Iulian este născut şi crescut în Moldova, ceea ce m-a încântat, pentru că-l admiram deja de ceva timp”, completează acesta.
 

VIZIONARE TRAILER:

Filme asemănătoare