Cinema in concert: Coldplay Music Of The Spheres

COLDPLAY MUSIC OF THE SPEHERES - LIVE AT RIVER PLATE  LA CINEMA CITY ÎN CONCERT SPECIAL 

≈ SPECIAL EVENT ≈

După succesul concertului transmis în direct din Argentina în cinematografele din întreaga lume, în octombrie anul trecut, parte a turneului Music Of The Spheres, Coldplay revine pe marele ecran, într-o nouă versiune a spectacolului, disponibilă în format 2D și 4DX - sălile de cinema devin cele mai mari săli de spectacole cu emoții ca-n filme!

Filmat pe parcursul celor zece reprezentații cu casa închisă, susținute de Coldplay pe stadionul River Plate din Buenos Aires, acest concert spectaculos cu sunet remixat și imagine remasterizată pentru marele ecran, cuprinde imagini uimitoare și cadre în premieră, surprinse de regizorul Paul Dugdale, câștigător la Premiului BAFTA și nominalizat la Grammy.

Lumini, lasere, artificii și brățări LED crează atmosferă într-un concert pe care The Times l-a numit „cel mai mare spectacol de muzică live din toate timpurile”.

Alături de hituri clasice precum Yellow, Fix You, Viva La Vida, My Universe și A Sky Full Of Stars, ne bucurăm și de prezența invitaților,i nclusiv de cea a lui Jin din BTS, cu debutul live al single-ului său, The Astronaut. 
Filmul conține și secvențe din spatele scenei, interviuri cu trupa, care se vor difuza exclusiv în cinematografe.

Nu ratați șansa de a trăi această experiență plină de bucurie și energie alături de fanii Coldplay din întreaga lume!
 

Acum te bucuri de Coldplay pe MARELE ECRAN, la CINEMA CITY!

Poți să îți iei bilete accesând acest link.

Vizionare trailer:

Filme asemănătoare