Demon Slayer pune stăpânire pe pe Marile Ecrane de la Cinema City

≈ PROIECȚIE EVENIMENT ≈

DEMON SLAYER: TO THE SWORDSMITH VILLAGE

Pe 24-26 martie 2023 fanii anime se vor bucura la Cinema City de vizionarea „Demon Slayer: To The Swordsmith Village”.

Proiecția prezintă episoadele 10 și 11 din “Entertainment District Arc” și primul episod din următoarea serie, “Swordsmith Village Arc”. O adevărată experiență cinematografică, apreciată de către cinefilii din lumea întreagă, “Demon Slayer” ajunge acum și în atenția publicului român!

IA-ȚI BILETE accesând acest link.

Povestea Demon Slayer” include atât emoție, cât și adrenalină din plin, prezentând drama lui Tanjiro Kamado și lupta lui furibundă cu diavolii. După ce aceștia îi ucid familia, Tanjiro Kamado se alătură vânătorilor de diavoli pentru a-și ajuta sora mai mică, Nezuko, transformată ea însăși în diavol, să redevină om. Acum, urmărim cu sufletul la gură atât acțiunea explozivă din finalul seriei “Entertainment District Arc”, cât și primul episod din mult-așteptata serie nouă, “Swordsmith Village Arc”.

Deși abia au ieșit dintr-o bătălie teribilă, Tengen Uzui, Tanjiro și coechipierii lor trebuie să-și adune forțele pentru a-i înfrunta pe Daki și Gyutaro (Demoni de rangul 6), într-o nouă misiune extrem de periculoasă. Totodată, moartea unui demon de cel mai înalt rang – eveniment care nu s-a mai petrecut de 100 de ani - produce neliniște și revoltă în rândul celor rămași… Oare vor reuși să-i învingă pe diavoli? 

INFORMATII FILM

  • Regizor: Haruo Sotozaki
  • Muzica: Yuki Kajiura, Go Shiina
  • Durată: 110 minute
  • Formate disponibile: 2D, subtitrare română