Ziua Cinematografelor, pe 10 septembrie la Cinema City

10 SEPTEMBRIE, ZIUA CINEMATOGRAFELOR

Doar 8 lei filmele 3D, toată ziua, toate filmele! Și mega reduceri la 3D, IMAX, 4DX și VIP!

Îți poți imagina o zi în care cu toți ne permitem să visăm mai mult? O zi în care, umăr lângă umăr trăim la unison aceleași emoții? 

Ei, bine, ziua aceea a venit: e ziua în care cu toți mergem la cinema, ziua în care ne regăsim în povești de neuitat, pierduți în imensitatea marelor ecrane, învăluiți de aromă de popcorn și sunet surround, tremurând plini de emoție în fața unei noi aventuri, unor noi personaje pline de carismă și nerv. 

Pentru că 10 septembrie este ZIUA CINEMATOGRAFELOR, ziua în care marile ecrane își dau întâlnire cu micile preturi: la Cinema City toată ziua, în toată țara, toate filmele în format 2D au un singur preț - 8 lei pe bilet! În plus, toate celelalte formate 3D, IMAX, 4DX și VIP au și ele prețuri super-reduse, așa că alege-ți formatul favorit și hai la film!   

DETALII AICI DESPRE FILMELE DIN PROGRAM

Cu o asemenea ocazie te întâlnești o dată pe an, acum e momentul să vezi toate filmele pe care le-ai ratat în ultima perioadă, toate blockbuster-ele pe care ți-ai propus să le urmărești, toate producțiile pe care le-ai așteptat atâta timp împreună cu toți prietenii tăi. Pentru că la 8 lei, poți veni cu familia, cu colegii de birou, cu rudele (chiar și cele mai puțin apropiate, e doar 8 lei!) și puteți petrece câteva ore în care ceea ce vă unește și vă aduce împreună e mai important decât orice altceva.

ZIUA CINEMATOGRAFELOR e aici și este și ziua ta, căci ce ar fi cinematograful fără tine, privitorul nostru fidel, fără bucuria pe care ți-o citim fie în colțul buzelor, fie al ochilor, în mâinile încleștate pe punga de popcorn sau pe brațele fotoliului, ce-ar fi filmul fără hohotele tale de râs sau fără bătăile repezi ale inimii tale? 

Nimic nu se compară cu emoția împărtășită a marelui ecran, cu trăirile fără egal pe care le putem experimenta doar într-o sală de cinema, așa că te așteptăm cu brațele și inimă deschisă în confortul sălilor de film Cinema City. Este ziua în care filmele sunt toate ale tale, este ziua în care cu doar 8 lei vei descoperi povești de neuitat pe care le vei purta în inimă tot anul, până când vom fi cu toți pregătiți să trăim din nou această experiență unică: ZIUA CINEMATOGRAFELOR.

Alege-ți formatul favorit:

  • 2D – 8 lei: cel mai popular format al momentului, experiența celor mai noi producții cinematografice și emoții trăite alături de toți ceilalți fani ai marelui ecran
  • IMAX – 10,5 lei: apogeul vizionării cinematografice, experiența unică în fața celui mai mare ecran curbat și sunetului care îți pătrunde "în oase", producții special filmate pentru acest format
  • 3D – 11 lei: ești parte din film, experiența captivantă a "intrării" în acțiune prin caracterul imersiv al vizionării și sentimentului de prezență activă în poveste
  • 4DX – 21 lei: simți filmul pe pielea ta, experiența multi-senzorială în care imaginile și sunetul sunt completate de mișcare, apă, aer, vânt și mirosuri, activând toate simțurile privitorului
  • VIP All Inclusive – 79 lei: o zi specială în oraș, experiența completă în care filmul e însoțit de un meniu all inclusiv, popcorn, nachos și băuturi la discreție și fotolii rabatabile pentru extra-confort.