ZIUA CINEMATOGRAFELOR

~ ZIUA ÎN CARE CU TOȚII MERGEM LA CINEMA ~

Ziua în care ne regăsim în povești de neuitat: alătură-te iubitorilor de cinema din întreaga lume pentru a sărbători filmele și Marele Ecran!

IA-ȚI BILET ACUM: SELECTEAZĂ CINEMATOGRAFUL DORIT ȘI DATA PROMOȚIEI 

Vino împreună cu gașca ta de prieteni, cu familia sau cu cine îți este mai drag și bucură-te de filmele preferate. Descoperă titlurile pe care ți-ai dorit să le vezi de mult timp, fii martorul unor subiecte pe care le vezi pentru prima oară sau bucură-te din nou de ceea ce te-a cucerit deja - câte genuri, atâtea amintiri memorabile direct din sala de cinema!

Întreaga zi, la toate filmele din program, biletul 2D este 8 lei, formatele speciale bucurându-se la rândul lor de un preț special: 3D este 11 lei, IMAX 2D este 10.5 si IMAX 3D costă 15.5 lei, la 4DX 2D ai bilete cu 21 lei, la 4DX 3D cu 26 lei, iar VIP Light costă 57 lei, în timp ce la  VIP All Inclusive ai bilete cu 79 lei.

Ne vedem la cinema. Cinema City 🙂

3000 DE ANI DE DORINȚĂ

Dr. Alithea Binnie găsește în Istanbul un djinn, care îi oferă trei dorințe în schimbul libertății sale. Acesta îți pledează cauza spunându-i povești fantastice din trecut, iar aceasta își va pune o dorință care îi surprinde pe amândoi...

IA-ȚI BILET

ACOLO UNDE CÂNTĂ RACII

O femeie care a trăit toată viața în mlaștinile din sudul Americii devine suspect principal în uciderea unui bărbat cu care a avut cândva o legătură.

IA-ȚI BILET

ANIMĂLUȚE FURIOASE: LEGENDA LUI HANK

Hank, un câine adorabil cu capul în nori iși dorește să devină samurai și pornește în căutarea destinului său - curând ajunge într-un sat populat doar de pisici.

IA-ȚI BILET

BALAUR

O profesoară de religie, soția preotului din oraș, începe o relație amoroasă cu un elev de-al său. Inspirat din fapte reale, filmul urmărește povestea Ecaterinei care, în încercarea de a-l ține sub control pe iubitul mai tânăr, ajunge să-și piardă ea însăși controlul pe parcurs.

IA-ȚI BILET

BESTIA

Un văduv se întoarce în Africa de Sud, unde și-a cunoscut soția, într-o călătorie planificată demult cu fiicele sale, într-o rezervație de vânătoare administrată de un vechi prieten de familie. Curând, însă, un leu feroce, vânător de oameni, începe să-i pândească.

IA-ȚI BILET

CRUCIADA COPIILOR

Abel și Marianne descoperă că fiul lor de 13 ani vinde lucruri din casă pentru a finaința în secret un proiect ecologic din Africa despre care crede că va salva planeta.

IA-ȚI BILET

DIRIJORUL TĂCERILOR

O casă ridicată în 1925 rezistă istoriei agitate, fiind martora vremurilor și un spațiu care găzduiește destine. Azi, îi vedem pe locatarii săi, trei generații de familii, cum sunt distruși de decizia mafioților locali, de a demola clădirea.

IA-ȚI BILET

DRAGON BALL SUPER: SUPER HERO

Cândva, armata Red Ribbon a fost anihilată de Son Goku. Cei care îi duc mai departe spiritul au creat Androizii supremi, Gamma 1 și Gamma 2. Aceștia se auto-intitulează “super-eroi” și încep ofensiva împotriva lui Piccolo si Gohan…

IA-ȚI BILET

DUPĂ CE AM GĂSIT FERICIREA

Cel de-al patrulea film al francizei After continuă: în timp ce Hardin rămâne în urmă pentru a se confrunta cu trecutul său, Tessa se întoarce în Seattle. Acolo, ea suferă o tragedie, dar deși Hardin vrea să o ajute, însă sfârșește prin a o îndepărta. 

IA-ȚI BILET

ELFII COFETARI

Legendarii "elfkins" din Köln, Germania, erau gnomi care îi ajutau noaptea pe meșteșugari la muncile lor. Cu 200 de ani în urmă, însă, ei au fost izgoniți de soția malefică a unui croitor. Aceasta este povestea întoarcerii lor.

IA-ȚI BILET

ELVIS

Producția se axează pe cariera starului Elvis Presley, regele Rock'n'Roll-ului, și a managerului său, colonelul Tom Parker.

IA-ȚI BILET

GAȘCA ANIMĂLUȚELOR DC

Nedespărțiti, Krypto Super-Câinele și Superman sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis. 

IA-ȚI BILET

INVITAȚIE ÎN IAD

Evie este sedusă de un bărbat misterios, de care se îndrăgostește până peste cap. Curând, însă, tânăra realizează că se află în centrul unei conspirații gotice..

IA-ȚI BILET

JURASSIC WORLD: DOMINAȚIA

La patru ani după ce Isla Nublar a fost distrusă, dinozaurii trăiesc și vânează alături de oameni. Actualul echilibru fragil va redesena viitorul, dar mai ales va stabili dacă omul poate rămâne în vârful lanțului trofic acum că împarte planeta cu cei mai temuți prădători din lumea animală.

IA-ȚI BILET

MAIGRET

O tânără îmbrăcată într-o elegantă rochie de seară este găsită fără suflare într-o piaţă din Paris. Comisarul Maigret va încerca să descopere criminalul şi să înţeleagă circumstanţele în care a murit victima.

IA-ȚI BILET

MEN

Trecând printr-o tragedie personală, Harper se retrage în pitorescul mediu rural englezesc, sperând să găsească un loc în care să reuşească să se vindece. Dar cineva - sau ceva - din pădurea din apropiere pare că o urmăreşte...

IA-ȚI BILET

MINIONII 2

Povestea nespusă a unui băiețel de 12 ani cu un vis neobișnuit: să devină cel mai mare villain din câți a văzut lumea.

IA-ȚI BILET

NU!

Locuitorii unei mici și izolate localități aflate într-o vale din mijlocul statului California devin martorii unor evenimente cel puțin bizare.

IA-ȚI BILET

ORFANA. ÎNGERUL MORȚII

După ce orchestrează o evadare strălucită dintr-un centru psihiatric, Esther se dă drept fiica dispărută a unei familii. Totuși, apare o întorsătură neașteptată care o pune față în față cu o mamă care își va proteja familia de "copilul" criminal cu orice preț.

IA-ȚI BILET

TELEFONUL NEGRU

Finney Shaw, un băiat de 13 ani, este răpit de un ucigaș sadic și închis într-un subsol izolat fonic. Când un telefon deconectat prins în perete începe să sune, Finney descoperă că poate auzi vocile victimelor anterioare ale ucigașului.

IA-ȚI BILET

THOR: IUBIRE ȘI TUNETE

În al patrulea film Marvel dedicat zeului tunetului, Thor face echipă cu Valkyrie, Korg, dar și cu fosta lui iubită, Jane Foster, pentru a i se opune lui Gorr, un supervillain care vrea să extermine casta zeilor.

IA-ȚI BILET

TOP GUN: MAVERICK

Tom Cruise își reia rolul cu care a făcut istorie și își pune la bătaie experiența proprie de pilot acumulată de-a lungul numeroaselor cascadorii pe care le-a executat singur.

IA-ȚI BILET

TRENUL ASASINILOR

Cinci asasini se îmbarcă în același tren ultra-rapid care călătorește între Tokyo și Morioka, având pe traseu doar câteva opriri. Fiecare dintre cei cinci realizează curând că misiunea sa are ceva în comun cu ale celorlalți.

IA-ȚI BILET

Disponibilitatea unor titluri poate varia în unele locații.