Avatar: Calea apei - biletele s-au pus în vânzare

L-AI AȘTEPTAT, ACUM ÎL VEZI LA CINEMA: BILETELE PENTRU "AVATAR: CALEA APEI" S-AU PUS ÎN VÂNZARE

Filmul dorit mai bine de un deceniu ajunge pe Marile Ecran de la Cinema City din 16 decembrie - biletele pentru cel mai nou film al lui James Cameron, care continuă acțiunea filmului din 2009, "Avatar: Calea apei" sunt puse la vânzare

Cu efecte vizuale copleșitoare, care te trimit în mijlocul acțiunii și care surprind frumusețea unei lumi subacvatice, "Avatar: Calea apei" aduce la cinema un proces nemaiîntâlnit până acum pentru a surprinde un nou sistem de captare digitală a mișcărilor. 

Situat la mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film, „Avatar: Calea Apei” începe să spună povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), necazurile care îi urmăresc, lucrurile pe care sunt dispuși să le facă pentru a se proteja reciproc, bătăliile pe care le duc pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură.

Poți să îți iei bilete accesând acest link.

James Cameron revine ca să reinventeze cinematograful - încă o dată -A trebuit să mă gândesc mult și bine dacă vreau cu adevărat să fac această continuare a celui mai mare succes din istoria cinematografului. Presiunea era uriașă. Și la fel erau și așteptările. Le-am spus producătorilor: bine, o fac, dar nu vreau să fac doar un film, vreau să spun o poveste mare”.

INFORMAȚII FILM

  • formate disponibile: IMAX, IMAX 3D, 4DX 3D, VIP, 3D, 2D
  • regizor: James Cameron
  • distribuție: Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, Kate Winslet 

TRAILER: 

Filme asemănătoare