Evenimente în zona VIP

EVENIMENTE ÎN ZONA VIP

În această perioadă, conceptul VIP de cină și film se transformă în VIP LIGHT, adaptat în conformitate cu noile măsuri de siguranță. Momentan, pentru siguranta dumneavoastră și pentru a vă putea oferi un confort sporit în utilizarea serviciilor din zonele VIP din Cinema City AFI Cotroceni si Cinema City Parklake, în conformitate cu măsurile de siguranță comunicate de autoritățile locale, am lansat conceptul VIP LIGHT. Va rugăm să consultați Regulamentul VIP Light aici.

FACILITĂȚI ÎN ZONA VIP

popcorn menu with soda

Foaierul spatios și un bar deschis, cu gustări și băuturi, totul nelimitat

6 săli intime in VIP cu o capacitate de la 27 de locuri si pana la 60 de locuri

Fotolii de lux, din piele, cu opțiuni de reglare a spătarului și a suportului pentru picioare

ECHIPAMENTE MULTIMEDIA 

Zona foaierului VIP și sălile de cinema sunt dotate cu dispozitive multimedia moderne: sisteme excelente de sunet, microfoane și acces la internet wireless. Cu ecrane compatibile și proiectoare cu linie digitală, puteți afișa prezentarea în toate sălile în același timp și puteți gestiona conferința din foaier sau din sala. Dispozitivul funcționează cu software Microsoft și Macintosh și poate fi conectat la un televizor prin satelit.

LOCAȚIE

Cea mai noua zona VIP Cinema City este situată în centrul comercial ParkLake, aflat aproape de intersecția străzii Camil Ressu cu Liviu Rebreanu. Parcarea este accesibilă de pe strada Liviu Rebreanu.

Cinema City VIP există și in centrul comercial AFI Cotroceni, aflat la intersecția bulverdului Timișoara cu bulevardul Vasile Milea.

 

CONTACTAȚI-NE:

e-mail

telefon: 021/407.00.65

În cazul în care ne contactați și ne furnizați datele personale, vă informăm că ele vor fi prelucrate de către S.C Cinema City România S.R.L. în calitate de operator de date. Vă informăm că datele cu caracter personal vor fi prelucrate în scopul furnizării și realizării serviciilor sau produselor comandate (dacă este cazul) sau a contactării cu privire la întrebările dvs. De asemenea, va informăm că răspunsurile la întrebări sunt voluntare și că persoana vizată are dreptul de a accesa și de a-și rectifica datele. Dacă sunteți interesat să primiți informații despre ofertele selectate în formă electronică sau prin apeluri telefonice, este necesar consimțământul dvs. prealabil.

ÎNAPOI LA OFERTE