Evenimente în zona VIP

EVENIMENTE ÎN ZONA VIP

Cinema City  ofera clientilor sai cel mai nou concept de vizionare cinematografica: VIP Cinema All Inclusive, in Bucuresti, in Cinema City AFI Cotroceni și Park Lake. Zona VIP este un loc unic, cu tehnologii multimedia de ultimă oră, celebrele fotolii "lazy boys", un foaier spatios și un bar deschis. Aici vă puteți găzdui oaspeții într-o atmosferă extraordinară, fie pentru un eveniment privat, o vizionare exclusivista sau o zi de nastere. Personalul profesionist din zona VIP va asigura buna organizare a conferințelor, training-urilor, întâlnirilor de afaceri sau evenimentelor corporate. 

FACILITĂȚI ÎN ZONA VIP

Foaierul spatios și un bar deschis, cu gustări și băuturi, totul nelimitat

6 săli intime in VIP cu o capacitate de la 27 de locuri si pana la 60 de locuri

Fotolii de lux, din piele, cu opțiuni de reglare a spătarului și a suportului pentru picioare

ECHIPAMENTE MULTIMEDIA 

Zona foaierului VIP și sălile de cinema sunt dotate cu dispozitive multimedia moderne: sisteme excelente de sunet, microfoane și acces la internet wireless. Cu ecrane compatibile și proiectoare cu linie digitală, puteți afișa prezentarea în toate sălile în același timp și puteți gestiona un apel de conferință din foaier sau din sala. Dispozitivul funcționează cu software Microsoft și Macintosh și poate fi conectat la un televizor prin satelit.

Un bar deschis în foaierul VIP: servim băuturi reci și calde și băuturi alcoolice; meniul include trei tipuri de salate, pizza sau paste, dar si dulciuri sau snacks-uri sarate

La cerere, putem extinde oferta noastră de catering

LOCAȚIE

Cea mai noua zona VIP Cinema City este situată în centrul comercial ParkLake, aflat aproape de intersecția străzii Camil Ressu cu Liviu Rebreanu. Parcarea este accesibilă de pe strada Liviu Rebreanu.

Cinema City VIP există și in centrul comercial AFI Cotroceni, aflat la intersecția bulverdului Timișoara cu bulevardul Vasile Milea.

 

CONTACTAȚI-NE:

e-mail

telefon: 021/407.00.65

În cazul în care ne contactați și ne furnizați datele personale, vă informăm că ele vor fi prelucrate de către S.C Cinema City România S.R.L. în calitate de operator de date. Vă informăm că datele cu caracter personal vor fi prelucrate în scopul furnizării și realizării serviciilor sau produselor comandate (dacă este cazul) sau a contactării cu privire la întrebările dvs. De asemenea, va informăm că răspunsurile la întrebări sunt voluntare și că persoana vizată are dreptul de a accesa și de a-și rectifica datele. Dacă sunteți interesat să primiți informații despre ofertele selectate în formă electronică sau prin apeluri telefonice, este necesar consimțământul dvs. prealabil.

ÎNAPOI LA OFERTE