Evenimente în zona VIP

EVENIMENTE ÎN ZONA VIP

Cinema City VIP invită spectatorii să se bucure de o experiență premium la cinema, urmărind filmul preferat din celebrele sale fotolii de piele complet computerizate, Lazy Boys, în săli intime, cu capacitate redusă, savurând popcorn și nachos cu refill nelimitat, totul la prețul unui singur bilet de cinema.

Iar acum poți alege între VIP All Inclusive (CINĂ ȘI FILM- o experiență cinematografică confortabilă în care te bucuri de o cină preparată de un chef, totul nelimitat) - și VIP Light (vizionarea relaxată a filmelor tale favorite, însoțite de meniul de bar nelimitat și popcorn cald și nachos crocant).

 

VIP AFI Cotroceni (VIP Light) | VEZI OFERTA
VIP ParkLake (VIP All Inclusive) VEZI OFERTA

VIP Iulius Town (VIP Light) | VEZI OFERTA

Va rugam sa consultati regulamentul VIP aici.

FACILITĂȚI ÎN ZONA VIP

popcorn menu with soda

Foaierul spatios și un bar deschis, cu gustări și băuturi, totul nelimitat

9 săli intime VIP

Fotolii de lux, din piele, cu opțiuni de reglare a spătarului și a suportului pentru picioare

ECHIPAMENTE MULTIMEDIA 

Zona foaierului VIP și sălile de cinema sunt dotate cu dispozitive multimedia moderne: sisteme excelente de sunet, microfoane și acces la internet wireless. Cu ecrane compatibile și proiectoare cu linie digitală, puteți afișa prezentarea în toate sălile în același timp și puteți gestiona conferința din foaier sau din sala. Dispozitivul funcționează cu software Microsoft și Macintosh și poate fi conectat la un televizor prin satelit.

LOCAȚII VIP

Cinema City VIP ParkLake este situat in centrul comercial ParkLake, aflat aproape de intersecția străzii Camil Ressu cu Liviu Rebreanu. Parcarea este accesibilă de pe strada Liviu Rebreanu.

Cinema City VIP  AFI Cotroceni se alfa in centrul comeciala AFI Cotroceni, aflat la intersecția bulverdului Timișoara cu bulevardul Vasile Milea.

Cinema City VIP Timisoara Iulius se afla in centrul comcercial  Iulius Town Timisoara si se poate ajunge cu mașina din Calea Sever Bocu, Bulevardul Antena sau Strada Popa Șapca.

 

CONTACTAȚI-NE:

e-mail

telefon: 031 413 0917

În cazul în care ne contactați și ne furnizați datele personale, vă informăm că ele vor fi prelucrate de către S.C Cinema City România S.R.L. în calitate de operator de date. Vă informăm că datele cu caracter personal vor fi prelucrate în scopul furnizării și realizării serviciilor sau produselor comandate (dacă este cazul) sau a contactării cu privire la întrebările dvs. De asemenea, va informăm că răspunsurile la întrebări sunt voluntare și că persoana vizată are dreptul de a accesa și de a-și rectifica datele. Dacă sunteți interesat să primiți informații despre ofertele selectate în formă electronică sau prin apeluri telefonice, este necesar consimțământul dvs. prealabil.

ÎNAPOI LA OFERTE