Regulament Concurs "Weekend Bond”

REGULAMENT CONCURS “WEEKEND BOND PENTRU 2 ÎN ACȚIUNE”

PERIOADĂ CAMPANIE 15 septembrie – 1 octombrie 2021

CAPITOLUL 1. ORGANIZATORI

ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE WEEKEND BOND PENTRU 2 ÎN ACȚIUNEeste S.C. CINEMA CITY România S.R.L., cu sediul în Strada Dr. Alexandru Boicescu, nr 10A, cod 050484, Sector 5, București, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/16742/2006, cod fiscal RO19123195, numită în continuare ORGANIZATORUL campaniei promoționale, operator date cu caracter personal numărul 0012152.

Campania promoțională se va desfășura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament, care se aplică tuturor participanților. Participarea la campania promoţională prin înscrierea datelor personale în www.concurs007.cinemacity.ro reprezintă acordul participantului cu privire regulile şi dispoziţiile stabilite în prezentul Regulament. Orice neconformare din partea participanților la aceste reguli îndreptățește ORGANIZATORUL să refuze acordarea premiului din promoția WEEKEND BOND PENTRU 2 ÎN ACȚIUNE”.

CAPITOLUL 2.  CONDIȚIILE CAMPANIEI PROMOȚIONALE

2.1     Pot lua parte la prezenta campanie promoţională toate persoanele fizice, care au cel putin vârsta de 18 ani împliniți la data înscrierii în Campania Promoțională, care achiziționează un bilet la filmul No Time to Die/ Nu e vreme de murit, în oricare dintre  cinematografele Cinema City România sau online pe site-ul www.cinemacity.ro în perioada campaniei promoționale și se înscriu în platforma dedicată www.concurs007.cinemacity.ro  în timpul perioadei campaniei (Capitolul 3, art. 3.1) .

Campania promoţională se va desfăşura în toate cinematografele Cinema City România (Cinema City Arad Atrium, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj Iulius, Cinema City Cluj VIVO!, Cinema City Constanța, Cinema City Constanța City Park, Cinema City Cotroceni, Cinema City Deva, Cinema City Galați, Cinema City Iaşi, Cinema City Mega Mall, Cinema City Piteşti, Cinema City Ploieşti Shopping City, Cinema City Ploieşti Afi, Cinema City Sun Plaza, Cinema Cirty Râmnicu Vâlcea, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu, Cinema City Timişoara Iulius Mall , Cinema City Timișoara Shopping City, Cinema City Suceava, Cinema City Severin, Cinema City Piatra Neamț, Cinema City Park Lake, Cinema City Buzau.

Localizate la următoarele adrese:

1.CINEMA CITY ARAD, Atrium Mall Arad, Calea Aurel Vlaicu nr 10-12 etaj 2, Arad, Jud. Arad;

2.CINEMA CITY BACĂU, Arena Mall Bacău, Str Ștefan cel Mare, nr 28, etaj 2, Bacău, Jud. Bacău;

3.CINEMA CITY BAIA MARE, VIVO! Mall Baia Mare, Str Victoriei nr 73, etaj 2, Baia Mare, Jud. Maramureș;

4.CINEMA CITY BRĂILA, Brăila Mall– Promenada Mall, parter, Comuna Chişcani, Sat Vărsătura, Str. Principala nr. 4, Jud. Brăila;

5.CINEMA CITY CONSTANȚA VIVO! Constanța, Str Aurel Vlaicu nr 220, Constanța, Jud. Constanța;

6.CINEMA CITY CONSTANTA CITY PARK, City Park Constanţa Mall, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C, Constanţa;

7.CINEMA CITY CLUJ IULIUS, Iulius Mall Cluj, Str. Al. Vaida- Voievod nr. 53B, Cluj Napoca, Jud. Cluj;

8.CINEMA CITY CLUJ VIVO, VIVO! Cluj, Str. Comuna Floreşti, Jud. Cluj, Str. Avram Iancu, nr. 492-500;

9.CINEMA CITY COTROCENI, Mall AFI  Cotroceni, Bd Vasile Milea nr 4, etaj 1, Sector 6, Bucureşti;

10.CINEMA CITY DEVA, Shopping City Deva, Calea Zarandului, nr. 87, Deva, 330182;

11. CINEMA CITY GALAȚI, Shopping City Galați, Strada George Cosbuc nr. 251, Galați, 800552;

12.CINEMA CITY IAȘI, Iulius Mall Iaşi, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 2, etaj 3, Iaşi, Jud. Iaşi;

13.CINEMA CITY MEGA MALL, Mega Mall Bucureşti, Str. Pierre de Coubertin, nr.3-5, Sector 2, Bucureşti;

14.CINEMA CITY PITEȘTI, VIVO! l Pitești, Calea București nr. 36, etaj 1, Pitești, Jud. Argeș;

15. CINEMA CITY PLOIEȘTI Shopping City, Comuna Blejoi, DN1B, km. 6, Jud.  Prahova;

16. CINEMA CITY AFI PLOIEȘTI, Mall Afi Palace Ploieşti, Strada Calomfirescu 2, Ploiești, Jud. Prahova;

17. CINEMA CITY RÂMNICU VÂLCEA, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Strada Ferdinand 38, Râmnicu Vâlcea, Jud. Vâlcea

18. CINEMA CITY SUN PLAZA, Sun Plaza Mall București, Calea Văcărești nr. 391, etaj 1, sector 4, Bucureşti;

19. CINEMA CITY TIMIŞOARA, Iulius Mall Timişoara, Str. Aristide Demetriade, nr 1, etaj 2, Timişoara, Jud. Timiş;

20. CINEMA CITY TÂRGU MUREȘ, Promenada Mall, Str. Gheorghe Doja Nr 243, Târgu Mureș, Jud. Mureş;

21. CINEMA CITY TÂRGU JIU, Shopping City Targu Jiu Mall, Strada Termocentralei nr.10, Targu Jiu, Gorj;

22. CINEMA CITY SUCEAVA, SUCEAVA MALL Calea Unirii nr. 22, Suceava, România 720018;

23.CINEMA CITY SEVERIN, Shopping City Severin, Bld. Mihai Viteazu nr.78, Dr. T. Severin, Mehedinti;

24.CINEMA CITY TIMISOARA, Shopping City Timisoara, Calea Sagului nr.100, 300516, Timisoara;

25. CINEMA CITY PIATRA NEAMȚ, Shopping City Piatra Neamt Blvd. Decebal 76, Piatra Neamt;

26. CINEMA CITY PARK LAKE, Park Lake Shopping Center, Str. Liviu Rebreanu 4, București;

27. CINEMA CITY SHOPPING CITY BUZAU, Bulevardul Unirii nr. 232, Buzau, Romania.

Numai biletele la filmul No Time to Die/ Nu e vreme de murit, achiziționate în cinematografele din reţeaua Cinema City România enumerate mai sus sau pe site-ul www.cinemacity.ro dau dreptul de participare la Campania promoţională WEEKEND BOND PENTRU 2 ÎN ACȚIUNE

CAPITOLUL 3. DURATA CAMPANIEI PROMOŢIONALE

3.1    Perioada campaniei este: 15 septembrie – 1 octombrie 2021.

3.2. Participanții se pot înscrie in concurs  începând cu data de 15 septembrie și pâna la data de 1 octombrie 2021 ora 23:59, dacă au achiziționat un bilet la filmul No Time to Die/ Nu e vreme de murit, în oricare din cinematografele Cinema City România.

3.3    ORGANIZATORUL îşi rezervă dreptul de a modifica perioada şi durata campaniei în orice moment, cu notificarea prealabilă a participanţilor.

CAPITOLUL 4. CONDIŢII DE PARTICIPARE

4.1    Pot lua parte la această campanie promoţională toate persoanele fizice, care:

 • au achiziționat / achiziționează un bilet la filmul No Time to Die/ Nu e vreme de murit și au implinit vârsta de minim 18 ani la data înscrierii în concurs
 • se înscriu în concurs în perioada promoției (capitolul 3, art. 3.1).
 • introduc corect datele de identitate cerute
 • au în posesie biletul de/film in original

La tragerea la sorți pot participa doar persoanele care au împlinit vârsta de minim 18 ani la data înscrierii în Campania Promoțională.

4.2    Persoanele care achiziţionează bilete pe baza voucherelor speciale cu valoare zero, nu pot participa la promoție.

4.3     Angajaţilor S.C. Cinema City România SRL, angajaţilor Adecco Romania, angajatilor Forum Film Romania, angajatilor New Age Media Romania,  angajaţilor SWAT Romania şi MP Cleaning Service SRL, angajaţilor partenerilor promoţiei cât şi rudelor acestora până la gradul IV, inclusiv, le este interzisă  participarea la concurs și la tragerea la sorţi pentru premiu.

4.4    Depistarea de către organizatori a oricărui tip de fraudă, prin nerespectarea condiţiilor de participare la prezenta promoţie expres prevăzute în acest regulament, inclusiv prin complicitatea angajaţilor Cinema City, acordă dreptul acestora de a revendica premiul deja acordat participantului și de a relua procedura de tragere la sorți cu ceilalți participanți rămași în concurs.

Atenționare: Participanţii la fraudă pot fi supuşi cercetărilor penale, riscând pedeapsa cu închisoarea stipulate în legislația română.

CAPITOLUL 5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

5.1 Campania promoțională se desfășoară în perioada 15 septembrie – 1 octombrie 2021.

Pentru a participa la tragerea la sorți, participanții trebuie să urmeze urmatorii pasi:

 

 1. Să achiziționeze un bilet la filmul No Time to Die/ Nu e vreme de murit fie online de pe site-ul www.cinemacity.ro, fie de la casele de bilete din oricare dintre cinematografele din rețeaua Cinema City, în perioada campaniei, menționată mai sus.

 

 1. Acceseze site-ul promotional www.concurs007.cinemacity.ro și să introducă numărul de referință al biletului, precum și numele complet, adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa (opțional) a participantului.

 

 1. Numărul de referință al biletului are peste 16-20 de caractere și este afisat atât pe biletul achiziționat la casele de bilete din cinematograf cât și pe biletul electronic în cazul achizițiilor online.

 

PARTICIPANTUL LA CONCURS ESTE SINGURUL RESPONSABIL PENTRU PĂSTRAREA BILETULUI PÂNĂ LA RIDICAREA PREMIULUI AFERENT. PENTRU A INTRA ÎN POSESIA PREMIULUI, CÂȘTIGĂTORUL TREBUIE SĂ PREZINTE BILETUL DE CINEMATOGRAF ÎN ORIGINAL.

 

5.2 Premiul acordat prin tragere la sorţi:

Premiul constă în:

 • Pachet de weekend ultra all-inclusive la Wonderland Cluj Resort (cazare si regim de masa all inclusive). Perioada va fi la alegerea câștigătorului, din variantele existente, oferite de organizator, în intervalul 15 octombrie 2021 – 15 martie 2022.
 • Activități extra incluse:
  • zbor cu elicopterul; zbor cu balonul cu aer cald. Zborurile de agreement se pot organiza,  în funcție de condițiile meteo.
  • test drive cu un model Land Rover, pe perioada sederii in Cluj.
  • Multe alte surprize

 

După predarea premiului către câștigător, Organizatorul nu va mai avea nicio responsabilitate cu privire la modul de gestionare a acestuia de către câștigător

 

ÎN CAZUL ÎN CARE DATELE NU SUNT COMPLETATE INTEGRAL SAU EXISTĂ DISCREPANȚE ÎNTRE DATELE DIN ACTUL DE IDENTITATE ȘI CELE FURNIZATE PE SITE, CÂȘTIGĂTORUL VA FI DESCALIFICAT ŞI NU VA PUTEA INTRA ÎN POSESIA PREMIULUI.

 

5.3 Vor fi descalificate înscrierile care: I) conțin informații defăimătoare, indecente, imorale sau orice tip de conținut neadecvat, inclusiv mesaje sexiste sau rasiale II) includ nume sau date personale individuale fără ca persoana să își fi dat consimțământul, III) încurajează sau instigă la violență sau comportatement anti-sociale IV) lezează persoane pe fond religios, de gen, orientare sexuală, nuditate, dizabilitate sau vârstă; sau au atitudine negativă împotriva organizatorului sau al terților implicați.

5.4 Vor fi acceptate numai înscrierile prin platforma dedicată concursului, în perioada 15 septembrie – 1 octombrie 2021, conform capitolului 3 din prezentul regulament.

CAPITOLUL 6. TRAGEREA LA SORTI

6. 1 Tragerea la sorți va avea loc în la data de 7 octombrie 2021.

Toate înscrierile primite până la data limita de înscriere vor fi colectate împreună și un (1) câștigător va fi extras aleatoriu din toate înscrierile eligibile primite și care se califică în conformitate cu acești termeni și condiții, plus 10 rezerve.

Câștigătorul va fi selectat printr-un proces computerizat care produce rezultate aleatorii verificabile. Tragerea la sorți va avea loc pe 07.10.2021. Premiul nu poate fi preschimbat în bani sau produse. Câștigătorul va fi anunțat personal de către un angajat al S.C. Cinema City România SRL, în maxim 24 de ore de la data încheierii tragerii la sorți, telefonic și prin e-mail la adresa declarată. Câștigătorul va fi apelat de maxim 3 ori pe numărul de telefon specificat de acesta, iar pentru a putea fi validat trebuie să trimită pe adresa de e-mail menționată de către Organizator o fotografie a biletului de film înscris în concurs, împreună cu o copie dupa un act de identitate cu datele sale personale (carte de identitate, pașaport, permis de ședere) în termen de 24 de ore de la data anunțării acestuia. În cazul în care una din aceste condiții nu este îndeplinită, câștigătorul nu poate intra în posesia Premiului și se va apela la rezerve, în ordinea extragerii lor, până în momentul în care se va găsi un câștigător care să îndeplinească toate condițiile de mai sus.

 

Se va apela la rezerve în următoarele cazuri:

1. În cazul în care, din motive independente de voința Organizatorului, acesta nu poate lua legătura cu Participantul extras câștigător în termenul stabilit în prezentul Regulament;

2. În cazul în care câștigătorul nu are completate toate datele obligatorii sau datele completate nu se potrivesc cu cele din actele de identitate ale castigatorului;

3. În cazul în care câștigătorul nu îndeplinește criteriile de eligibilitate;

4. În cazul în care câștigătorul este invalidat din motive independente de Organizator;

5. În cazul în care câștigătorul renunță/ nu trimite datele necesare validării în termen de 24 de ore de la  momentul anunțării;

6. În cazul în care câștigătorul, în momentul revendicării premiului, nu prezintă un act de identitate valabil, împreună cu biletul de film înscris în concurs;

7. În cazul în care Organizatorul, din motive independente de voința sa nu poate acorda premiul, atât câștigătorului sau rezervelor aferente, acesta va rămâne în posesia acestuia premiului;

8. În cazul în care câștigătorul nu este disponibil să intre în posesia premiului în perioadele oferite de organizator, în intervalul 15 octombrie 2021 – 15 martie 2022.

Numele câștigătorului va fi publicat după tragerea la sorți și după stabilirea câștigătorului final, pe site-ul Cinema City: www.cinemacity.ro și în materialele de presă furnizate de către organizator, în termen de 10 de zile lucrătoare de la data validării acestuia.

9. În cazul în care câștigătorul nu dorește expunere publică a numelui său și/sau a imaginii sale (în cazul în care anunțarea căstigătorului este un eveniment public) sau nu este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

 

În cazul în care excursia va fi amânată/anulată de către organizatorii acesteia câștigătorul va fi anunțat în cel mai scurt timp posibil.

CAPITOLUL 7. RESPONSABILITATE ȘI ERORI

7.1 La începutul campaniei, organizatorii vor pune regulamentul promoției la dispoziția participanților. Regulamentul poate fi consultat la casa de bilete și pe site https://www.cinemacity.ro/static/ro/ro/regulament-concurs-weekend-bond

7.2 Organizatorii sunt pe deplin responsabili de mecanismul promoției (rezultate, verificări), pentru premiile acordate și pentru distribuția lor. 

7.3 Organizatorii nu sunt responsabili pentru nicio dispută privind dreptul de a intra în posesia premiilor în timpul promoției.

7.4 Participanţii câştigători sunt informaţi cu privire la faptul că organizatorul nu acordă nicio garanţie pentru premiul primit şi nu va despăgubi participantul câştigător în cazul unor probleme în exploatarea premiului, inclusiv dacă acestea se referă la distrugerea premiului, imposibilitatea de folosire, alte daune auxiliare, vătămări corporale, deces, etc., participanul câştigător urmând să utilizeze premiul pe propriul risc.

CAPITOLUL 8. PREDAREA PREMIULUI DE LA EXTRAGERE

8.1 PREDAREA PREMIULUI - se va face de către  Cinema City în baza unui proces verbal de predare primire a premiului, pe numele câștigătorului. Predarea premiului poate fi un eveniment public, la alegerea organizatorilor de la momentul anunțării câștigătorului.

8.2 Participarea la această Campanie presupune acordul anterior și irevocabil al câștigătorului referitor la faptul că persoana sa, numele, localitatea de domiciliu și fotografiile lui pot fi făcute publice și folosite în materiale foto, audio și video de către Organizator fără niciun fel de plată aferentă.

8.3 Câștigătorul Premiului va semna o declarație scrisă în acest sens, ce va fi predată Organizatorului, în caz contrar considerându-se că persoana câștigătoare a renunțat implicit la premiu.

8.4 Organizatorul nu va suporta niciun fel de cheltuieli după punerea câștigătorului în posesia premiului.

CAPITOLUL 9. TAXE ȘI IMPOZITE

9.1 Organizatorul Campaniei nu este răspunzător de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligații financiare legate de premiul oferit, cu excepția impozitului cu reținere la sursă, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promoționale, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat să îl calculeze, să îl rețină și să îl transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.

CAPITOLUL 10.  PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

10.1    Prin înscrierea şi participarea la Campanie, Participanții declară că sunt de acord ca datele lor cu caracter personal, respectiv: nume, prenume, data nastere, oraş, adresă de e-mail, număr de telefon, să intre în baza de date a CINEMA CITY ROMANIA SRL, să fie prelucrate şi utilizate de acesta (personal ori prin împuterniciţi) în scopuri precum: înregistrarea şi validarea câştigătorilor Campaniei promoţionale, înmânarea premiilor câștigătorilor, îndeplinirea obligațiilor fiscale. De asemenea, prin înscrierea la Campania promoțională WEEKEND BOND PENTRU 2 ÎN ACȚIUNE”, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului regulament și ca, în situația în care vor fi desemnați drept câștigători ai premiului acordat prin tragere la sorţi, numele, adresa și imaginea lor să fie făcute publice și folosite în scopuri de marketing, fără alte obligații sau plăți, în conformitate cu dispozițiile legale în materie, după semnarea unei declaraţii/acord în acest sens. În conformitate cu legislația în vigoare, Organizatorul este obligat să facă public numele câștigătorilor și premiile acordate în cadrul acestei Campanii.

10.2  Cinema City Romania SRL, prin acesta campanie, poate procesa datele cu caracter personal în scopuri de marketing cu privire la produsele sale, daca participantii isi dau acordul scris in moemntul inscrierii în concursul din cadrul campaniei WEEKEND BOND PENTRU 2 ÎN ACȚIUNE”.

10.3  Participanții au dreptul de a accesa, de a rectifica, de a șterge, de a solicita restricționarea procesării, la portabilitatea datelor, la opoziție, de a  retrage consimțământul, de a nu face obiectul unei decizii atunci când aceasta se bazează pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri în cazul în care aceasta produce efecte juridice sau  afectează în mod semnificativ, de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere.

Pentru mai multe detalii, participantii pot accesa versiunea online a politicii de confidențialitate si politica de prelucrare a datelor cu caracter personal Politica de confidențialitate, politica cookie-urilor si accesul la site (cinemacity.ro)  sau varianta în format fizic aflată în zona casieriilor din cinematograf.

Ca atare, Organizatorul se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale participanților/câștigătorului la prezenta Campanie și să le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial și legislației în vigoare.  Cinema City Romania SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Regulamentului UE 2016/679, precum și a OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

10.4 Participantul la promoție în calitate de persoană vizată, are conform Legii nr. 677/2001, următoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de intervenție asupra datelor (art. 14), dreptul de opoziție (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) și dreptul de a se adresa justiției (art. 18). 

10.5 În vederea exercitării drepturilor sale, persoana vizată va înainta Organizatorului o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată, la adresa: Strada Dr. Alexandru Boicescu, nr 10A, cod 050484, Sector 5, București

10.6 Dacă participantul intenționează să-și exercite drepturile prevăzute în Politica de Confidențialitate, persoana vizată poate înainta Organizatorului o cerere scrisă  la adresa menționată mai sus sau la adresa de e-mail [email protected]

CAPITOLUL 11. CLAUZE ADIȚIONALE

11.1    Participanții nu pot primi echivalentul în bani al premiului.

11.2    ORGANIZATORUL își rezervă dreptul de a anula validarea câștigătorilor care nu îndeplinesc condițiile secțiunilor 4 și 5.

CAPITOLUL 12. LITIGII ȘI DIFERENDE

12.1 Orice diferende sau litigii între organizatori și participanţi vor fi rezolvate amiabil. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiile vor fi soluționate de autoritățile române competente. În caz de litigiu în fața instanțelor de judecată, instanțele de judecată competente sunt cele din Municipiul București.

CAPITOLUL 13. ÎNTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOȚIONALE 

13.1 Campania promoțională poate fi întreruptă înaintea finalului anunțat al perioadei de campanie în caz de forță majoră sau printr-o decizie unilaterală a organizatorului, caz în care participanții vor fi anunțați in mod public prin aceleasi mijloace ca și cele de anunțare a campaniei.

CAPITOLUL 14. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

14.1 Regulamentul campaniei este pus la dispoziție gratuit  în cinematografele Cinema City România și pe site-ul web al Cinema City, https://www.cinemacity.ro/static/ro/ro/regulament-concurs-weekend-bond. Participarea la campanie reprezintă acordul participantului de a se conforma acestui set de reguli.

14.2 ORGANIZATORUL își rezervă dreptul de a aduce clarificări sau modificări la regulament, oricand pe parcursul desfasurării campaniei după cum consideră potrivit, cu notificarea prealabilă a participanților/prin încheiere de act aditional.