Proiectii speciale Rondul de Noapte, în prezența regizorului, la Cinema City

AVANPREMIERE SPECIALE RONDUL DE NOAPTE, ÎN PREZENȚA REGIZORULUI, LA CINEMA CITY

"Rondul de noapte", cel mai nou film semnat de cunoscutul cineast român, Iosif Demian, va putea fi văzut începând de vineri la Cinema City AFI Cotroceni, Constanța Park, și Cinema City AFI Brașov,Cinema City Timișoara Shopping City - pentru locațiile din urmă, cinefilii vor avea ocazia să întâlnească și regizorul.

GĂSEȘTI BILETE ONLINE AICI

Pentru mine lumea filmelor a fost și continuă să fie ca o pandemie care mă fascinează, de care mă simt atras, imaginarea unor întâmplări, a unor destine, un refugiu în fața unei realități imediate pe care n-o pot accepta iar momentul realizării filmului, o stare de convalescență din care refuz să mă vindec. Fiecare film devine o șansă de a pune la încercare resursele mele fizice și sufletești, o aventură prin care îndemn complicii mei, viitorii spectatori, să se implice pas cu pas, secvență cu secvență. Prin interpretarea celor vizionate de către ei, dincolo de verdict, le propun un atașament ce abia se naște. Și acest film realizat de mine, propune o suită de controverse neintenționate de care nu m-am ferit și de care nu mă dezic.” declară regizorul și continuă: „vine o vreme când se termină tot, pleci fără telefon, fără mașină, fără acte personale. Fără propriile tale haine. Ce va urma rămâne un mister. Dacă vreți să aflați ce li s-a întâmplat unora, vizionați filmul Rondul de noapte”, a declarat regizorul.

Iosif Demian locuiește în prezent în Australia, unde s-a stabilit după ce a fost nevoit să părăsească România în vremea regimului comunist, din cazua filmelor sale incomode, oprite de la difuzare de cenzura vremii, imediat după lansare. Filmului său de debut, "O lacrimă de fată", ce a fost prezentat în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes (Un Certain Regard, 1982) i-au urmat "Baloane de curcubeu", "Lovind o pasăre de pradă", "Piciu".

Regizorul este prezent în țară pentru lansarea filmului, împreună cu soția sa, Erika Jozsa Demian, care semnează muzica originală a filmului. Pe amândoi îi puteți întâlni la Cinema City, după cum urmează:

vineri, 17 iunie, ora 19:00 la Cinema City AFI Brașov 
sâmbătă, 18 iunie, ora 19:00 la Cinema City Timișoara Shopping City. 

VIZIONARE TRAILER

Filme asemănătoare