Proiectii speciale Metronom, în prezența regizorului și a actorilor, la Cinema City

PROIECȚII SPECIALE METRONOM, ÎN PREZENȚA ECHIPEI, LA CINEMA CITY

Metronom, debutul în lungmetraj de ficțiune al cineastului Alexandru Belc, a câştigat Premiul pentru cel mai bun regizor al secţiunii Un Certain Regard la Cannes, în ovaţiile publicului şi ale criticilor de film - filmul ajunge la Cinema City din 4 noiembrie.

După data premierei, echipa filmui pleacă în caravană prin țară, ocazie cu care cei veniți la vizionare vor avea ocazia de a se întâlni cu o parte din cei implicați în realizarea producției.

Astfel, sunt programate întâlniri în următoarele locații:

⇒ Cinema City Constanța City Park, 4 noiembrie - 19.50: vor fi prezenți regizorul Alex Belc si actorii din rolurile principale, Mara Bugarin, Serban Lazarovici si Marius Boboc. 

⇒ Cinema City Galați, 5 noiembrie - 18.20: vor fi prezenți regizorul Alex Belc si actorii din rolurile principale, Mara Bugarin, Serban Lazarovici si Marius Boboc. 

⇒ Cinema City Brăila, 5 noiembrie -  20.00: vor fi prezenți regizorul Alex Belc si actorii din rolurile principale, Mara Bugarin, Serban Lazarovici si Marius Boboc. 

⇒ Cinema City Ploiești Shopping City, 9 noiembrie -  19.10: vor fi prezenți Șerban Lazarovici, Mihnea Moldoveanu si Marius Boboc.

GĂSEȘTI BILETE ONLINE AICI

Acest debut stilizat, lent şi cu o imaginaţie bogată e mult mai mult decât o versiune românească la Romeo şi Julieta”, scrie prestigioasa publicaţie Variety, în timp ce Screen International îl descrie ca „un instantaneu convingător al unor adolescenți aflați în pragul maturității, a căror luptă pentru a-și găsi vocea este împiedicată de autorități – de la părinții îngrijorați, până la securitate – care le suflă în ceafă.”

Cei de la Clapper îl consideră chiar „unul dintre cele mai bune filme ale anului” pentru că este o „călătorie emoţională empatică, realizată cu un meşteşug uimitor” în timp ce Disappointment Media ne asigură că „nu e un film pe care să-l uităm prea curând.”

VIZIONARE TRAILER:

Filme asemănătoare