East European Comic Con Day, pe 24 iulie la Cinema City

ANIME CÂT INIMA TA 

≈ ONE DAY ONLY DOAR PE 24 IULIE ≈

Surpriza noastră pentru tine: anime-urile tale preferate revin la cinema!

Pe 24 iulie aducem, la cererea ta, cele mai iubite și cerute titluri care te-au bucurat pe Marele Ecran de la Cinema City, ca răspuns la dorința ta, de fan manga - și nu numai - de a viziona animații japoneze la cinema.

Vino și descoperă din nou poveștile care te-au cucerit sau haide să le vezi pentru prima oară și află ce înseamnă un anime văzut la cinema, de data asta la un preț special pentru tine și gașca ta de prieteni.

  • JUJUTSU KAISEN 0: THE MOVIE 

Ia-ți bilet acum

În copilărie, Orimoto Rika a murit într-un accident de mașină chiar în fața celui mai bun prieten al ei, Okkotsu Yuta. Rika a devenit o apariție, iar Okkotsu a început să-și dorească și el să moară după ce a suferit de pe urma blestemului ei. Însă cel mai mare vrăjitor Jujutsu, Gojo Satoru, l-a primit la liceul la care preda. În tot acest timp, vrăjitorul malefic Geto Suguru, care a fost exmatriculat de la școală pentru că a masacrat oameni nevinovați, apare înaintea lui Okkotsu și a altor elevi. În timp ce Geto militează pentru crearea unui paradis destinat exclusiv vrăjitorilor Jujutsu, aruncă o mie de blesteme asupra orașelor Shinjuku și Kyoto pentru a extermina toți oamenii de rând. Va reuși oare Okkotsu să îl oprească pe Geto într-un final? Și ce se va întâmpla cu blestemul Rikăi…?

TRAILER:

  • BELLE 

Ia-ți bilet acum

Vârsta adolescenței este una dificilă pentru Suzu, o fată timidă de 17 ani ce locuiește alături de tatăl ei într-un sat din Japonia. Într-o zi Suzu decide să-și creeze un cont pe „U”, o lume virtuală cu peste 5 miliarde de membri. Devine astfel Belle, o frumoasă cântăreață care se bucură de succes și popularitate. În „U” întâlnește o creatură înfricoșătoare, care locuiește singură într-un castel plutitor, refuzând să lase pe cineva să se apropie sau să explice celorlalți rănile de pe corp. Împreună, cei doi pornesc într-o călătorie plină de aventuri, provocări și iubire, în încercarea de a deveni cine sunt cu adevărat.

TRAILER: