Copacul Dorintelor porneste in caravana in tara. Premiera din 25 martie

COPACUL DORINȚELOR: AMINTIRI DIN COPILĂRIE LA CINEMA CITY, DIN 25 MARTIE

Speranţă fără graniţă: Echipa „Copacul Dorințelor: Amintiri din copilărie”

pleacă în caravană în principalele locații Cinema City

 

Primul film fantastic produs în România în ultimii 30 de ani adresat generației contemporane de părinți și copii, „Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie” va putea fi vizionat exclusiv în cinematografele din toață țara începând cu data de 25 martie 2022.

 

„Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie” marchează debutul unei tinere actrițe pe nume Maya Noelle Prediger, care joacă rolul Marei, o fetiță a cărei călătorie în lumea fantastică a operei „Amintiri din Copilărie” a lui Ion Creangă devine o aventură plină de umor și emoție. Povestea prieteniei dintre copii și adulți este creată în film cu ajutorul unei distribuții excepționale din care fac parte Matei Dima (Bromania), Cosmin Nedelcu (Micutzu), Teodor Corban, Grigorie Silișteanu, Ada Condeescu și Irina Margareta Nistor.

 

Filmul are scenariul scris de Mihai Mănescu, Andrei Huțuleac și Matei Dima, este regizat de Andrei Huțuleac este realizat în beneficiul fundaţiei HOSPICE Casa Speranţei pentru suportul serviciilor de îngrijiri paliative oferite pacienţilor adulţi şi copii din România. HOSPICE Casa Speranței și partenerii săi vor direcţiona jumătate din încasările rezultate din vânzările de bilete ale filmului în cinematografe către suportul refugiaţilor ucrainieni.
 

Echipa filmului va fi prezentă în mai multe locații, pentru o întâlnire cu fanii, la o sesiune de autografe și poze, astfel:

  • 24 martie - Cinema City din AFI Brașov, ora 19.30: BILETE
  • 26 martie - Cinema City din Constanța City Park, ora 19.30: BILETE
  • 30 martie - Cinema City din Cluj Iulius Mall:, ora 19.30 BILETE
  • 2 aprilie - Cinema City din Timisoara Iulius, ora 19.30: BILETE

“Consider că acest film, pe lângă scopul său declarat de a face bine, poate fi o mică pauză de frumos printre atâtea lucruri urâte pe care le vedem astăzi. Este un film fantastic, destinat atât copiilor, cât şi adulţilor, care vorbeşte despre prietenie, generozitate şi solidaritate, lucruri de care avem mare nevoie în această perioadă tulbure. Cu emoţie, candoare şi umor, „Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie” le va oferi spectatorilor un veritabil balsam pentru suflet. Timp de o oră şi jumătate, ne dorim să-i provocăm pe oameni să-şi reamintească faptul că fiecare clipă de viaţă trebuie preţuită”, a spus Matei Dima, actor, scenarist şi producător al filmului.

Poți să îți iei bilete accesând acest link.

Vizionare TRAILER

Filme asemănătoare