Castiga un premiu magic cu filmul Animale Fantastce

Concursul s-a încheiat. Câștigătorul a fost ales în urma extragerii finalizate pe 2 mai, folosind numere aleatoare reale, generate de dispozitiviul QUANTIS.

Rezultatele extragerii au fost salvate în directorul de extrageri la adresa de aici - premiul a fost revendicat (biletul de film câștigător este 1824232762902004).

CÂȘTIGĂ cu filmul Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore un tur al studiourilor Warner Bros. Londra

Poți fi fericitul câștigător al unei vacanțe în 2 la Londra, care include un tur al studiourilor de filmare și o vizită la Expoziția de fotografie Harry Potter.unde lumea vrajitorească a J.K. Rowling’s Wizarding World™ prinde viață!

Cumpără un bilet la filmul Animale Fantastice: Secretele din Dumbledore în perioada 8-27 aprilie 2022, ora 23:59, în orice cinematograf Cinema City România.

Păstrează biletul și înscrie-te la concurs.

Poți să te înscrii la concurs accesând acest link.

Pachetul include:

  • o excursie de 3 zile la Londra pentru 2 persoane (2 nopți cazare cu mic dejun inclus, transport avion, asigurare de călătorie, transferuri aeroport- hotel- tur studiouri);
  • turul privat pe platorurile unde s-au filmat seriile Harry Potter și Fantastic Beast și ocazia de a descoperi costume și recuzită folosită la toate filmele din seria care a depășit un deceniu;
  • bilete la Expoziția de fotografie Harry Potter, unde vei vedea și afla multe detalii despre ce a însemnat munca pe platourile de filmare

Pășește în decorurile relae ale francizelor, descoperă magia din spatele efectelor speciale fermecatoare și explorează secretele din culise ale seriei de filme Harry Potter™ și Animale Fantastice, chiar în studiourile unde a început totul.

TRAILER