Cinema City vine la Brasov din 11 februarie

Cinema City aprinde proiectoarele de film la Brașov

“Cinema is a mirror that can change the world” (Diego Luna)

 

Cu noua deschidere din orașul medieval Brașov, Cinema City aduce provocarea 4DX în inima munților, mai aproape de localnici și de turiști, care pot urmări filme la cinema chiar și când se află în vacanță.

 

BILETELE S-AU PUS ÎN VÂNZARE - vezi aici PROGRAMUL

 

În total, în noua locație, vor fi dispuse 8 săli dotate cu tehnologie inovatoare la cele mai înalte standarde de cinema, dintre care două au format exclusiv 2D, iar șase dispun de tehnologia 3D.

Una dintre săli este prevăzută cu format 4DX, aducând provocări inedite prin experimentarea celor mai cool efecte ce activează toate simțurile pentru a face spectatorul parte din povestea filmelor care se derulează în față. Efectele de mișcare high-tech a scaunelor intensifică adrenalina, care împreună cu sincronizarea cu detaliile de mediu (vânt, ploaie, ceață, fulgere, miros, apă, baloane de săpun) întocmai cu acțiunea din film vor asigura o vizionare cu totul specială.

 

Inaugurarea vine la timp pentru bifarea unora dintre cele mai așteptate titluri din această lună, astfel că s-a pregătit un program special. Subiectele cu mister, care îți solicită atenția sunt în rol principal: de la ecranizarea Moarte pe Nil unde Hercule Poirot rezolvă un nou caz sau la “Aleea Groazei”, un thriller autentic marca Guillermo del Toro și până la filmul românesc Miracol”, cu investigația unui caz complicat. La timp pentru Ziua Îndrăgostiților, va fi lansată și o comedie romantică cu Jennifer Lopez în rol principal, Mărită-te cu mine. Toate acestea și multe altele pot reprezenta un motiv de relaxare și evadare în sala de cinema;

 

Consultă aici informații complete și vezi trailerele premierelor din februarie.

 

În ceea ce privește formatul 4DX, în această lună sunt lansate două blockbustere: un SF spectaculos despre un iminent sfârșit al lumii - Moonfall” – în regia lui Roland Emmerich, dar și “Uncharted”, inspirat de jocul video cu același nume, unde Tom Holland și Mark Wahlberg pleacă într-o călătorie de comori.

 

Din primăvară, pe lista lansărilor intră și noua adaptare a eroului din Gotham, “The Batman” cu Robert Patinson în rol principal, o aventură prin junglă cu Sandra Bullock, Brad Pitt și Channing Tatum –“The Lost City”, filmul dedicat anti-eroului “Morbius” cu Jared Leto sau “Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore”, dar și un nou capitol din universal Marvel, odată cu “Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”. În plus, multe altele: “Top Gun: Maverick”, “Jurassic World: Dominion”, “Minions: The Rise of Gru”, “Black Adam”, “The Flash”, “Avatar 2”.

 

La Cinema City vizitatorii sunt răsfățați cu două oferte care îi aduc mai aproape de poveștile pe care își doresc să le urmărească. Cu Bilet de Familie adulți plătesc același preț precum copiii atunci când vin împreună la animații, iar ziua de marți devine sinonimă cu CINEMARȚI, când toate filmele din program au același preț la Cinema City: producțiile 2D se văd cu doar 14.9 lei, iar cele 3D cu 16.9 lei.

 

Cinematograful Cinema City din Brașov se alătură celorlalte 27 de locații din 20 de orașe din țară (București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanța, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galați, Iași, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara) și este situat în incinta centrului comercial AFI Brașov: Bd. 15 Noiembrie, nr. 78. Noua destinație a iubitorilor de film este una ușor accesibilă, aflată la doar 10 minute de Centrul Vechi al orașului.

 

Cinema City vine cu promisiunea unor momente spectaculoase ca-n filme și ca o reamintire a faptului că iubitorii de cinema se pot bucura de emoții și aventuri cum doar MARELE ECRAN poate oferi!