BTS se vede in direct la Cinema City cu show-ul Permission to Dance on Stage

“BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE -  SEOUL” se transmite în direct, pe 12 martie 2022, la Cinema City


Biletele pentru „BTS PERMISSION TO DANCE ON Stage - SEOUL: ÎN DIRECT” au fost puse în vânzare la casele de bilete si online pe www.cinemacity.ro.

Data de difuzare la nivel mondial a concertului „BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE - SEOUL: LIVE VIEWING”, cel mai recent eveniment cinematografic marca BTS, simbolurile pop ale secolului 21, a fost confirmată pentru sâmbătă, 12 martie - de la 10.45 și 14.45. Fani din întreaga lume vor participa, pe măsură ce BTS și ARMY devin din nou una cu muzica și dansul în această experiență de neratat transmisă de la Seul în cinematografele din întreaga lume. „BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE - SEOUL” marchează revenirea mult așteptată și triumfătoare a grupului pe o scenă din Coreea de Sud, în fața unui public live, pentru prima dată din 2019.

Biletele pentru evenimentul special de proiecțe BTS Permission to Dance on Stage la Cinema City pot fi achiziționate de aici.

Nu ratați BTS - RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V și Jung Kook - pe marele ecran Cinema City pe 12 martie.

„BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE” este cel mai recent turneu mondial al trupei BTS, care interpreteaza cele mai de succes melodii lansate de-a lungul carierei lor incredibile. 

  • Data difuzării: sâmbătă, 12 martie, orele 10.45 (live) și 14.45 (delayed live*)
  • Regizor și producători: HYBE & BIGHIT MUSIC
  • Producători:  HYBE & BIGHIT MUSIC
  • Distribuție: BTS (RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V și Jung Kook)

BTS, un acronim al lui Bangtan Sonyeondan sau „Beyond the Scene”, este un grup sud-coreean nominalizat la GRAMMY, care a debutat în iunie 2013. Membrii BTS sunt RM, Jin, SUGA , j-hope, Jimin, V și Jung Kook. Obținând recunoaștere pentru muzica lor autentică, spectacolele de top și modul în care interacționează cu fanii lor, BTS s-a impus ca simboluri pop din secolul 21, doborând nenumărate recorduri mondiale. În timp ce dă o influență pozitivă prin activități precum campania LOVE MYSELF și discursul ONU „Speak Yourself”, trupa a mobilizat milioane de fani din întreaga lume (numiți ARMY), a strâns șase single-uri Billboard Hot 100 numărul 1 intr-un an și puțin peste o lună, a susținut mai multe spectacole sold-out pe stadioane din întreaga lume. De asemenea, au fost numiți Entertainer-ul anului 2020.

VIZIONARE TRAILER: