TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU SĂLILE DE CINEMA 4DX

Specificații și pericole potențiale

Instructiuni pentru vizitatorii sălilor de cinema 4DX

Plecând de la principiile de bază ale Companiei și mai ales în vederea oferirii către clienții noștri de servicii de cea mai bună calitate, vă rugăm să citiți cu atenție următoarele puncte și să respectați termenii și condițiile prezentate în acestea. 

GENERAL:
1.    Înainte de a achiziționa bilete pentru filme prezentate în format 4DX, vă rugăm să vă familiarizați cu prezentii Termeni și Condiții aplicabile tuturor vizitatorilor sălilor de cinema 4DX operate de Cinema City România. 

2.    Prin cumpărarea biletului și intrarea în sala de cinema 4DX, recunoașteți că sunteți pe deplin familiarizați cu, înțelegeți, sunteți de acord că veți respecta și veti respecta Termenii și Condițiile pentru sălile de cinema 4DX (4DX T&C).

3.    Filmele 4DX au efecte speciale și în timpul proiecției acestea ar putea apărea brusc, la o intensitate vizuală ridicată. Dacă aveți îndoieli cu privire la confortul și plăcerea dvs. de a viziona un film 4DX, este de preferat să nu achiziționați acest tip de bilet.

4.    Dacă dumneavoastră și / sau copilul care vă însoțește aveți probleme medicale de orice natură sau copilul este foarte mic, vă recomandăm cu tărie să consultați medicul înainte de a cumpăra bilete la un film 4DX și să urmați recomandările acestuia. De asemenea, vă rugăm să luați în considerare toate recomandările și interdicțiile enumerate mai jos în T&C 4DX. În astfel de cazuri, în cazul în care Clientul ia decizia de a participa la filmul 4DX în ciuda avertismentelor de mai sus, Cinema City nu își asumă nicio responsabilitate și nu va acorda nicio compensație sau rambursare către Client. În timp ce vizionează un film 4DX, unor clienți li se pot declansa dureri de cap, sau pot avea abilități motorii afectate, amețeli, probleme cauzate de jeturile de aer sau alte complicații minore sau medii; în cazuri extraordinare pot apărea simptome de epilepsie în timpul sau după spectacol. Participarea la un film 4DX va fi în întregime pe propria răspundere a Clientului și Compania nu îi datorează Clientului nicio rambursare și nici despăgubiri și nu își asumă nicio responsabilitate în cazul unor probleme de sănătate cauzate de o astfel de participare.

5.    Clientul este pe deplin responsabil pentru cunoașterea stării sale de sănătate și pentru recunoașterea și respectarea regulilor 4DX T&C pentru dansul și pentru minorii care il însoțesc. De asemenea, Clientul are datoria de a informa minorii care îl însoțesc în sala de cinema 4DX, în timp util și adecvat, despre toate regulile importante, efectele și posibilele efecte secundare ale unui film 4DX și vizionării acestuia pe întreaga durata a spectacolului.

6.    Dacă, prin nerespectarea T&C 4DX, Clientul sau minorii care îl însoțesc cauzează daune celorlalți vizitatori ai sălii de cinema, veți fi pe deplin răspunzător pentru toate daunele cauzate.

7.    În cazul în care un Client este interesat să participe la o vizionare 4DX, va fi responsabilitatea Clientului să obțină toate informațiile necesare legate de vizionarea și experiența 4DX. Compania nu va avea nicio responsabilitate de nicun fel pentru orice disconfort sau alte probleme de sănătate care ar putea fi cauzate Clientului ca urmare a experienței 4DX, în cazul în care Clientul nu s-a familiarizat cu informațiile relevante legate de vizionarea filmului 4DX.

8.    Versiunea actualizată a Termenilor și Condițiilor pentru sălile de cinema 4DX este publicată la www.cinemacity.ro („Site-ul web”) și plasată în toate multiplexurile la dispoziția clienților, la casierie. Compania își rezervă dreptul de a modifica din când în când Termenii și Condițiile actualizate, iar modificările vor intra în vigoare odată ce sunt publicate pe site-ul web și plasate în cinematografe pentru aducerea la cunostintal clienților, la caserii. Înainte de a cumpăra un bilet pentru o proiecție sau de a utiliza orice serviciu oferit de Cinema City, Clienții ar trebui să verifice, să revizuiască și să se familiarizeze cu acești Termeni și Condiții, precum și cu Termenii și Condițiile generale ale Cinema City. Absența unei astfel de revizuiri nu poate fi utilizată ca scuză de către Client, pentru reclamații împotriva Cinema City bazate pe necunoasterea acestora.

9.    Vă rugăm să rețineți că la cumpărarea online a biletelor pentru sălile de cinema 4DX, dand clic pe butonul de acceptare de pe site, Clientul confirmă că a citit cu atenție Termenii și Condițiile pentru sălile 4DX, le înțelege conținutul, le acceptă și este de acord să cumpere bilete în conformitate cu și cu respectarea acestor Termeni și Condiții.

10.    Prin achiziționarea de bilete pentru sălile de cinema 4DX la casierie, Clientul confirmă că a citit cu atenție Termenii și condițiile pentru sălile de cinema 4DX disponibile în scris la casierie, le înțelege conținutul, le acceptă și este de acord să cumpere bilete în conformitate cu acesti Termeni și Condiții.

INSTRUCȚIUNI PENTRU VIZIONAREA UNUI SPECTACOL 4DX
1.    Proiectia de film 4DX folosește efecte speciale în timpul proiecției, ca atare, rămâneți pe deplin concentrat pe întreaga durată a filmului și pregătiți-vă pentru efecte neașteptate în orice moment al proiecției.
2.    Scaunele speciale ale sistemului 4DX se vor mișca și vor vibra din când în când. Rămâneți în poziție verticală și țineți picioarele numai pe suportul special desemnat.
3.    Asigurați-vă că lucrurile personale nu vor cădea, că ați eliminat posibilitatea ca acestea să se verse - fiecare băutură trebuie să fie închisă cu capac – sau să stropească și că nu există riscul ca un obiect personal să fie suflat de vântul brusc. Eșarfele, pălăriile, șepcile sau alte obiecte ușoare care pot fi suflate de vânt pot interfera direct cu efectele speciale ale sistemului 4DX.
4.    Ați putea fi atins de apă curată sau de bule de apă tratate, care pot provoca pete pe țesături, în special pe mătase.
5.    Nu vă ridicați și nu părăsiți sala în timpul filmului decât dacă este absolut necesar. Fiți foarte atenți în timpul oricărei mișcări - scaunele se pot mișca brusc în orice moment și alte efecte pot începe în mod neașteptat, provocându-vă daune dv sau sau altor persoane sau vătămări corporale.
6.    În timpul proiecției nu ridicați obiectele care au căzut sau au fost suflate si nici mâncarea și băuturile care au fost aruncate pe podea, vă rugăm să așteptați până la sfârșitul proiectiei pentru a face acest lucru.
7.    Asigurați-vă că nicio parte a corpului sau orice articol de îmbrăcăminte nu intră între scaune sau spațiul dintre scări și scaune în timpul proiecției, deoarece există riscul de rănire sau deteriorare a hainelor.
8.    Nu vă apropiați (mai ales cu ochii) de unitățile de efecte speciale, în special de suflante și găuri de jet și evitați contactul acestora cu obiecte personale care pot suferi daune parțiale sau totale.
9.    Proiecția filmului cu efecte speciale 4DX poate fi întreruptă din cauza nerespectării Termenilor și Condițiilor de către alți spectatori (în special cu articole în care suflă vântul în sala cinematografică).
10.    Cafeaua, ceaiul și alte băuturi calde sunt permise în sala 4DX DOAR dacă sunt închise cu un capac, deoarece se pot vărsa și provoca răniri. Păstrați băuturile reci numai în pahare acoperite și consumați-le numai în timpul scenelor cu mișcare lentă.
11.    Trebuie să rămâneți așezat pe durata întregii vizionari, cu excepția cazului în care este absolut necesar să părăsiți sala. Dacă întâmpinați orice disconfort sau aveți nevoie de ajutor imediat, informați pe oricare dintre membrii personalului, astfel încât să puteți primi asistență promptă.
12.    Compania nu își asumă nicio răspundere de niciun fel și nu va fi răspunzătoare pentru orice vătămare / deteriorare / accident / ranire sau orice altă problemă medicală care poate apărea din nerespectarea Termenilor și Condițiilor sau nerespectarea instrucțiunilor Clientului aflate la dispozitie in  cinematograf. În plus, operatorul cinematografului nu va fi responsabil pentru nici o pagubă sau pierdere de niciun fel a oricăruia dintre obiectele dvs. aduse în sala de cinema care nu au fost suficient securizate sau protejate sau care au fost plasate neconform cu acești Termeni și Condiții.
13.    Din motive de siguranță și pentru a preveni consecințele nedorite sau inconveniente de orice natură, nu aveți voie să intrați în sala dacă suferiți de:
a.    Epilepsie;
b.    Hipertensiune arteriala;
c.    Boli cardiovasculare;
d.    Afectarea motorie, în special a coloanei vertebrale;
e.    Probleme ortopedice;
f.    Alte afecțiuni medicale grave;
g.    Persoane aflate sub influența alcoolului sau a drogurilor;
14.    Următoarelor persoane nu le este recomandat să vizioneze un film 4DX:
a.    Femeile gravide;
b.    Persoanele care suferă de probleme respiratorii sau alergii;
c.    Copii sub 4 ani;
d.    Persoane a căror înălțime nu depășește un metru;
15.    Copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces în sala de cinema 4DX doar însoțiți de un adult.
16.    Limita de greutate pemtru scaunelor din sala este de 120 kg / persoană. Persoanelor care trec acest prag nu li se va permite accesul în sala de cinema 4DX.
17.    Nu vă lăsați hainele pe echipament, pe scaunele din față / lângă dvs. sau pe spătar, astfel încât toți oaspeții din sala de cinema să se bucure la maximum de experiența 4DX;
18.    Datorită măsurilor de securitate, așezarea pe scările din sala este STRICT INTERZISĂ!

RECLAMATII
1.    Acești Termeni și condiții 4DX fac parte din Contractul de cumpărare a biletelor dintre Cinema City și fiecare Client, iar Clientul va fi obligat de termenii și condițiile menționate aici. Achiziționarea de bilete este considerată un contract pentru furnizarea de servicii de activități de agrement, prin care Compania se angajează să furnizeze acest serviciu într-o anumită zi și la o anumită oră sau într-o anumită perioadă și, ca atare, Clientul nu se poate retrage din contractul. Dupa cum este prevazut in articolului 16 lit. l) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în contractele încheiate cu comercianții, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, cu modificările ulterioare.

2.    Vă rugăm să contactați imediat personalul cinematografului dacă recepția sunetului sau a imaginii este incorectă, de calitate slabă sau dacă există o problemă cu efectele 4DX, imediat ce le întâlniți. Dorim să vă informăm că nerespectarea acestei obligații poate duce la imposibilitatea confirmării legitimității reclamației dvs.

3.    Toate filmele proiectate în sala de cinema 4DX sunt supuse unei politici de preț separate, în conformitate cu lista de prețuri disponibilă la box-office și pe site-ul web www.cinemacity.ro. Informăm clienții noștri că pentru „ 4DX, reducerea pentru copii, studenți, pensionari este valabilă numai de luni până joi, în timp ce de vineri pana duminică există o politică de prețuri unică, fără reduceri disponibile.

4.    Reclamațiile pot fi depuse în timpul programului de lucru în cinematografe și / sau la adresa înregistrată a Companiei și / sau prin e-mail, așa cum se menționează în Termenii și Condițiile Generale.

5.    În cazul unei probleme sau nereguli în sala de cinema 4DX, precum cea de la punctul 2 de mai sus, care, prin natura sa, trebuie constatată / remediată, vă rugăm să contactați managerul cinematografului imediat. Reclamațiile întârziate cu privire la o problemă care poate fi verificată la fața locului nu vor fi luate în considerare.

6.    Orice reclamație va fi luată în considerare doar însoțită de biletul original cumpărat, ca dovadă a dreptul Clientului de a participa la vizionare.