Cinema Day second edition

23 SEPTEMBRIE, A DOUA EDIȚIE CÂND CINEMA CITY SĂRBĂTOREȘTE ZIUA CINEMATOGRAFELOR

Doar 10 lei BILETUL pentru filmele în orice format

Îți poți imagina o zi în care cu toți ne permitem să visăm mai mult? O zi în care, umăr lângă umăr trăim la unison aceleași emoții? Ei, bine, ziua aceea a venit: e ziua în care cu toți mergem la cinema, ziua în care ne regăsim în povești de neuitat, pierduți în imensitatea marelor ecrane, învăluiți de aromă de popcorn și sunet surround, tremurând plini de emoție în fața unei noi aventuri, unor noi personaje pline de carismă și nerv. 

Pentru că pe 23 septembrie marcăm a doua ediție pentru ZIUA CINEMATOGRAFELOR, ziua în care marile ecrane își dau întâlnire cu micile preturi: la Cinema City toată ziua, în toată țara, toate filmele au un singur preț - 10 lei pe bilet! În plus, meniurile medii de popcorn costă la fel -  10 lei biletul!

DETALII AICI DESPRE FILMELE DIN PROGRAM

ZIUA CINEMATOGRAFELOR e aici și este și ziua ta, căci ce ar fi cinematograful fără tine, privitorul nostru fidel, fără bucuria pe care ți-o citim fie în colțul buzelor, fie al ochilor, în mâinile încleștate pe punga de popcorn sau pe brațele fotoliului, ce-ar fi filmul fără hohotele tale de râs sau fără bătăile repezi ale inimii tale? 

Nimic nu se compară cu emoția împărtășită a marelui ecran, cu trăirile fără egal pe care le putem experimenta doar într-o sală de cinema, așa că te așteptăm cu brațele și inimă deschisă în confortul sălilor de film Cinema City. Este ziua în care filmele sunt toate ale tale, este ziua în care cu doar 8 lei vei descoperi povești de neuitat pe care le vei purta în inimă tot anul, până când vom fi cu toți pregătiți să trăim din nou această experiență unică: ZIUA CINEMATOGRAFELOR.