Dragoste pe muchie de cutit, o comedie romantică și culinară, din 29 septembrie la Cinema City

DIN 29 SEPTEMBRIE SE VEDE LA CINEMA CITY DRAGOSTE PE MUCHIE DE CUȚIT, PRIMA COMEDIE ROMANTICO-CULINARĂ
DIN ROMÂNIA

Filmul "Dragoste pe muchie de cuțit" are toate ingredientele unei comedii romantice numai bune de savurat în cinema - umor, romantism, o rețetă secretă autentic românească veche de 1.000 de ani, și personaje spumoase jucate de actori cunoscuti, din distribuție putând fi recunoscuți Carmen Tănase, Răzvan Bănică, Ada Galeș, Marian Râlea, Mirela Zeța, Alin Panc și Alexandru Pop.

SINOPSIS: Două familii rivale, proprietare de restaurante, au fost toată viața în conflict, iar subiectele principale au fost rețeta ursului de mămăligă și trofeul murăturii anului. Rivalitatea dintre cele două familii stă și în calea poveștii de dragoste dintre copiii celor două familii, Marina și Ducu. La maturitate, întâmplător, Ducu o reîntâlnește pe fata de care era îndrăgostit încă din copilărie, Marina și se dă drept bucătar, pentru a petrece cât mai mult timp alături de ea, în restaurant.

,,Dragoste pe muchie de cuțit” este o poveste de dragoste în care basmul și realitatea se completează perfect, unde intriga, ambiția și lupta pentru supremație sunt învinse de dragostea sinceră, chiar daca ea e ,,pe muchie de cutit”. Vrem ca filmul nostru sa ducă acasă spectatorul cu gândul frumos că a văzut o poveste ,ca o prăjitură într-o duminică după masă”, a declarat actorul Alexandru Pop.

~ CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE DRAGOSTE PE MUCHIE DE CUȚIT ~ 

Informații despre film:

  • Elementul inedit, care este și tema conflictului din film este o rețetă autentică locală din Transilvania - ursul de mămăligă - rețetă ocrotită de generații de aproape 1.000 de ani;
  • Bugetul total al filmului este de 200.000 de euro;
  • Marius Moga, prin intermediul casei de producție DeMoga Music, este pentru prima dată co-producător într-un lungmetraj, artistul lucrând îndeaproape cu echipa peliculei pentru a crea împreună muzica ce însoțește cadrele din film;
  • Filmul este regizat de Germain Kanda, iar scenariul este semnat de Salex Iatma și Alex Panc;
  • ,,Dragoste pe muchie de cuțit” este produs și distribuit de PAPA Pictures

DETALII FILM AICI 

Vizionare trailer: