ZIUA CINEMATOGRAFELOR

~ ZIUA CÂND CU TOȚII MERGEM LA CINEMA ~

Ziua în care ne regăsim în povești de neuitat: alătură-te iubitorilor de cinema din întreaga lume pentru a sărbători filmele și Marele Ecran!

Sâmbătă, 23 septembrie, Ziua Cinematografelor se sărbătorește pentru al doilea an consecutiv, iar CINEMA CITY îi așteaptă pe toți iubitorii de filme cu prețuri reduse întrega zi, la toate filmele și pentru toate formatele - la CINEMA CITY ai BILETE cu 10 lei la orice FILM, indiferent de format, întreaga zi, la orice oră!

AI PREȚURI SPECIALE ȘI LA MENIUL MEDIU DE POPCORN: DOAR 10 LEI!

IA-ȚI BILETE DE AICI: SELECTEAZĂ CINEMATOGRAFUL DORIT ȘI DATA PROMOȚIEI 

Vino împreună cu gașca ta de prieteni, cu familia sau cu cine îți este mai drag și bucură-te de filmele preferate. Descoperă titlurile pe care ți-ai dorit să le vezi de mult timp, fii martorul unor subiecte pe care le vezi pentru prima oară sau bucură-te din nou de ceea ce te-a cucerit deja - câte genuri, atâtea amintiri memorabile direct din sala de cinema!

Întreaga zi, la toate filmele din program - IMAX, 4DX, 2D și 3D, PREȚUL unui BILET este de DOAR 10 LEI

Ne vedem la cinema. Cinema City 🙂

Disponibilitatea unor titluri poate varia în unele locații.

Prețul ochelarilor 3D nu este inclus, aceștia achiziționându-se separat.

ARSENIE. VIATA DE APOI

Un road-movie care ne duce pe urmele lui Arsenie Boca împreună cu douăzeci de pelerini - film povestit prin ochii credincioșilor, observați de un regizor necredincios pentru a se surprind realitatea puterii socio-economice a Bisericii.

IA-ȚI BILET

BANTUIND PRIN VENETIA

În Veneția de după cel de-al Doilea Război Mondial, Poirot, acum pensionat și trăind în propriul exil, participă cu reticență la o ședință de spiritism. Dar când unul dintre invitați este ucis, rămâne la latitudinea fostului detectiv să descopere din nou criminalul.

IA-ȚI BILET

BARBIE

Să trăiești în Barbie Land înseamnă să fii o ființă perfectă într-un mediu perfect. Asta dacă nu ai o criză existențială. Sau dacă nu cumva ești un Ken.

IA-ȚI BILET

BLUE BEETLE

Proaspăt absolvent de colegiu, Jaime Reyes caută să-și găsească scopul în lume - soarta îl face să se trezească în mod neașteptat în posesia unei relicve străvechi a biotehnologiei extraterestr, Cărăbușul, și devine gazda, dobândind puteri extraordinare și imprevizibile.

IA-ȚI BILET

CAINELE STELAR ȘI TURBOMOTANUL  

Un câine loial și o pisică justițiară pornesc într-o călătorie în era spațială pentru a-și găsi drumul spre casă.

.

IA-ȚI BILET

CĂLUGĂRIȚA 2

1956 - Franța. Un preot este ucis. Răul se răspândește. Sora Irene se întâlnește din nou față în față cu Valak, călugărița demon. Taissa Farmiga revine ca sora Irene, alături de Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell și Bonnie Aarons,

IA-ȚI BILET

DIN ALTE VIEȚI

În coreeană „in-yun” se referă și la modul cum destinul aduce doi oameni împreună pe baza nenumăratelor legături din viețile anterioare. Nora și Hae Sung au o relație specială, dar se despart în copilărie.20 de ani mai târziu, cei doi se regăsesc și își confruntă noțiunile despre iubire și destin.

IA-ȚI BILET

DUPĂ TOT CE S-A ÎNTÂMPLAT 

Tessa și Hardin trăiesc vieți separate după ce el a publicat cartea revelatoare fără știrea ei. Singur, Hardin se refugiază în băutură dar realizează că singura modalitate de a merge mai departe, și de a avea o nouă șansă cu Tessa, este să îndrepte greșelile trecutului.

IA-ȚI BILET

EQUALIZER 3 CAPITOLUL FINAL 

Robert McCall se simte ca acasă în sudul Italiei, dar descoperă că prietenii săi se află sub controlul mafiei locale. Când încep să apară victime, McCall știe ce trebuie să facă: să-și protejeze prietenii și să înfrunte mafia.

IA-ȚI BILET

EXPENDABLES 4: EROI DE SACRIFICIU

Eroii de sacrificiu se așează, din nou, în formație de luptă. De data asta au de înfruntat un traficant de arme care are sub comandă o uriașă armată privată.

IA-ȚI BILET

FLECĂREȚII – AVENTURI CU PETTSON ȘI FINDUS

Cândva, spiridușii mucklas traiau pretutindeni. Dar într-o lume din ce în ce mai ordonata, buclucașilor spiriduși le este greu, deoarece iubesc dezordinea mai mult decât orice. Curând, ultimul trib va trebui sa își paraseasca locuința...

IA-ȚI BILET

GRAN TURISMO

Pasionat de jocul video Gran Turismo, Jann câștigă o serie de competiții organizate de Nissan, iar asta îl pune la volanul unei mașini de curse reale și îi dă șansa să participe la curse oficiale. Film bazat pe povestea reală a lui Jann Mardenboroug.

IA-ȚI BILET

JAWAN

Un om este condus de o vendetă personală pentru a rectifica greșelile din societate, respectând în același timp o promisiune făcută cu ani în urmă. El se confruntă fără teamă cu un monstruos haiduc, care a provocat suferințe extreme.

IA-ȚI BILET

JOCURI DE GROAZĂ

Un grup de adolescenți din Salem descoperă un cuțit blestemat care dezlănțuie un demon care îi obligă să joace versiuni macabre și mortale ale unor jocuri din copilărie în care nu pot exista învingători, ci doar supraviețuitori.

IA-ȚI BILET

MAESTRUL GRĂDINAR

Meticulosul horticultor Narvel Roth se îngrijește de grădini și a creat un sanctuar idilic pentru o exigentă angajatoare.Când strănepoata ei sosește în căutare de ucenicie, viața perfectă a lui începe să se destrame.

IA-ȚI BILET

MÂȚ ȘI CHIȚ SPIONI BLANĂ

Vladimir și Hector, doi agenți secreți diferiți din toate punctele de vedere, încearcă să recupereze un material strict secret furat de intruși necunoscuți.

IA-ȚI BILET

MAMMALIA

Un bărbat în vârstă de 39 de ani pornește într-o căutare ce îl face să-și chestioneze identitatea și masculinitatea, odată cu pierderea controlului asupra muncii lui, a statutului social și a relației amoroase. Curând ajunge într-o comunitate bizară...

IA-ȚI BILET

MEG 2: CONFRUNTARE ÎN ADÂNCURI

Jason Statham și Wu Jing conduc o echipă de cercetare care explorează cele mai adânci zone ale oceanului. Călătoria lor se transformă în haos când o operațiune de minerit le amenință misiunea și îi forțează într-o luptă pentru supraviețuire cu colosalii megalodoni.

IA-ȚI BILET

NUNTĂ A LA GREC 3

Alăturați-vă familiei Portokalos care pornește către o reuniune de familie în Grecia pentru o călătorie înduioșătoare și amuzantă, plină de dragoste și răsturnări de situație.

IA-ȚI BILET

OPPENHEIMER

Povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer și a rolului pe care l-a avut în dezvoltarea bombei atomice.

IA-ȚI BILET

PATRULA JUNGLEI - TURUL LUMII

Patrula junglei are mai puțin de o lună la dispoziție să străbată lumea în căutarea unui antidot care să salveze jungla lor preferată de un super-răufăcător misterios.

IA-ȚI BILET

PATRULA CĂȚELUȘILOR: FILMUL CEL MARE 

Toată viața, Skye a simțit că nu a fost apreciată de prietenii ei. Dorind să demonstreze că poate fi un atu pentru echipă, are șansa când un meteor magic oferă ei și celorlalți superputeri. Pentru a fura puterile cățeilor, primarul Humdinger evadează din închisoare ...

IA-ȚI BILET

PATRULA CĂȚELUȘILOR: FILMUL CEL MARE 

Toată viața, Skye a simțit că nu a fost apreciată de prietenii ei. Dorind să demonstreze că poate fi un atu pentru echipă, are șansa când un meteor magic oferă ei și celorlalți superputeri. Pentru a fura puterile cățeilor, primarul Humdinger evadează din închisoare ...

IA-ȚI BILET

REPRESALII: CURSA MORȚII

Remake al filmului spaniol El desconocido din 2015, Retribution, în regia lui Nimród Antal, spune povestea lui Matt Truner (Liam Neeson), un director din domeniul bancar care, în timp ce își duce copiii la școală, primește prin telefon o amenințare teribilă: oprirea sau coborârea din mașină va provocare o explozie.

IA-ȚI BILET

ȚESTOASELE NINJA: HAOSUL MUTANȚILOR

În timp ce înfruntă o armată de mutanți, Țestoasele Ninja încearcă să câștige dragostea metropolei New York City.

IA-ȚI BILET

VORBEȘTE CU MINE 

Un grup de tineri prieteni care intră în posesia unei mâini îmbălsămate descoperă că o pot folosi pentru a invoca spirite. Noua lor distracție ia însă o turnură sinistră când unul dintre tineri merge prea departe și descătușează, fără să vrea, forțe supranaturale înspăimântătoare.

IA-ȚI BILET

ZĂPADĂ DE AUGUST

Alexander îi promite bunicii lui că nu se va îndrăgosti niciodată. În fiecare duminică, Alexander își vizitează tatăl care locuiește în subteran. Câțiva ani mai târziu, Alexander se angajează la biroul de obiecte pierdute. Acolo o întâlnește pe frumoasa Caro, iar jurământul lui autoimpus își va găsi finalul și acesta va începe o călătorie dulce amăruie ...

IA-ȚI BILET