ZIUA FILMELOR ROMÂNEȘTI

~ ZIUA ÎN CARE CU TOȚII MERGEM LA CINEMA ~

Pe 1 decembrie ne regăsim în povești autohtone: alătură-te tuturor iubitorilor de cinema din țară pentru a sărbători filmele românești pe Marele Ecran!

SELECTEAZĂ CINEMATOGRAFUL DORIT ȘI IA-ȚI BILET ACUM

Vino împreună cu familia, cu gașca ta de prieteni sau cu cine îți este mai drag și bucură-te de filmele românești care fac cinste Marelui Ecran de 1 decembrie, sărbătoarea tuturor românilor!

Descoperă titlurile pe care ți-ai dorit să le vezi de mult timp și fii martorul unor dialoguri rostite în limba române, a unor povești filmate în România pentru români!

Câte genuri, atâtea amintiri memorabile direct din sala de cinema - TOATĂ ZIUA, TOATĂ ȚARA!

Întreaga zi, la filmele românești selectate din program, biletul este doar 10 lei! Alege dintre multele comedii locale, drame, o adaptare horror sau filme de familie!

Ne vedem la cinema. Cinema City 🙂

HAI HUI ÎN TIMP

Într-o lume în care părinții nu mai petrec suficient timp alături de copii, aceștia vor face orice să recâștige acest lucru prețios. Cinci prieteni vor porni într-o aventură plină de farmec într-o lume fantastică din trecut pentru a-ți recâștiga părinții!

IA-ȚI BILET

GATA ORICÂND - EROII DE LA PODUL JIULUI

14 octombrie 1916. Un tânăr cercetaș descoperă că armată germană a ajuns aproape de Târgu-Jiu. Împreună cu comisarul orașului, polițiști, cercetași și civili luptă la Podul Jiului.

IA-ȚI BILET

OAMENI DE TREABĂ

Ilie este polițist într-un sat pentru ai cărui locuitori corupția e un mod de viață. În urma unei serii de evenimente violente la care asistă, bărbatul se vede nevoit să ia decizii importante la muncă și în viața personală, iar asta curând.

IA-ȚI BILET

INSULA

Prin expunerea unor probleme presante ale contemporaneității, filmul animat al Ancăi Damian readuce la viață o lucrare clasică printr-o nouă abordare unde se reinterpretează povestea lui Robinson Crusoe, într-o comedie suprarealistă.

IA-ȚI BILET

METRONOM

România, 1972. Doi liceeni se iubesc și scriu scrisori la emisunea METRONOM de la Europa Liberă. Când el primește aprobarea să plece definitiv din țară, împreună cu familia, știu că trebuie să se despartă, dar nu se așteptau ca ultimele zile împreună să le decidă soarta...

IA-ȚI BILET

CAPRA CU TREI IEZI

Adaptarea horror a poveștii “Capra cu trei iezi” de Ion Creangă. În România rurală a secolului al XIX-lea, izolată de lume, o văduvă și mamă a trei copii ține piept unui vechi prieten de familie care, văzându-i fără apărare, își dă-n vileag adevărata natură sadică.

IA-ȚI BILET

MIRCIULICĂ

Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Curând e angajează la un baron local, iar lucrurile se complică când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

IA-ȚI BILET

TEAMBUILDING

O comedie despre viața în corporație, provocările construirii unei cariere și motivarea unei echipe. Filmul, o satiră a vieții din corporație, deconspiră evenimentele dintr-un teambulding în care corporatiștii robotizați se dezlănțuie arătându-și latura umană.

IA-ȚI BILET

NUNȚI, BOTEZURI ȘI ÎNMORMÂNTĂRI

Cum e să vrei să câștigi un milion de euro și să te alegi cu un milion de belelele? Nu-ți rămâne decât să începi să plătești polițe la ocazii festive: nunți, botezuri, înmormântări; regia Alexandru Lustig, cu Gheorghe Ifrim, Șerban Pavlu, Anca Sigartău.

IA-ȚI BILET

Disponibilitatea unor titluri poate varia în unele locații.