Oportunități de angajare

CĂUTĂM SUPER EROI

Echipa de film organizeaza casting pentru roluri de supereroi! Esti inteligent, muncitor, entuziast, atent si te simti bine in echipa? Inseamna ca ai superputerile pe care le cautam!

Alatura-te echipei Cinema City si dezvolTa-ti abilitatile – noi iti vom arata cum TU poti deveni starul cinematografului tau!

Daca esti interesat, trimite-ne CV-ul sau scrisoarea ta de intentie pe email, intra in echipa internationala Cinema City si incepe sa iti construiesti cariera acum!
 

ÎN PREZENT SUNTEM ÎN CĂUTARE DE BARMAN LA BARUL CINEMATOGRAFULUI PENTRU LOCATIA DIN PITESTI. Daca esti interesat, trimite-ne CV-ul tau pe adresa pitesti@cinemacity.ro 

 

 

Puteti aplica pentru urmatoarele joburi :

  • PLASATOR
  • BARMAN LA BARUL CINEMATOGRAFULUI
  • CASIER
  • BARMAN IN CAFENEAUA CINEMATOGRAFULUI

în următoarele locații:

În cazul în care ne contactați și ne furnizați datele personale, vă informăm că datele personale vor fi prelucrate de către Cinema City România Str. Ana Davila 13, Sector 5, București, 050491 în calitate de operator de date. Vă informăm că datele cu caracter personal vor fi prelucrate în scopul furnizării și realizării serviciilor sau produselor comandate (dacă este cazul) sau a contactării cu privire la întrebările dvs. Vă informăm că răspunsurile la întrebări sunt voluntare și că persoana vizată are dreptul de a accesa și de a-și rectifica datele. Dacă sunteți interesat să primiți informații despre ofertele selectate în formă electronică sau prin apeluri telefonice, este necesar consimțământul dvs. prealabil.