Regulament vouchere cadou

TERMENII SI CONDITIILE DE ACHIZITIONARE A VOUCHERELOR CADOU 
IN CINEMATOGRAFELE CINEMA CITY ROMANIA

 

1.    GLOSAR TERMENI

a.    EMITATOR VOUCHERE CADOU: Cinema City Romania S.R.L. cu sediul in Str. Ana Davila nr. 13, Sector 5, Bucuresti, telefon 0213010900, fax 0213010909, inregistrata la O.N.R.C. sub J40/16742/2006, avand cod unic de inregistrare RO19123195, cont bancar nr. RO16BTRLRONCRT0232106401 deschis la Banca Transilvania suc. Lipscani, adresa de website: www.cinemacity.ro (denumita in continuare prin WEBSITE), adresa de e-mail: vouchere@cinemacity.ro, denumita in continuare prin CINEMA CITY

b.    CINEMATOGRAF / CINEMATOGRAFE – face referire la unul sau la toate cinematografele Cinema City Romania, inclusiv la salile speciale T IMAX, 4DX si VIP. LOCATIILE cinematografelor fiind cele enuntate in urmatoarea lista: Cinema City Arad Atrium, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare VIVO!, Cinema City Brăila Shopping City, Cinema City Bucuresti AFI Cotroceni, Cinema City Bucuresti Mega Mall, Cinema City Bucuresti Sun Plaza, Cinema City Bucuresti ParkLake, Cinema City Deva, Cinema City Galați, Cinema City Cluj Iulius Mall, Cinema City Cluj VIVO!, Cinema City Constanța VIVO!, Cinema City Constanta City Park, Cinema City Iaşi Iulius Mall, Cinema City Piteşti VIVO!, Cinema City Ploieşti Shopping City, Cinema City Ploieşti AFI, Cinema City Piatra Neamt, Cinema City Râmnicu Vâlcea,  Cinema City Suceava Iulius Mall, Cinema City Severin Shopping City, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Targu Jiu Shopping City, Cinema City Timişoara Iulius Mall, Cinema City Timisoara Shopping City.

c.    VOUCHER CADOU  –  Fie pe suport de carton sau plastic, fiecare voucher cadou achiziționat poate fi transformat într-un bilet de cinema la casele de bilete din cinematografe sau prin serviciul www.cinemacity.ro, accesul la spectacole facandu-se exclusiv in baza biletului emis. Fiecare voucher conține un cod unic de identificare.

d.    UTILIZATOR / BENEFICIAR – fiecare utilizator/beneficiar de voucher cadou

e.    BILET – documentul care autentifica dreptul de participare la o vizionare de film in cadrul retelei Cinema City Romania

f.    WEBSITE – adresa de web a emitentului voucherelor cadou www.cinemacity.ro 

PREVEDERI GENERALE
2.    Prin cumpărarea și utilizarea voucherului, beneficiarul voucherului declară că a citit acesti termeni si conditii, le intelege si nu se opune conținutului lor, angajandu-se sa le urmeze.
3.    Voucherele cadou pot fi achiziționate la oricare dintre casele de bilete din cadrul cinematografelor Cinema City din Romania. 
4.    Cinema City își rezervă dreptul de a vinde si alte tipuri de vouchere cadou a căror destinatie va fi ulterior descrisa în termeni separati.
5.    Înainte de orice spectacol, Voucherul Cadou poate fi preschimbat in Bilete:
a.    La casele de bilete din cadrul Cinematografelor Cinema City
b.    Pe website-ul Cinema City. 
Odată preschimbat Voucherul Cadou intr-un Bilet, acesta nu mai poate fi schimbat sau returnat.
6.    Baza pentru utilizarea Voucherului Cadou este codul acestuia, motiv pentru care Clientul/Beneficiarul ar trebui să protejeze Voucherul și să nu îl împărtășească cu terți sub forma, de exemplu, a unei fotografii. În cazul în care codul voucherului nu este valid sau a fost folosit anterior, Voucherul Cadou nu va fi acceptat de serviciul pentru clienți Cinema City.
7.    Posesia Voucherului Cadou nu garantează posibilitatea achiziționării unui Bilet la un anumit spectacol, de aceea este recomandat sa va rezervati locurile prin intermediul serviciului online de pe Website.

VOUCHERELE CADOU CINEMA CITY ROMANIA
8.    Vouchere cadou Cinema City sunt puse la vanzare la casele de bilete din cadrul Cinematografelor, fiind de mai multe tipuri si putand varia in functie de:
A.    Cinematograful/Orasul in care pot fi utilizate:
a.    “Vouchere Cadou – București” pot fi folosite de către utilizator in intreaga retea Cinema City din România. 
b.    “Vouchere cadou – Țară“ sunt valabile în toate locațiile, cu excepția celor din București.
c.    “Vouchere cadou Baia Mare – sunt valabile doar in Baia Mare.”    
B.    Formatul Selectat: 2D, 3D, VIP 3D

9.    DETALII Vouchere Cadou:
•    Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării, în cinematografele Cinema City din România, conform informatiilor de mai sus. Prelungirea perioadei de valabilitate nu este posibila.
•    Indiferent de tipul voucherului cadou achizitionat, Clientul/Beneficiarul are optiunea de a accesa si alte formate, regiuni cu plan tarifar diferit, contra unui cost suplimentar.
•    Voucherele pot fi achiziționate în format fizic, pe suport de carton sau plastic, în toate locațiile Cinema City România, fiecare continand un Cod Unic de utilizare.

10.    TIPURI VOUCHERE CADOU disponibile in oferta Cinema City la casele de bilete din cadrul retelei:
1.    Vouchere Cadou – București, valabile in intreaga Tara
-    Voucher Cadou FILM 2D: Voucherul cadou poate fi preschimbat intr-un bilet de film la orice spectacol 2D, de luni pana duminica, este valabil in intreaga retea Cinema City si poate fi revendicat online sau de la casele de bilete. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 3D, IMAX, 4DX si VIP, platind un cost suplimentar in functie de formatul ales. Spectacolele de avanpremiera nu sunt incluse.
-    Voucher Cadou FILM 3D: Voucherul cadou poate fi preschimbat intr-un bilet de film la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminica. Daca optezi pentru un spectacol 3D, ochelarii sunt inclusi in pret. Voucherul cadou este valabil in intreaga retea Cinema City si poate fi revendicat online sau de la casele de bilete. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX, 4DX si VIP, platind un cost suplimentar in functie de formatul ales. Spectacolele de avanpremiera nu sunt incluse.
-    Voucher VIP 3D, 2 bilete: Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete VIP la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, disponibil in programul salilor VIP din Cinema City AFI Cotroceni și ParkLake. Dacă optezi pentru un spectacol 3D, ochelarii sunt incluși în preț. Accesul in saloanele VIP se face cu 30 minute inainte de inceperea proiectiilor si include serviciul VIP pentru 2 persoane. Pentru detalii referitoare la meniul all inclusive, va rugam sa accesati sectiunea VIP de pe Website. 
    Vouchere Cadou – Țară, valabile in toate orasele Cinema City, mai putin in Bucuresti
-    Voucher Cadou FILM 2D: Voucherul cadou oferă acces la orice film 2D, de luni până duminică. Voucherul este valabil în întreaga rețea Cinema City, cu excepția cinematografelor din București și poate fi revendicat online sau de la casele de bilete. Voucherul poate fi folosit și pentru spectacolele 3D, IMAX, 4DX și VIP, plătind un cost suplimentar în funcție de orașul și/sau formatul ales. Spectacolele de avanpremiera nu sunt incluse.
-    Voucher Cadou FILM 3D: Voucherul cadou oferă acces la orice film 2D sau 3D, de luni până duminică. Dacă optezi pentru un spectacol 3D, ochelarii sunt incluși în preț .Voucherul cadou este valabil in intreaga retea Cinema City, cu exceptia cinematografelor din Bucuresti si poate fi revendicat online sau de la casele de bilete. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX, 4DX si VIP, platind un cost suplimentar in functie de orasul si/sau formatul ales. Spectacolele de avanpremiera nu sunt incluse.
-    Voucher Cadou FILM 2D Baia Mare: Voucherul cadou oferă acces la orice film 2D, de luni până duminică. Voucherul este valabil în Baia Mare și  poate fi revendicat online sau de la casele de bilete din cinematograf. Voucherul poate fi folosit și pentru spectacolele 3D, IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de orașul și/sau formatul ales. Spectacolele de avanpremieră nu sunt incluse.

Revendicarea voucherelor in cinematografe sau online
11.    Fiecare voucher achiziționat poate fi transformat într-un bilet, revendicând voucherul online pe site-ul nostru sau la casele de bilete, utilizând codul aferent voucherului.
12.    Pentru revendicare online, dupa ce ati selectat filmul dorit, voucherul poate fi folosit ca metodă de plată, introducând codul în câmpul dedicat, în pagina de finalizare a plății.
13.    Pe spatele voucherelor cadou sunt clar specificate biletele la film și serviciile care pot fi preschimbate in cinematografele Cinema City sau pe Website in momentul utilizarii Voucherului Cadou.
14.    Voucherele cadou nu pot fi utilizate pentru a achizitiona bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremiera. 
15.    Voucherele cadou nu pot fi cumulate cu alte oferte promoționale disponibile in cinematografele Cinema City, cu excepția cazului în care regulile promoțiilor stipulează altfel.
16.    Utilizatorul are dreptul să completeze Voucherul Cadou 2D si/sau 3D  cu o plată suplimentară pentru a cumpăra un bilet pentru un format de film diferit de cel indicat pe Voucher, în conformitate cu lista de prețuri disponibilă in cinematografe și pe Website.

Posibilitatea de verificare permanenta a beneficiilor asigurate de Voucherul Cadou accesand Optiunea de “VERIFICA DETALIILE VOUCHERULUI TAU” (denumita si Check balance)
17.    Clientul are posibilitatea de a verifica permanent online, in pasul “Check balance” din pagina Vouchere Cadou
-    Perioada de valabilitate a voucherului
-    Biletele si/sau serviciile incluse
-    Cinematografele in care poate fi folosit voucherul

DREPTURI SI OBLIGATII:
18.    Voucherul cadou este un document la purtător, responsabilitatea utilizării acestuia revenindu-i exclusiv posesorului. Cinema City nu îl va înlocui în caz de furt, pierdere, rătăcire sau deteriorare. 
19.    Utilizatorul este obligat sa prezinte Voucherul cadou la casa de bilete a cinematografului,  pentru a primi biletul aferent spectacolului dorit de Utilizator.
20.    Utilizatorul are optiunea de a verifica online oricand detaliile voucherului achizitionat, in baza codului unic inscriptionat pe voucher.
21.    Utilizatorul voucherului are dreptul să îl transfere gratuit unei terțe părți
22.    Utilizatorul voucherului, este obligat, atunci când îl transmite unui terț, să informeze următorul utilizator cu privire la regulile de utilizare a voucherului specificat în prezentul regulament
23.    Cinema City nu acceptă returnarea voucherelor.  Nu este posibilă conversia totala sau partiala a voucherului în bani sau emiterea unui duplicat. Nu este posibila achizitionarea unor alte produse cu valoare similara din cinematograf, fiecare voucher in parte incluzand biletele de film detaliate mai sus.
24.    Cinema City nu este responsabil pentru pierderea, distrugerea sau furtul voucherului. Dacă voucherul este pierdut, duplicatul său nu va fi emis.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE:

25.    Cinema City colecteaza si pastreaza datele cu caracter personal pe care dvs. în mod voluntar ni le-ați transmis în timpul utilizării de către dvs. a Site-ului și/sau a Serviciilor noastre. Utilizăm detaliile de contact și de plată care ne-au fost transmise pentru a furniza produsele și serviciile care au fost comandate de pe Site-ul nostru sau în cinematografe. Vom folosi informațiile de contact pentru a vă transmite comunicări privind serviciile în legătură cu aceste comenzi. Aceasta include achiziționarea de servicii și produse din magazinul online
26.    Utilizatorii au dreptul de a accesa, de a rectifica, de a șterge, de a solicita restricționarea procesării, la portabilitatea datelor, la opoziție, de a  retrage consimțământul, de a nu face obiectul unei decizii atunci când aceasta se bazează pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri în cazul în care aceasta produce efecte juridice sau  afectează în mod semnificativ, de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere.
27.    Pentru mai multe detalii, participantii pot accesa versiunea online a politicii de confidențialitate https://www.cinemacity.ro/static/ro/ro/privacy-policy-ro#004.6  sau varianta în format fizic aflată în zona casieriilor din cinematograf.”
28.    Cinema City Romania SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Regulamentului UE 2016/679, precum si a OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.