Regulament vouchere cadou

TERMENII SI CONDITIILE DE ACHIZITIONARE A VOUCHERELOR CADOU IN CINEMATOGRAFELE CINEMA CITY ROMANIA

REGULAMENT VOUCHERE CADOU

GLOSAR TERMENI

EMITATOR VOUCHERE CADOU: Cinema City Romania S.R.L cu sediul in Str. Dr. Alexandru Boicescu nr. 10A, Sector 5, București, Romania, telefon 0213010900, fax 0213010909, înregistrată la O.N.R.C. sub J40/16742/2006, având cod unic de înregistrare RO19123195, cont bancar nr. RO16BTRLRONCRT0232106401 deschis la Banca Transilvania suc. Lipscani, adresa de website: www.cinemacity.ro (denumita in continuare prin WEBSITE), adresa de e-mail: [email protected], denumita in continuare prin CINEMA CITY
CINEMATOGRAF / CINEMATOGRAFE – face referire la unul sau la toate cinematografele Cinema City Romania, inclusiv la sălile speciale T IMAX, 4DX si VIP. LOCATIILE cinematografelor fiind cele enunțate in următoarea lista: Cinema City Arad Atrium, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare VIVO!, Cinema City Brăila Shopping City, Cinema City Brașov AFI, Cinema City București AFI Cotroceni, Cinema City București Mega Mall, Cinema City București Sun Plaza, Cinema City Bucuresti ParkLake, Cinema City Buzău, Cinema City Deva, Cinema City Galați, Cinema City Cluj Iulius Mall, Cinema City Cluj VIVO!, Cinema City Constanța VIVO!, Cinema City Constanta City Park, Cinema City Iași Iulius Mall, Cinema City Pitești VIVO!, Cinema City Ploiești Shopping City, Cinema City Ploiești AFI, Cinema City Piatra Neamț, Cinema City Râmnicu Vâlcea,  Cinema City Suceava Iulius Mall, Cinema City Severin Shopping City, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu Shopping City, Cinema City Timișoara Iulius Mall, Cinema City Timișoara Shopping City.
VOUCHER CADOU  –  Fie pe suport de carton sau card, fiecare voucher cadou achiziționat poate fi transformat într-un bilet de cinema la casele de bilete din cinematografe sau prin serviciul www.cinemacity.ro, accesul la spectacole făcându-se exclusiv in baza biletului emis. Fiecare voucher conține un cod unic de identificare.
UTILIZATOR/BENEFICIAR – fiecare utilizator/beneficiar de voucher cadou
BILET – documentul care autentifica dreptul de participare la o vizionare de film in cadrul rețelei Cinema City Romania
WEBSITE – adresa de web a emitentului voucherelor cadou www.cinemacity.ro

PREVEDERI GENERALE

Prin cumpărarea și utilizarea cardului, beneficiarul voucherului declară că a citit acești termeni si condiții, le înțelege si nu se opune conținutului lor, angajându-se sa le urmeze.
Voucherele cadou pot fi achiziționate la oricare dintre casele de bilete din cadrul cinematografelor Cinema City din Romania.
Cinema City își rezervă dreptul de a vinde si alte tipuri de vouchere cadou a căror destinație va fi ulterior descrisa în termeni separați.
Înainte de orice spectacol, Voucherul Cadou trebuie preschimbat in Bilete:
La casele de bilete din cadrul Cinematografelor Cinema City
Pe website-ul Cinema City.
Odată preschimbat Voucherul Cadou într-un Bilet, acesta nu mai poate fi schimbat sau returnat.

Baza pentru utilizarea Voucherului Cadou este codul acestuia, motiv pentru care Clientul/Beneficiarul ar trebui să protejeze Voucherul și să nu îl împărtășească cu terți sub forma, de exemplu, a unei fotografii. În cazul în care codul de card nu este valid sau a fost folosit anterior, Voucherul Cadou nu va fi acceptat de serviciul pentru clienți Cinema City.
Posesia Voucherului Cadou nu garantează posibilitatea achiziționării unui Bilet la un anumit spectacol.

VOUCHERELE CADOU CINEMA CITY ROMANIA

Voucherele cadou Cinema City sunt puse la vânzare la casele de bilete din cadrul Cinematografelor si online pe site-ul www.cinemacity.ro, din pagina Vouchere Cadou, fiind de mai multe tipuri si putând varia in funcție de:

(i) regiunea in care pot fi utilizate, după cum urmează:
“Vouchere Cadou – Regiunea 1 (București)” pot fi folosite de către utilizator in întreaga rețea Cinema City din România.

“Vouchere cadou – Regiunea 2 (Cluj Iulius, Iași, Timișoara)“ pot fi folosite de către utilizator în întreaga rețea Cinema City din România, cu excepția celor din București. 

“Vouchere cadou – Regiunea 3 (Țară)“ pot fi folosite de către utilizator în întreaga rețea Cinema City din România, cu excepția celor din București, Cluj, Iași, Timișoara, Brașov.

“Vouchere cadou – Regiunea 4 (Brașov)“ pot fi folosite de către utilizator în Brașov.

“Vouchere cadou – Regiunea 5 (Baia Mare)” – pot fi folosite de către utilizator in Baia Mare. 
(ii)   numărul de bilete, formate sau  servicii incluse in voucher, acestea fiind detaliate mai jos: “Tipuri Vouchere cadou disponibile in oferta Cinema City:

DETALII VOUCHERE CADOU:

Voucherele cadou sunt valabile 6 luni de la data achiziționării, cu excepția voucherelor DE ZECE, care sunt valabile 12 luni de la data achiziționării și pot fi utilizate în cinematografele Cinema City din România, conform informațiilor de mai sus. Prelungirea perioadei de valabilitate  a voucherelor nu este posibila.

Indiferent de tipul voucherului cadou achiziționat, Clientul/Beneficiarul are opțiunea de a accesa si alte formate, regiuni cu plan tarifar diferit, contra unui cost suplimentar. Cu toate acestea, voucherele cadou nu pot fi utilizate pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film, Valentine's Day, Woman's Day, Kids Day, Halloween Day si/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
Voucherele pot fi achiziționate în format fizic, pe suport de carton sau plastic, în toate locațiile Cinema City România, fiecare conținând un Cod Unic de utilizare.

TIPURI VOUCHERE CADOU DISPONIBILE IN OFERTA CINEMA CITY:

 1. VOUCHERE CADOU – REGIUNEA 1 (BUCUREȘTI)
 • Vouchere Cadou – disponibile la casele de bilete din cadrul rețelei
  • Voucher Cadou FILM 2D (1 bilet 2D): Voucherul cadou poate fi preschimbat într-un bilet de film la orice spectacol 2D, de luni pana duminica, cu limitările de mai jos, este valabil 6 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City si poate fi revendicat online sau de la casele de bilete. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 3D, IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremiera etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher Cadou FILM 3D (1 bilet 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat într-un bilet de film la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminica, cu limitările de mai jos. Daca optezi pentru un spectacol 3D,  costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus in preț. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City si poate fi revendicat online sau de la casele de bilete. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremiera, etc Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher DUET (2 bilete 3D + 1 meniu Duet): Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminica, cu limitările de mai jos,  si un meniu popcorn duet. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City Romania. Biletele pot fi revendicate de la casele de bilete sau online, iar meniul popcorn de la barul cinematografului. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremiera etc Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher DE ZECE (10 bilete 2D): Voucherul cadou poate fi preschimbat in bilete la orice spectacol 2D, de luni pana duminica, cu limitările de mai jos, în limita a 4 bilete utilizate în aceeași zi. Voucherul cadou este valabil 12 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City Romania. Biletele pot fi revendicate de la casele de bilete. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremiera etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher  IMAX 3D (1 bilet IMAX 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat într-un bilet IMAX la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, cu limitările de mai jos, disponibil 6 luni de la data achiziționării în sălile IMAX din Cinema City AFI Cotroceni și Timișoara Shopping City. Biletul poate fi revendicat de la casele de bilete sau online. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremiera etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher  4DX 3D (1 bilet 4DX 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat intr-un  bilet 4DX la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, cu limitările de mai jos, disponibil 6 luni de la data achiziționării in sălile 4DX din Cinema City Mega Mall București, Timișoara Shopping City, Brăila, Constanta City Park, Brașov si Cluj Iulius. Biletul poate fi revendicat de la casele de bilete sau online. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremiera etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher VIP 3D (2 bilete VIP 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete VIP la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, cu limitările de mai jos, disponibil 6 luni de la data achiziționării in programul sălilor VIP din Cinema City AFI Cotroceni și ParkLake. Dacă optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Accesul in saloanele VIP se face cu 30 minute înainte de începerea proiecțiilor si include serviciul VIP pentru 2 persoane. Pentru detalii referitoare la meniul VIP („all inclusive” in ParkLake si Light in AFI Cotroceni), va rugam sa accesați secțiunea VIP de pe Website. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Valentine's Day, Woman's Day, Kids Day, Halloween Day, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
 • Vouchere Cadou disponibile în magazin online:
  • Voucher Cadou FILM 2D ( 2 bilete): Voucherul cadou poate fi preschimbat în 2 bilete de film la orice spectacol 2D, de luni pana duminica, cu limitările de mai jos, este valabil 6 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City și poate fi revendicat online sau de la casele de bilete. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 3D, IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremiera etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu. Acest voucher poate fi achiziționat exclusiv online.
  • Voucher Cadou FILM 3D (2 bilete): Voucherul cadou poate fi preschimbat în 2 bilete de film la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminica, cu limitările de mai jos. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus in preț. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City si poate fi revendicat online sau de la casele de bilete. Voucherul poate fi folosit și pentru spectacolele IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremiera, etc Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu. Acest voucher poate fi achiziționat exclusiv online.
  • Voucher DUET (2 bilete 3D + 1 meniu Duet). Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminica, cu limitările de mai jos,  si un meniu popcorn duet. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City Romania. Biletele pot fi revendicate de la casele de bilete sau online, iar meniul popcorn de la barul cinematografului. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher DE ZECE (10 bilete 2D). Voucherul cadou poate fi preschimbat în bilete la orice spectacol 2D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos, în limita a 4 bilete utilizate în aceeași zi. Voucherul cadou este valabil 12 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City Romania. Biletele pot fi revendicate de la casele de bilete sau online. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher  IMAX 3D (2 bilete IMAX 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete IMAX la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, cu limitările de mai jos, disponibil 6 luni de la data achiziționării in sălile IMAX din Cinema City AFI Cotroceni și Timișoara Shopping City. Biletele pot fi revendicate online sau de la casele de bilete. Dacă optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu. Acest voucher poate fi achiziționat exclusiv online.
  • Voucher  4DX 3D (2 bilete 4DX 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete 4DX la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, cu limitările de mai jos, disponibil 6 luni de la data achiziționării in sălile 4DX din Cinema City Mega Mall București. Timișoara Shopping City, Brăila, Constanta City Park, Brașov si Cluj Iulius. Biletele pot fi revendicate online sau de la casele de bilete. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu. Acest voucher poate fi achiziționat exclusiv online.
  • Voucher VIP 3D (2 bilete VIP 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete VIP la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, cu limitările de mai jos, disponibil 6 luni de la data achiziționării in programul sălilor VIP din Cinema City AFI Cotroceni și ParkLake. Dacă optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Accesul in saloanele VIP se face cu 30 minute înainte de începerea proiecțiilor si include serviciul VIP pentru 2 persoane. Pentru detalii referitoare la meniul VIP ( in ParkLake si Light in AFI Cotroceni), va rugam sa accesați secțiunea VIP de pe Website. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Valentine's Day, Woman's Day, Kids Day, Halloween Day, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
 1. VOUCHERE CADOU – REGIUNEA 2 (CLUJ IULIUS, IAȘI, TIMIȘOARA)
 • Vouchere Cadou – disponibile la casele de bilete din cadrul rețelei
  • Voucher Cadou FILM 2D (1 bilet): Voucherul cadou poate fi preschimbat într-un bilet de film la orice spectacol 2D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos, este valabil 6 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City, cu excepția cinematografelor din București si poate fi revendicat la casele de bilete sau online. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 3D, IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher Cadou FILM 3D (1 bilet): Voucherul cadou poate fi preschimbat într-un bilet de film la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos. Daca optezi pentru un spectacol 3D,  costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus in preț. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City, cu excepția cinematografelor din București și poate fi revendicat la casele de bilete sau online. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremieră, etc Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher DUET (2 bilete 3D + 1 meniu Duet): Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos,  și un meniu popcorn duet. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City, cu excepția cinematografelor din București. Biletele pot fi revendicate de la casele de bilete sau online, iar meniul popcorn de la barul cinematografului. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher DE ZECE (10 bilete 2D): Voucherul cadou poate fi preschimbat in bilete la orice spectacol 2D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos, în limita a 4 bilete utilizate în aceeași zi. Voucherul cadou este valabil 12 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City Romania, cu excepția cinematografelor din București. Biletele pot fi revendicate de la casele de bilete sau online. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher  IMAX 3D (1 bilet IMAX 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat într-un bilet IMAX la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, cu limitările de mai jos, disponibil 6 luni de la data achiziționării in sala IMAX din Timișoara Shopping City. Biletul poate fi revendicat de la casele de bilete sau online. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher  4DX 3D (1 bilet 4DX 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat într-un bilet 4DX la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, cu limitările de mai jos, disponibil 6 luni de la data achiziționării in sălile 4DX din Timișoara Shopping City, Brăila, Constanta City Park, Brașov si Cluj Iulius. Biletul poate fi revendicat de la casele de bilete sau online. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher VIP 3D (2 bilete VIP 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete VIP la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, cu limitările de mai jos, disponibil 6 luni de la data achiziționării in programul sălilor VIP din Timișoara Iulius. Dacă optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Accesul in saloanele VIP se face cu 30 minute înainte de începerea proiecțiilor si include serviciul VIP pentru 2 persoane. Pentru detalii referitoare la meniul “all inclusive”, va rugam sa accesați secțiunea VIP de pe Website. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Valentine's Day, Woman's Day, Kids Day, Halloween Day, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
 • Vouchere Cadou disponibile în magazin online:
  • Voucher Cadou FILM 2D (2 bilete): Voucherul cadou poate fi preschimbat în 2 bilete de film la orice spectacol 2D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos, este valabil 6 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City, cu excepția cinematografelor din București si poate fi revendicat online sau de la casele de bilete. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 3D, IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu. Acest voucher poate fi achiziționat exclusiv online.
  • Voucher Cadou FILM 3D (2 bilete): Voucherul cadou poate fi preschimbat în 2 bilete de film la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos. Daca optezi pentru un spectacol 3D,  costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus in preț. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării în întreaga rețea Cinema City, cu excepția cinematografelor din București și poate fi revendicat online sau de la casele de bilete. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremieră, etc Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu. Acest voucher poate fi achiziționat exclusiv online
  • Voucher DUET (2 bilete 3D + 1 meniu Duet). Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos,  și un meniu popcorn duet. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City Romania, cu excepția cinematografelor din București. Biletele pot fi revendicate de la casele de bilete sau online, iar meniul popcorn de la barul cinematografului. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher DE ZECE (10 bilete 2D). Voucherul cadou poate fi preschimbat in bilete la orice spectacol 2D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos, în limita a 4 bilete utilizate în aceeași zi. Voucherul cadou este valabil 12 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City Romania, cu excepția cinematografelor din București. Biletele pot fi revendicate de la casele de bilete sau online. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX, 4DX si VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher  IMAX 3D (2 bilete IMAX 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete IMAX la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, cu limitările de mai jos, disponibil 6 luni de la data achiziționării in sala IMAX din Timișoara Shopping City. Biletele pot fi revendicate online sau de la casele de bilete. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu. Acest voucher poate fi achiziționat exclusiv online.
  • Voucher  4DX 3D (2 bilete 4DX 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete 4DX la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, cu limitările de mai jos, disponibil 6 luni de la data achiziționării in sălile 4DX din Timișoara Shopping City, Brăila, Constanta City Park, Brașov si Cluj Iulius. Biletele pot fi revendicate  online sau de la casele de bilete. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu. Acest voucher poate fi achiziționat exclusiv online.
  • Voucher VIP 3D (2 bilete VIP 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete VIP la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, cu limitările de mai jos, disponibil 6 luni de la data achiziționării in programul sălilor VIP din Cinema City Timișoara Iulius. Dacă optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Accesul in saloanele VIP se face cu 30 minute înainte de începerea proiecțiilor si include serviciul VIP pentru 2 persoane. Pentru detalii referitoare la meniul „all inclusive”, va rugam sa accesați secțiunea VIP de pe Website. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Valentine's Day, Woman's Day, Kids Day, Halloween Day, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
 1. VOUCHERE CADOU – REGIUNEA 3 (ȚARĂ)
 • Vouchere Cadou – disponibile la casele de bilete din cadrul rețelei
  • Voucher Cadou FILM 2D (1 bilet): Voucherul cadou poate fi preschimbat într-un bilet de film la orice spectacol 2D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos, este valabil 6 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City, cu excepția cinematografelor din București, Cluj Iulius, Iași, Timișoara, Brașov si poate fi revendicat la casele de bilete sau online. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 3D, 4DX, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher Cadou FILM 3D (1 bilet): Voucherul cadou poate fi preschimbat într-un bilet de film la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos. Daca optezi pentru un spectacol 3D,  costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus in preț. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City, cu excepția cinematografelor din București, Cluj Iulius, Iași, Timișoara, Brașov și poate fi revendicat la casele de bilete sau online. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 4DX, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremieră, etc Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher DUET (2 bilete 3D + 1 meniu Duet): Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos,  si un meniu popcorn duet. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City Romania, cu excepția cinematografelor din București, Cluj Iulius, Iași, Timișoara, Brașov. Biletele pot fi revendicate la casele de bilete sau online, iar meniul popcorn de la barul cinematografului. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 4DX, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher DE ZECE (10 bilete 2D): Voucherul cadou poate fi preschimbat in bilete la orice spectacol 2D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos, în limita a 4 bilete utilizate în aceeași zi. Voucherul cadou este valabil 12 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City Romania, cu excepția cinematografelor din București, Cluj Iulius, Iași, Timișoara, Brașov. Biletele pot fi revendicate la casele de bilete sau online. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX4DXVIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher  4DX 3D (1 bilet 4DX 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat într-un bilet 4DX la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, cu limitările de mai jos, disponibil 6 luni de la data achiziționării in sălile 4DX din Brăila și Constanta City Park. Biletul poate fi revendicat de la casele de bilete sau online. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
 • Vouchere Cadou disponibile în magazin online:
  • Voucher Cadou FILM 2D (2 bilete): Voucherul cadou poate fi preschimbat în 2 bilete de film la orice spectacol 2D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos, este valabil 6 luni de la data achiziționării în întreaga rețea Cinema City, cu excepția cinematografelor din București, Cluj Iulius, Iași, Timișoara, Brașov si poate fi revendicat online sau de la casele de bilete. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 3D si IMAX4DX VIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremieră etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu. Acest voucher poate fi achiziționat exclusiv online.
  • Voucher Cadou FILM 3D (2 bilete): Voucherul cadou poate fi preschimbat în 2 bilete de film la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos. Daca optezi pentru un spectacol 3D,  costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus in preț. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City, cu excepția cinematografelor din București, Cluj Iulius, Iași, Timișoara, Brașov și poate fi revendicat online sau de la casele de bilete. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX4DXVIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu. Acest voucher poate fi achiziționat exclusiv online.
  • Voucher DUET (2 bilete 3D + 1 meniu Duet). Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos,  si un meniu popcorn duet. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării în întreaga rețea Cinema City Romania, cu excepția cinematografelor din București, Cluj Iulius, Iași, Timișoara, Brașov. Biletele pot fi revendicate de la casele de bilete sau online, iar meniul popcorn de la barul cinematografului. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX4DXVIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher DE ZECE (10 bilete 2D). Voucherul cadou poate fi preschimbat in bilete la orice spectacol 2D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos, în limita a 4 bilete utilizate în aceeași zi. Voucherul cadou este valabil 12 luni de la data achiziționării in întreaga rețea Cinema City Romania, cu excepția cinematografelor din București, Cluj Iulius, Iași, Timișoara, Brașov. Biletele pot fi revendicate de la casele de bilete sau online. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele IMAX4DXVIP, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher  4DX 3D (2 bilete 4DX 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete 4DX la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, cu limitările de mai jos, disponibil 6 luni de la data achiziționării in sălile 4DX din Brăila și Constanta City Park. Biletele pot fi revendicate online sau de la casele de bilete. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu. Acest voucher poate fi achiziționat exclusiv online.
 1. VOUCHERE CADOU – REGIUNEA 4 (BRAȘOV)
 • Vouchere Cadou – disponibile la casele de bilete din Cinema City Brașov AFI
  • Voucher Cadou FILM 2D (1 bilet): Voucherul cadou poate fi preschimbat într-un bilet de film la orice spectacol 2D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos, este valabil 6 luni de la data achiziționării in cinematograful din Brașov și poate fi revendicat la casele de bilete sau online. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 3D și 4DX, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher Cadou FILM 3D (1 bilet): Voucherul cadou poate fi preschimbat într-un bilet de film la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus in preț. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării în cinematograful din Brașov și poate fi revendicat la casele de bilete sau online. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 4DX, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremieră, etc Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher DUET (2 bilete 3D + 1 meniu Duet): Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos,  si un meniu popcorn duet. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării în cinematograful din Brașov. Biletele pot fi revendicate la casele de bilete sau online, iar meniul popcorn la barul cinematografului. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 4DX, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher DE ZECE (10 bilete 2D): Voucherul cadou poate fi preschimbat in bilete la orice spectacol 2D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos, în limita a 4 bilete utilizate în aceeași zi. Voucherul cadou este valabil 12 luni de la data achiziționării în cinematograful din Brașov. Biletele pot fi revendicate la casele de bilete sau online. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 4DX, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher  4DX 3D (1 bilet 4DX 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat într-un bilet 4DX la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, cu limitările de mai jos, disponibil 6 luni de la data achiziționării în cinematograful din Brașov. Biletul poate fi revendicat de la casele de bilete sau online. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
 • Vouchere Cadou disponibile în magazin online:
  • Voucher Cadou FILM 2D (2 bilete): Voucherul cadou poate fi preschimbat în 2 bilete de film la orice spectacol 2D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos, este valabil 6 luni de la data achiziționării în cinematograful din Brașov si poate fi revendicat online sau de la casele de bilete. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 3D si 4DX, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu. Acest voucher poate fi achiziționat exclusiv online.
  • Voucher Cadou FILM 3D (2 bilete): Voucherul cadou poate fi preschimbat în 2 bilete de film la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos. Daca optezi pentru un spectacol 3D,  costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus in preț. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării în cinematograful din Brașov și poate fi revendicat online sau de la casele de bilete. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 4DX, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu. Acest voucher poate fi achiziționat exclusiv online.
  • Voucher DUET (2 bilete 3D + 1 meniu Duet). Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos,  si un meniu popcorn duet. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării în cinematograful din Brașov. Biletele pot fi revendicate de la casele de bilete sau online, iar meniul popcorn de la barul cinematografului. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 4DX, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher DE ZECE (10 bilete 2D). Voucherul cadou poate fi preschimbat in bilete la orice spectacol 2D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos, în limita a 4 bilete utilizate în aceeași zi. Voucherul cadou este valabil 12 luni de la data achiziționării in cinematograful din Brașov. Biletele pot fi revendicate de la casele de bilete sau online. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 3D si 4DX, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher  4DX 3D (2 bilete 4DX 3D): Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete 4DX la orice spectacol 2D sau 3D, de luni până duminică, cu limitările de mai jos, disponibil 6 luni de la data achiziționării în sala 4DX din Brașov. Biletele pot fi revendicate online sau de la casele de bilete. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu. Acest voucher poate fi achiziționat exclusiv online.
 1. VOUCHERE CADOU – REGIUNEA 5 (BAIA MARE)
 • Vouchere Cadou – disponibile la casele de bilete din Cinema City Baia Mare
  • Voucher Cadou FILM 2D (1 bilet): Voucherul cadou poate fi preschimbat într-un bilet de film la orice spectacol 2D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos, este valabil 6 luni de la data achiziționării in cinematograful din Baia Mare și poate fi revendicat la casele de bilete sau online. Voucherul poate fi folosit si pentru spectacolele 3D, plătind un cost suplimentar in funcție de formatul ales. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher Cadou FILM 3D (1 bilet): Voucherul cadou poate fi preschimbat într-un bilet de film la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus in preț. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării în cinematograful din Baia Mare și poate fi revendicat la casele de bilete sau online. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film si/sau spectacole de Avanpremieră, etc Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher DUET (2 bilete 3D + 1 meniu Duet): Voucherul cadou poate fi preschimbat in 2 bilete la orice spectacol 2D sau 3D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos,  si un meniu popcorn duet. Voucherul cadou este valabil 6 luni de la data achiziționării în cinematograful din Baia Mare. Biletele pot fi revendicate la casele de bilete sau online, iar meniul popcorn la barul cinematografului. Daca optezi pentru un spectacol 3D, costul serviciului 3D (ochelarii) este inclus în preț. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.
  • Voucher DE ZECE (10 bilete 2D): Voucherul cadou poate fi preschimbat in bilete la orice spectacol 2D, de luni pana duminică, cu limitările de mai jos, în limita a 4 bilete utilizate în aceeași zi. Voucherul cadou este valabil 12 luni de la data achiziționării în cinematograful din Baia Mare. Biletele pot fi revendicate la casele de bilete sau online. Acest voucher nu poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film și/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu.

DETALII MAGAZIN ONLINE VOUCHERE

Pentru a achiziționa vouchere din magazinul online, va rugam sa accesați site-ul cinemacity.ro, pagina VOUCHERE CADOU.

In magazinul online sunt prezentate toate produsele disponibile in oferta. Pentru a selecta voucherul potrivit, acestea cuprind in denumire: 

(i) regiunea;

(ii) formatul  (2D/3D/4DX/ IMAX/ VIP) plus optiunea de meniuri (disponibilă doar in voucherul DUET (2X bilete 3D + meniu Duet popcorn);

(iii) numărul de bilete incluse in voucher;

(iv) prețul fiecărui voucher.

Puteți opta sa achiziționați 1 sau mai multe vouchere cadou din același tip in cadrul unei tranzacții. In cazul in care doriți sa achiziționați mai multe tipuri de vouchere, sunt necesare tranzacții multiple. Plata se va face prin platforma PayU, urmând sa primiți pe e-mail confirmarea de la payU pentru tranzacție, cat si de la Cinema City pentru plasarea comenzii. In acest e-mail veti primi si voucherul electronic, care poate fi oferit cadou in format electronic sau fizic (printat de dumneavoastră). Codul înscris pe voucher oferă utilizatorului dreptul de a revendica voucherul atât din cinematografe cat si online.

REVENDICAREA VOUCHERELOR IN CINEMATOGRAFE SAU ONLINE

Fiecare voucher achiziționat poate fi transformat într-un bilet/ bilete, revendicând voucherul online pe site-ul nostru sau la casele de bilete, utilizând codul aferent voucherului.
Pentru revendicare online, dupa ce ati selectat filmul dorit, voucherul poate fi folosit ca metodă de plată, introducând codul în câmpul dedicat, în pagina de finalizare a plății.
Pe spatele voucherelor cadou sunt clar specificate biletele la film și serviciile care pot fi preschimbate in cinematografele Cinema City sau pe Website in momentul utilizarii Voucherului Cadou.

Voucherele cadou nu pot fi cumulate cu alte oferte promoționale disponibile in cinematografele Cinema City, cu excepția cazului în care regulile promoțiilor stipulează altfel.
Utilizatorul are dreptul să completeze Voucherul Cadou 2D si/sau 3D  cu o plată suplimentară pentru a cumpăra un bilet pentru un format de film diferit de cel indicat pe Voucher, în conformitate cu lista de prețuri disponibilă in cinematografe și pe Website. Însă, așa cum este menționat mai sus, voucherele cadou nu pot fi utilizate pentru a achiziționa bilete la proiecțiile și evenimentele speciale, de tipul Ladies Night, Comedy Night, Maratoane de Film, Valentine's Day, Woman's Day, Kids Day, Halloween Day si/sau spectacole de Avanpremieră, etc. Aceasta este o enumerare cu titlu de exemplu. Posibilitatea de verificare permanenta a beneficiilor asigurate de Voucherul Cadou accesând Opțiunea de “VERIFICA DETALIILE VOUCHERULUI TAU” (denumita si Check balance)

Clientul are posibilitatea de a verifica permanent online, in pasul “Check balance” din pagina Vouchere Cadou:

 • Perioada de valabilitate a voucherului;
 • Biletele si/sau serviciile incluse;
 • Cinematografele in care poate fi folosit voucherul.

DREPTURI SI OBLIGATII:

Voucherul cadou este un document la purtător, responsabilitatea utilizării acestuia revenindu-i exclusiv posesorului. Cinema City nu îl va înlocui în caz de furt, pierdere, rătăcire sau deteriorare.
Utilizatorul este obligat sa prezinte Voucherul cadou la casa de bilete a cinematografului,  pentru a primi biletul aferent spectacolului dorit de Utilizator.
Utilizatorul are opțiunea de a verifica online oricând detaliile voucherului achiziționat, in baza codului unic inscripționat pe voucher.
Utilizatorul voucherului are dreptul să îl transfere gratuit unei terțe părți
Utilizatorul voucherului, este obligat, atunci când îl transmite unui terț, să informeze următorul utilizator cu privire la regulile de utilizare a cardului specificat în prezentul regulament
Cinema City nu acceptă returnarea voucherelor. Nu este posibila conversia totala sau parțial a voucherului in bani sau emiterea unui duplicat. Nu este posibila achiziționare altor produse cu valoare similara din cinematograf, fiecare voucher incluzând produsele detaliate mai sus.  
Prelungirea perioadei de valabilitate  a voucherelor nu este posibila.
Cinema City nu este responsabil pentru pierderea, distrugerea sau furtul voucherului. Dacă voucherul este pierdut, duplicatul său nu va fi emis.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE:

Cinema City colectează si păstrează datele cu caracter personal pe care dvs. în mod voluntar ni le-ați transmis în timpul utilizării de către dvs. a Site-ului și/sau a Serviciilor noastre. Utilizăm detaliile de contact și de plată care ne-au fost transmise pentru a furniza produsele și serviciile care au fost comandate de pe Site-ul nostru sau în cinematografe. Vom folosi informațiile de contact pentru a vă transmite comunicări privind serviciile în legătură cu aceste comenzi. Aceasta include achiziționarea de servicii și produse din magazinul online.

Utilizatorii au dreptul de a accesa, de a rectifica, de a șterge, de a solicita restricționarea procesării, la portabilitatea datelor, la opoziție, de a  retrage consimțământul, de a nu face obiectul unei decizii atunci când aceasta se bazează pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri în cazul în care aceasta produce efecte juridice sau  afectează în mod semnificativ, de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere.
Pentru mai multe detalii, participanții pot accesa versiunea online a politicii de confidențialitate https://www.cinemacity.ro/static/ro/ro/privacy-policy-ro sau varianta în format fizic aflată în zona casieriilor din cinematograf.”
Cinema City Romania SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Regulamentul UE 2016/679, precum si de OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.