SĂRBĂTOREȘTE ZIUA COPILULUI CU O OFERTĂ SPECIALĂ

ZIUA COPILULUI ADUCE PREȚURI SPECIALE LA BILETE ȘI MENIURI

Doar pe 1 iunie, cele mai îndrăgite filme pentru copii se văd la Cinema City, la un preț special-unic: doar 12 lei/biletul - atât pentru copii, cât și pentru adulți! În plus, dacă ai bilete la filmele din oferta, poți cumpăra și un meniu* special tooooot cu... 12 lei!  

VERIFICĂ PROGRAMUL DIN ORAȘUL TĂU ȘI IA-ȚI BILET

Valabilitatea titlurilor din ofertă diferă în locațiile CINEMA CITY.

Cele OPT filme disponibile în promoție sunt:

PRIETENI IMAGINARI

IF spune povestea unei fetițe care, îń urma unei experiențe dificile, începe să vadă prietenii imaginari lăsați în urmă de copiii care între timp au crescut.

IA-ȚI BILET

GARFIELD

Garfield pornește într-o aventură nebună în aer liber! După o reuniune neașteptată cu tatăl său, ciufulitul motan Vic, care trăiește pe stradă, Garfield și amicul său canin Odie renunță la viața confortabilă de animale de companie pentru a se alătura lui Vic într-un jaf cu mize mari

IA-ȚI BILET

GIGANȚII DIN LA MANCHA

Alfonso, în vârstă de 11 ani, moștenitorul lui Don Quijote, și cei 3 iepuri imaginari și muzicali ai săi se alătură lui Pancho și Victoria, pentru a salva iubitul lor oraș La Mancha de o furtună uriașă

IA-ȚI BILET

PRINȚESA ȘI MONSTRUL FERMECAT

Prințesa Barbara este îndrăgostită în secret de prințul Edward. Când vicleanul funcționar poștal Weasel îi cere regelui să o ia de soție pe Barbara, aceasta fuge. Monstrul Boogey face tot ce poate pentru a o ajuta pe Barbara să salveze regatul.

IA-ȚI BILET

MICUȚA PING ȘI DRAGONUL

În China antică, dragonii au fost cândva prietenii oamenilor, dar lăcomia noastră a pus capăt alianței lor, iar creaturile magice au fost vânate. Ani mai târziu, copila Ping leagă o prietenie puțin probabilă

IA-ȚI BILET

PISICILE DE LA MUZEU

Pisica Vincent și prietenul său, un șoarece, supraviețuiesc unei viituri și ajung într-un muzeu, unde pisici de elită păzesc exponatele. Când Mona Lisa ajunge în muzeu, Vincent trebuie să împiedice furtul ei.

IA-ȚI BILET

GARDIENII PLANETEI

O balenă cu cocoașă eșuează pe un țărm îndepărtat. În timp ce luptă să-și salveze viața, descoperim povestea acestor creaturi extraordinare, locuitoare ale oceanelor lumii, cu abilități remarcabile și vieți sociale bogate. 

IA-ȚI BILET

NINA ȘI SECRETUL ARICIULUI  

Pe Nina, o fetiță de 10 ani, tatăl ei a încântat-o mereu cu povești despre un arici. După ce își pierde slujba din oraș, Nina aude zvonuri despre o comoară ascunsă, așa că ea și prietena ei pornesc în aventuri.

IA-ȚI BILET

Promoția este valabilă doar pe 1 iunie și este disponibilă în limita locurilor disponibile.

Pentru spectacolele 3D, ochelarii nu sunt incluși în campanie și se achiziționează separat din locațiile Cinema City; încurajăm folosirea altei perechi dacă aveți disponibilă acasă

Oferta nu se aplică formatelor speciale: IMAX, 4DX și VIP.

*OFERTA MENIU (include popcorn si suc + Haribo) este VALABILĂ ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL