SĂRBĂTOREȘTE ZIUA COPILULUI CU O OFERTĂ SPECIALĂ

ZIUA COPILULUI VINE CU SURPRIZE ANIMATE LA CINEMA CITY

Doar pe 1 iunie, miercuri, cele mai îndrăgite filme pentru copii ajung sau se reîntorc la Cinema City, la un preț special-unic: doar 8 lei/biletul - atât pentru copii, cât și pentru adulți!

Cele șapte filme disponibile în promoție sunt:

  • Merge și-așa (avanpremieră)
  • Fabrica de vise (T.O. Dreambuilders, premieră)
  • Inimă de foc: neînfricata (T.O. Fireheart)
  • Iepurele găină și hamsterul întunericului (T.O. Chickenhare and the Hamster of Darkness)
  • Băieți răi (T.O. The Bad Guys)
  • Roșu aprins (T.O. Turning Red)
  • Sonic the Hedgehog 2

VERIFICĂ PROGRAMUL DIN ORAȘUL TĂU ȘI IA-ȚI BILET

 

MERGE ȘI-AȘA - avanpremieră

O satiră despre film, muzică și viață. Giani este un băiat de etnie romă care visează să ajungă un mare chitarist. În Europa sfâșiată de cel de-al Doilea Război Mondial, el călătorește din București în Paris pe jos, iar pe drum ascultă melodii tradiționale, pe care le distilează într-un stil propriu.

IA-ȚI BILET

Fabrica de vise - premieră

După ce descoperă că are o putere supranaturală - aceea de a crea și controla visele celor din jur - tânăra Mina decide să-i dea o lecție surorii ei vitrege, care o supără mereu.

IA-ȚI BILET

INIMĂ DE FOC: NEÎNFRICATA

Georgia Nolan visează să fie prima femeie pompier din lume. Când un piroman misterios provoacă incendii, pompierii newyorkezi încep să dispară fără explicație. Tatăl Georgiei este chemat de la pensie pentru a investiga disparițiile. Disperată să-și ajute tatăl, tânăra se deghizează, devenind "tânărul Joe".

IA-ȚI BILET

IEPURELE GĂINĂ ȘI HAMSTERUL ÎNTUNERICULUI

Chickenhare estre născut jumătate găină - jumătate iepure. Adoptat de regele Peter, faimos aventurier, acesta vrea să fie acceptat și iubit așa cum este. După ce răufăcătorul ținutului, unchiul său, amenință să-l înlăture pe tatăl lui adoptiv de pe tron, eroul nostru împiedicat vrea să-i zădărnicească planul.

IA-ȚI BILET

BĂIEȚII RĂI 

In noua comedie de acțiune, bazată pe seria de cărți best seller New York Times, o echipă criminală de haiduci cu patru lăbuțe este pe cale să încerce cea mai provocatoare escrocherie de până acum – să devină cetățeni model.

IA-ȚI BILET

ROȘU APRINS 

Povestea unei adolescente de 13 ani care se transformă într-un panda roșu uriaș ori de câte ori are emoții puternice. Pozitive sau negative.

IA-ȚI BILET

SONIC THE HEDGEHOG 2

Robotnik se întoarce, de data asta cu un nou partener, Knuckles, în căutarea unui smarald care are puterea să clădească, dar și să distrugă civilizații. Sonic face echipă cu Tails, noua lui parteneră, și împreună se îmbarcă într-o aventură pentru a găsi smaraldul înainte ca acesta să cadă pe mâini greșite.

IA-ȚI BILET

Promoția este valabilă doar pe 1 iunie și este disponibilă în limita locurilor disponibile.

Pentru spectacolele 3D, ochelarii nu sunt incluși în campanie și se achiziționează separat din locațiile Cinema City; încurajăm folosirea altei perechi dacă aveți disponibilă acasă

Oferta nu se aplică formatelor speciale: IMAX, 4DX și VIP.