OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ IMAX

OFERTA EDUCAȚIONALĂ IMAX

Ce poate fi mai plăcut decat o oră de geografie în Madagascar sau o călătorie fascinantă pe o Stație Spațială?

Avem ocazia să le oferim elevilor cea mai atractivă modalitate de a descoperi și învăța lucrurile noi. Documentarele unice IMAX despre lumea fascinantă a științei și naturii reprezintă standardul de aur al noii tehnologii cinematografice, care vă așteaptă în două orașe din România: București și Timișoara.  Oferta noastră de filme este concepută să educe la fel de mult pe cât să și distreze. Îmbarcați-vă într-o călătorie educațională în cel mai spectaculos format - IMAX. Profesorii pot beneficia de materialele promoționale create de echipa departamentului nostru educațional, împreună cu specialiști în educație și formatori, care includ idei de activități, informații despre mediu, spațiu, istorie, toate prezente în documentarele IMAX, prezentate ca un „Ghid al educatorului”.

PROGRAMUL EDUCAȚIONAL IMAX

Nimic nu se compară cu impactul lăsat de cel mai mare ecran din lume asupra minții celor mici. Tehnologia IMAX revoluționează simpla vizionare a unui film, transformând-o într-o adevarată experiență ce depășește puterea imaginației.

 

EXPERIENȚA EDUCAȚIONALĂ IMAX este un element pozitiv, benefic și semnificativ prin care ne asigurǎm că publicul mai tânăr întâlnește cultura filmului. Astfel, le oferim elevilor o alternativă complementară metodelor tradiționale de predare.

Cu ajutorul tehnologiei noastre unice si a imaginilor uimitoare in 3D, CALATORIA începe aici.

Călătoriți în locuri de care elevii dvs. pot fi inspirați, fără sǎ fie nevoiţi sǎ se ridice de pe scaun. "Madagascar IMAX 3D",  "Născuti pentru a fi liberi IMAX 3D", "Stația Spațială IMAX 3D", "Galapagos IMAX 3D".

 

 

PENTRU REZERVĂRI, TE RUGĂM SĂ NE CONTACTEZI:

Documentarele pot fi proiectate doar in salile T IMAX din Cinema City AFI Palace Cotroceni si Cinema City Timisoara Shopping City.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati:
Telefon: 031/4130916 in intervalul ora 10:00 - 18:00

În cazul în care ne contactați și ne furnizați datele personale, vă informăm că ele vor fi prelucrate de către S.C Cinema City România S.R.L. în calitate de operator de date. Vă informăm că datele cu caracter personal vor fi prelucrate în scopul furnizării și realizării serviciilor/produselor comandate (dacă este cazul) sau pentru va putea răspunde oricăror solicitari. De asemenea, va informăm că răspunsurile la întrebări sunt voluntare, iar persoana vizată are dreptul de a accesa și de a-și rectifica datele. Dacă sunteți interesat să primiți informații despre ofertele selectate în formă electronică sau prin apeluri telefonice, este necesar consimțământul dvs. prealabil.

 ÎNAPOI LA OFERTE