Filme, premii, statuete

Până pe 16 februarie, profită de ultima şansă în care poţi vedea cele mai premiate filme la Oscar, inclusiv Parasite, marele câștigător, care a scris istorie la Hollywood. Cu cât vezi mai multe filme, cu atât plătești mai puțin.

 

In perioada 31.01 -16.02.2020 te bucuri de câteva dintre cele mai bune filme premiate Oscar în 2020, din oferta noastră "Filme, Premii, Statuete", 

Ai ultima șansă să vezi în cinema Parazit, marele câștigător la Premiilor Oscar 2020, ce a scris istorie, devenind primul film intr-o limbă străină care primește marele trofeu pentru Cel mai bun film, alături de alte 3 Oscaruri (pentru regie, scenariu original și cel mai bun film strain). Totodată, este primul film din ultimii 65 de ani care câștigă atât marele trofeu la Palme d’Or, cât și Oscarul pentru cel mai bun film al anului.

Alături de Parasite, ai ultima șansă sa vezi filme ca Joker (Oscar pentru cel mai bun actor, cea mai bună coloană sonoră), A fost odată la...Hollywood (Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar și pentru scenografie),  Fiicele Doctorului March (Oscar pentru cele mai bune costume), La cutite (nominalizat pentru scenario adaptat) sau Bombshell ( Oscar pentru cele mai bun machiaj). Le poți vedea pe toate, la un preț special, în funcție de tipul de voucher pe care îl alegi. 
 

CU CÂT VEZI MAI MULTE FILME, CU ATÂT PLĂTEȘTI MAI PUȚIN!
 

FILMELE DISPONIBILE IN OFERTĂ

 

A fost odată la....Hollywood

Bombshell

Fiicele doctorului March

Joker

La cutite

Parazit

Până pe 16.02.2020 vino să vezi filmele premiate la Oscar!

Bucură-te de oferta noastră în 2 pași simpli:

1. Cumpără voucherul

2. Folosește voucherul să vezi filmele preferate

 

1.  Cumpără de mai jos voucherul potrivit în funcţie de câte filme dorești să vizionezi în perioada promoţiei. Vei primi în e-mailul de confirmare codurile electronice aferente Voucherului.

Dacă nu dorești să cumperi un pachet cu mai multe filme și optezi să vezi doar un film, atunci întră în program aici și ia-ți bilet.

Ţine cont, te rugăm, că programul filmelor din ofertă va fi afișat in 2 etape:

- pentru perioada 31.01.-06.02 este deja disponibil

- Programul pentru perioada 07.02-16.02 va fi disponibil din 5.02.

 

 

 

2. Verifică programul, selectează filmele și alege locurile dorite - pentru fiecare spectacol în parte, plătește utilizând codurile voucherelor primite pe e-mail (in capmul dedicat din imaginea de mai jos) și bucură-te de film. Repetă pașii pentru fiecare film dorit.

 

Voucherele pot fi folosite ca metodă de plată, în pagina de achiziție. Voucherele sunt trimise prin e-mail și pot fi transformate în bilete pentru filme selectate. Vouchere pot fi revendicate online sau la casele de bilete din cinematografe.Voucherele nu pot fi folosite la formatele speciale VIP, 4DX; IMAX sau cumulate cu alte oferte.