Concurs Mystery Days

UPDATE: CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT.

CÂȘTIGĂTORUL A FOST ALES ÎN URMA EXTRAGERII FINALIZATE PE 10 NOIEMBRIE, FOLOSIND NUMERE ALEATOARE REALE, GENERATE DE DISPOZITIVIUL QUANTIS.

REZULTATELE EXTRAGERII AU FOST SALVATE ÎN DIRECTORUL DE EXTRAGERI LA ADRESA DE AICI - PREMIUL A FOST REVENDICAT (BILETUL DE FILM CÂȘTIGĂTOR ESTE 1803-006497933-0007-0002).

UITE-I CUM FUG 

Un producător de film disperat vrea să dea lovitura la Hollywood. Producția începe, dar mai mulți membri ai echipei sunt uciși. Un inspector și ajutorul său intră în scenă pentru rezolvarea cazului.

IA-ȚI BILET

AMSTERDAM 

Plasat în anii '30, filmul redă povestea a trei prieteni care sunt - martori ai unei crime, suspecți principali și apoi cei care scot la lumină unul dintre cele mai șocante comploturi din istoria SUA.

IA-ȚI BILET

~ PĂSTREAZĂ BILETUL ȘI ÎNSCRIE-TE LA CONCURS AICI ~

Vino la unul dintre filmele "Uite-i cum fug" sau "Amsterdam", urmărește cazurile rezolvate și apoi păstrează biletul. Înscrie-te la concurs și poți câștiga un city-break pentru toată gașca în Amsterdam - îți sunt asigurate:

  • bilete avion;
  • 3 nopți cazare hotel 4**** cu mic dejun inclus, experiențe incluse;
  • o cină pe vas (unde vei putea admira și orașul în același timp)
  • o cină în întuneric ( experimentezi gastronomia olandeză servită pe întuneric la îndrumarea ospătarilor și vei descoperi o varietate de senzații)
  • tur Heineken: vei descoperi povestea berii Heineken spusa într-un mod inedit. Te vei bucura de bere proaspătă și de toate surprizele pe care berarii Heineken ți le-au pregătit.

Regulamentul de concurs poate fi accesat aici