FILME PENTRU COPII

ANIMĂLUȚE FURIOASE: LEGENDA LUI HANK premiera 12 august

O comedie animată plină de acțiune pentru toată familia, inspirată de clasicul atemporal al lui Mel Brooks, Blazing Saddles. Hank, un câine adorabil cu capul în nori iși dorește să devină samurai și pornește în căutarea destinului său.

Ia-ți bilet acum

GAȘCA ANIMĂLUȚELOR

Nedespărțiti, Krypto Super-Câinele și Superman sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis. Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân, Ace câinele, PB porcul cu burtă, Merton țestoasa și Chip veverița - să-și stăpânească propriile puteri noi și să-l ajute să-i salveze pe supereroi.

Ia-ți bilet acum

MINIONS 2

Povestea nespusă a unui băiețel de 12 ani cu un vis neobișnuit: să devină cel mai mare villain din câți a văzut lumea.

Ia-ți bilet acum

LIGHTYEAR

Toată lumea îl cunoaște și iubește pe Buzz Lightyear, din franciza Toy Story. Iată că studiourile Pixar vin acum cu o animație doar a lui, care va prezenta aventuroasa lui călătorie... to infinity and beyond (către infinit și dincolo de el)!

Ia-ți bilet acum

INIMĂ DE FOC 

Georgia Nolan are 16 ani și visează să fie prima femeie pompier din lume. Când un piroman misterios începe sa provoace incendii pe Broadway, pompierii încep să dispară fără explicație. Tatăl Georgiei este chemat de la pensie de primar pentru a investiga disparițiile. Disperată să-și ajute tatăl și orașul, tânăra se deghizează, și se alătură unei echipe de pompieri independenți care încearcă să-l oprească pe piroman.

Ia-ți bilet acum