FILME PENTRU COPII

ELLIOT: O POVESTE DE CRĂCIUN
Data lansării: 09/11/2018
Durată: 90 min

Când unul dintre renii lui Moș Crăciun anunță brusc că se pensionează, e nevoie urgentă să i se găsească un înlocuitor! Deși e cel mai nepotrivit candidat, Elliot, ajutat de Hazel, prietena lui cea mai bună, e ferm hotărât să dovedească lumii întregi că el e “renul” care trebuie să facă parte din echipa Moșului.Așadar, Elliot și Hazel o pornesc înspre Polul Nord, ca să participe la probele din concurs, dar Hazel află că un mare dezastru pune în pericol Crăciunul așa cum îl știm cu toții. Dar asta nu e singura nenorocire, căci, între timp, la fermă, o doamnă diabolică pune în pericol viețile prietenilor lor.Iată cum Elliot e pus în fața celei mai dificile alegeri din viața unui căluț ambițios, dar inimos: să-și salveze prietenii, sau să-și împlinească visul, și să salveze Crăciunul. Dar poate că alegerea lui o să fie mai simplă, fiindcă, până la urmă, cei care îndrăznesc să aibă visuri mărețe, își găsesc și forța să le facă să devină realitate.

SPĂRGĂTORUL DE NUCI ȘI CELE PATRU TARÂMURI
Data lansării: 30/11/2018
Durată: 99 minute

Filmul The Nutcracker and the Four Realms are la bază povestirea din 1816 a lui E.T.A. Hoffman, The Nutcracker and the Mouse King, în care Clara (Foy), după o agitată seară de Crăciun, ajunge să lupte alături de o figurină "spărgător de nuci", în costum militar, împotriva maleficilor şobolani cu şapte capete.

MAREA BULGĂREALĂ 2: SUPER CURSA SĂNIUȚELOR
Data lansării: 14/12/2018
Durată: 89 minute


Frankie și echipa lui acceptă provocarea îngâmfatului Zac și a verișorului său Charly, de a participa la o cursă de sănii. Însă fantastica sanie construită de Frankie se sfărâmă chiar înainte de a trece linia de sosire. Este o înfrângere dureroasă pentru Frankie, care refuză să-și asume posibile greșeli de construcție.Cu ajutorul prietenilor săi, Frankie reușește să demonstreze faptul că Zac a trișat și cere dreptul la revanșă. Zac acceptă propunerea însă doar cu condiția ca Frankie să construiască o nouă pistă și să pună la bătaie hambarul.Lipsit de scrupule, Zac nu se dă în lături de la a trișa din nou, astfel încât să influențeze rezultatul competiției în favoarea sa. Va reuși oare Frankie și echipa lui să dejoace planurile oponentului său?

GRINCH
Data lansării: 23/11/2018
Durată: N/A


În fiecare an, celebrările din ce în ce mai grandioase, mai strălucitoare și mai zgomotoase ale Crăciunului, perturbă singurătatea și liniștea lui Grinch. Când Whos afirmă că vor face un Crăciun de trei ori mai mare în acest an, Grinch își dă seama că există o singură cale de a-și câștiga pacea și liniștea: trebuie să fure Crăciunul. Pentru a realiza acest lucru, el decide că se va prezenta drept Moș Crăciun în Ajunul Crăciunului, mergând atât de departe încât va prinde în cursă un ren apatic care să-i tragă sania.Va reuși Grinch să reducă la tăcere odată pentru totdeauna sărbătoarea Crăciunului?