FILME PENTRU COPII

AVENTURILE INSPECTORULUI SUN 

Shanghai, 1934. Într-o lume a insectelor paralelă cu cea a oamenilor, veteranul Inspector Sun câștigă ultima misiune împotriva inamicului său, Red Lobster, înainte de a se imbarca într-o croazieră și a se bucura de pensionarea binemeritată. Însă vacanța lui între Shanghai și San Francisco se termină brusc când milionarul Dr. Spindelthorp este găsit ucis. Ceea ce începe ca un caz de rutină pentru Sun va decide în cele din urmă soarta umanității.

Ia-ți bilete

AVENTURILE LUI PIL 

Pil este orfană și locuiește pe străzile din Roc-en-Brume. Ajutată de trei nevăstuici îmblânzite, ea fură mâncare de la castelul odiosului Tristain, uzurpatorul tronului. Într-o zi, pentru a scăpa de gărzile care o urmăresc, Pil se deghizează în prințesă. Fără voia ei, ajunge să participe la marea salvare a lui Roland, moștenitorul tronului, ajuns victimă a unei vrăji care l-a transfromat într-un... pisipui (jumătate pisică, jumătate pui). 

Ia-ți bilet acum

NĂSTRUȘNICUL MOTAN MAURICE

După cartea lui Terry Pratchett. Povestea lui Maurice, un motan care își duce traiul pe străzi și care născocește o înșelătorie perfectă pentru a face bani - un puști care nu pare prea isteț, dar care cântă la cimpoi și are propria lui hoardă de șobolani ciudat de alfabetizați.

Ia-ți bilet acum

MOTANUL ÎNCĂLȚAT: ULTIMA DORINȚĂ 

Îndrăznețul haiduc Motanul încălțat descoperă că pasiunea lui pentru pericol i-au distrus opt din cele nouă vieți ale sale, ceea ce îl trimite în cea mai mare aventură de căutare de până acum, într-o călătorie epică în Pădurea Neagră pentru a găsi legendara Ultima Dorință.

Ia-ți bilet acum