FILME PENTRU COPII

POVESTEA MAGICĂ A FLUTURILOR

Butterfly Tale este povestea a doi fluturași rivali care formează o prietenie neașteptată.

IA-TI BILETE

PUIȘORII: AVENTURĂ LA POPUL SUD 

Aventurile lui Toto și ale familiei sale, care trebuie să călătorească la Polul Sud pentru a îndeplini o promisiune: să ducă acasă un urs polar și câțiva pinguini spanioli. Pentru a reuși acest lucru, vor trebui să depășească obstacole care îi vor învăța cât de importantă este munca în echipă.

IA-TI BILETE

INSEPARABILI

În vechiul teatru din Central Park, marionetele prind viață. Printre ele se află Don, care s-a săturat să facă pe bufonul zi de zi. El visează să fie măcar o dată un erou adevărat și se aventurează în afara teatrului, pentru a descoperi lumea. Pe drum, îl întâlnește pe DJ Doggie Dog, un animal de pluș abandonat, care visează să devină star rap. Este începutul unei mari aventuri la capătul căreia visurile trebuie să se transforme în realitate!

IA-TI BILETE

MIRACULOS-BUBURUZA SI MOTAN NOIR:FILMUL

Primul lungmetraj bazat pe franciza Miraculous, îndrăgită la nivel mondial, Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie o urmărește pe Marinette, o adolescentă obișnuită a cărei viață la Paris devine supraomenească atunci când devine Ladybug. Înzestrată cu puteri magice, Ladybug trebuie să își unească forțele cu opusul ei, Cat Noir, pentru a salva Parisul de un răufăcător care dezlănțuie haosul în oraș.

IA-TI BILETE

MAREA MIGRAȚIE 

Cunoaște familia Mallard: tatăl Mack e interesat să-și țină familia în siguranță pe iazul lor liniștit din New England, dar mama Pam este nerăbdătoare să le arate copiilor lor, Dax și Gwen, întreaga lume. După ce o familie de rațe migratoare aduce povești palpitante despre locuri îndepărtate, Pam îl convinge pe Mack să se îmbarce într-o excursie către Jamaica tropicală, via New York City.

IA-TI BILETE

DORINȚA

Wish spune povestea tinerei Asha care, într-o noapte înstelată, își pune o dorință și primește un răspuns mai ferm decât se aștepta atunci când o stea buclucașă coboară din cer pentru a i se alătura.

IA-TI BILETE