Reacția lui Tyrese Gibson după ce a vizionat F9 in 4DX

Fanii seriei Fast and Furious se pot bucura de marea reîntâlnire, începând din acest weekend, odată cu lansarea filmului Furios și Iute 9. Au trecut 20 de ani de la lansarea primului film, îar in aceste două decenii, Fast and Furious a devenit una dintre cele mai iubite francize, dar și una dintre cele mai profitabile de la Hollywood. Din 25 iunie, Furios și Iute 9 este în premieră la cinema, și il poti vedea în format 2D sau 3D, dar si IMAX, 4DX, VIP, formate disponibile exclusiv în rețeaua Cinema City.

Zilele trecute, actorul Tyrese Gibson, unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai seriei, ne-a vizitat în cinematografele noastre Regal din SUA și s-a bucurat de experiența vizionării unui film în 4DX, format disponibil exclusiv la Cinema City. 

Actorul s-a bucurat enorm de mult  de revenirea în cinematograf și de lansarea lui Fast and Furious 9, intens așteptată atât de echipă, cât și de milioane de fani din lumea întreagă. Fast and Furious 9 este acum în premieră la Cinema City!

Într-un interviu acordat celor de la ScreenRant, Gibson a vorbit despre comunitatea puternică din jurul acestei francize și cum vizionarea acestor filme la cinema, a devenit o tradiție pentru fani și actori, deopotrivă. ”De 10-20 de ani, am urmărit aceste filme alături de fani, catre între timp au crescut, s-au căsătorit, au făcut copii și a devenit o tradiție pentru familie, vizionarea acestor filme la cinema – vom vedea acest film cu toții, împreună. Toată lumea are motive să vadă filmele Fast and Furious, fie că sunt fani ai filmelor de acțiune, fie că sunt fani ai starurilor masculine sau a doamnelor sexy din film”. 

”Mă simt cu adevărat onorat și recunoscător că fac parte din ceva care are un astfel de cult. Și cu mândrie, franciza a ajuns la 6 miliarde de dolari la box-office la nivel mondial, ceea ce nu este un lucru mic. Mai ales că aceste filme nu sunt inspirate după benzi desenate sau altă sursă de material popular. Totul a pornit de la un articol din revista Vibe despre cultura auto underground din New York. Și iată-ne 20 de ani mai târziu, lansând în continuare aceste filme. Și, în majoritatea cazurilor, toți spunem: „Nu știu de ce ne iubesc așa cum o fac, dar mulțumesc lui Dumnezeu că au făcut-o”.

Odată cu lansarea filmului Fast and Furious 9, Tyrese Gibson ne-a vizitat in unul dintre cinematografele noastre din SUA și s-a bucurat precum un copil de experiența 4DX. Cu ajutorul efectelor din sala 4DX, filmul prinde viață.

Din 25 iunie, alege-ti formatul preferat și vino să te bucuri de Fast and Furious 9 pe marele ecran, la Cnema CIty! Ia-ti bilet de aici