REGULAMENTUL CAMPANIEI „FII PERSONAJUL POZITIV”


 ADDENDUM: PERIOADA A FOST PRELUNGITA PANA LA DATA DE 1 IUNIE, DATA LIMITA INITIALA FIIND 22 MAI

 PERIOADA CAMPANIEI: 8 MAI - 1 IUNIE 2019

CAPITOLUL 1 - ORGANIZATORII CAMPANIEI

1.1. ORGANIZATORII CAMPANIEI PROMOŢIONALE „FII PERSONAJUL POZITIV” sunt:

Vertical Entertainment SRL, cu sediul social in Bucuresti, str. Tokio, Nr. 11, sector 1, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/8563/18.07.2014, avand cod unic de inregistrare RO33400771

Şi

CINEMA CITY România S.R.L., cu sediul în str. Ana Davila nr. 13, Sector 5, Bucuresti, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/16742/2006, cod fiscal RO19123195. Organizatorul este un operator de date cu caracter personal, inregistrat in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal cu nr. 0012152. 

1.2. Campania promoţională se va desfăşura în conformitate cu prevederile prezentului regulament, care se aplică tuturor participanţilor. Participarea la campania promoţională reprezintă acordul cu regulile şi dispoziţiile stabilite în prezentul document. Orice neconformitate cu regulile din partea participanţilor îndreptăţeşte ORGANIZATORII să refuze acordarea premiilor din promotie.  

1.3 ORGANIZATORII îşi rezervă dreptul de a schimba sau a modifica regulile şi dispoziţiile în orice moment, cu notificarea prealabilă a participanţilor.

  CAPITOLUL 2 - LOCAŢIA CAMPANIEI PROMOȚIONALE

 2.1 Campania promoţională se va desfăşura în toate cinematografele Cinema City România (Cinema City Arad Atrium, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila,, Cinema City Cluj Iulius, Cinema City Cluj Polus, Cinema City Constanța, Cinema City Constanța City Park, Cinema City Cotroceni, Cinema City Deva, Cinema City Galați, Cinema City Iaşi, Cinema City Mega Mall, Cinema City Piteşti, Cinema City Ploieşti Shopping City, Cinema City Ploieşti Afi, Cinema City Sun Plaza, Cinema Cirty Râmnicu Vâlcea, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu, Cinema City Timişoara Iulius Mall ,Cinema City Timișoara Shopping City, Cinema City Suceava, Cinema City Severin,Cinema City Piatra Neamț, Cinema City Park Lak), localizate la următoarele adrese:

 1. CINEMA CITY ARAD, Atrium Mall Arad, Calea Aurel Vlaicu nr 10-12 etaj 2, Arad, Jud. Arad;
 2. CINEMA CITY BACĂU, Arena Mall Bacău, Str. Ștefan cel Mare   nr 28, etaj 2, Bacău, Jud. Bacău;
 3. CINEMA CITY BAIA MARE, Gold Plaza Mall Baia Mare, Str Victoriei nr 73, etaj 2, Baia Mare, Jud. Maramureș;
 4. CINEMA CITY BRĂILA, European Retail Park Brăila – Promenada Mall, parter, Comuna Chişcani, Sat Vărsătura, Str. Principala nr. 4, Jud. Brăila;
 5. CINEMA CITY CONSTANȚA, VIVO! Constanța, Str. Aurel Vlaicu nr 220, Constanța, Jud. Constanța;
 6. CINEMA CITY CONSTANTA CITY PARK, City Park Constanţa Mall, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C, Constanţa;
 7. CINEMA CITY CLUJ IULIUS, Iulius Mall Cluj, Str. Al. Vaida- Voievod nr. 53B, Cluj Napoca, Jud. Cluj;
 8. CINEMA CITY CLUJ VIVO, !VIVO Cluj, Str. Comuna Floreşti, Jud. Cluj, Str. Avram Iancu, nr. 492-500;
 9. CINEMA CITY COTROCENI, Mall AFI Palace Cotroceni, Bd Vasile Milea nr 4, etaj 1, Sector 6, Bucureşti;
 10. CINEMA CITY DEVA, Shopping City Deva, Calea Zarandului, nr. 87, Deva, 330182;
 11. CINEMA CITY GALAȚI, Shopping City Galați, Strada George Cosbuc nr. 251, Galați, 800552;
 12. CINEMA CITY IAȘI, Iulius Mall Iaşi, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 2, etaj 3, Iaşi, Jud. Iaşi;
 13. CINEMA CITY MEGA MALL, Mega Mall Bucureşti, Str. Pierre de Coubertin, nr.3-5, Sector 2, Bucureşti;
 14. CINEMA CITY PITEȘTI, Euromall Pitești, Calea București nr. 36, etaj 1, Pitești, Jud. Argeș;
 15. CINEMA CITY PLOIEȘTI Shopping City, Comuna Blejoi, DN1B, km. 6, Jud.  Prahova;
 16. CINEMA CITY AFI PLOIEȘTI, Mall Afi Palace Ploieşti, Strada Calomfirescu 2, Ploiești, Jud. Prahova;
 17. CINEMA CITY RÂMNICU VÂLCEA, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Strada Ferdinand 38, Râmnicu Vâlcea, Jud. Vâlcea
 18. CINEMA CITY SUN PLAZA, Sun Plaza Mall București, Calea Văcărești nr. 391, etaj 1, sector 4, Bucureşti;
 19. CINEMA CITY TIMIŞOARA, Iulius Mall Timişoara, Str. Aristide Demetriade, nr 1, etaj 2, Timişoara, Jud. Timiş;
 20. CINEMA CITY TÂRGU MUREȘ, Promenada Mall, Str. Gheorghe Doja Nr 243, Târgu Mureș, Jud. Mureş;
 21. CINEMA CITY TÂRGU JIU, Shopping City Targu Jiu Mall, Strada Termocentralei nr.10, Targu Jiu, Gorj;
 22. CINEMA CITY SUCEAVA, Calea Unirii nr. 22, Suceava, România 720018;
 23. CINEMA CITY SEVERIN, Shopping City Severin, Bld. Mihai Viteazu nr.78, Dr. T. Severin, Mehedinti;
 24. CINEMA CITY TIMISOARA, Shopping City Timisoara, Calea Sagului nr.100, 300516, Timisoara;
 25. CINEMA CITY PIATRA NEAMȚ, Shopping City Piatra NeamBlvd. Decebal 76, Piatra Neamt;
 26. CINEMA CITY PARK LAKE, Park Lake Shopping center, Str. Liviu Rebreanu 4, București;

 

CAPITOLUL 3 - DURATA CAMPANIEI PROMOŢIONALE  

3.1 Perioada campaniei este: 8 mai – 1 iunie 2019.

3.2 ORGANIZATORUL îşi rezervă dreptul de a modifica perioada şi durata campaniei în orice moment.

 

 CAPITOLUL 4 - CONDIŢII DE PARTICIPARE

 4.1 Pot lua parte la această campanie promoţională toate persoanele fizice cu vârsta de cel puțin 18 ani împliniți la data începerii Campaniei Promoționale, profesori sau insotitori care vin cu clasa la filmul Uglydolls,  in oricare dintre cinematografele Cinema City România enumerate mai sus, în perioada campaniei (capitolul 3, art. 3.1) si se inscriu in concurs trimitand un email pe adresa concurs@vertical-ent.ro cu raspunsul la intrebarea “cum ati devenit / vreti sa deveniti eroi in lupta anti-bullying: ce tactici ati aplicat/ veti aplica sau ce exemplu concret de bullying ati reusit sa rezolvati?”.  Pentru a beneficia de oferta adresata grupurilor scolare Cinema City este necesar ca proferorul / insotitorul sa vina cu un grup de minim 10 copii.

4.2 Angajaţilor S.C. Vertical Entertainment SRL si S.C. Cinema City România SRL angatilor Adecco Romania, angajatiilor SWAT, Damar Cleaning si angajati ai partenerilor promotiei, cât şi rudelor acestora până la gradul IV, inclusiv, le este interzisă participarea la promotie.

4.3 Depistarea de către organizatori a oricărui tip de fraudă, prin nerespectarea condiţiilor de participare la prezenta promoţie expres prevăzute în acest regulament, inclusiv prin complicitatea angajaţilor Vertical Entertainment sau Cinema City, acordă dreptul acestora de a revendica premiul deja acordat clientului. Participanţii la fraudă vor fi supuşi cercetărilor penale, riscând pedeapsa cu închisoarea.

 

CAPITOLUL 5 – PREMIILE

In cadrul campaniei vor fi acordate cca 140 de premii (in functie de numarul de elevi din fiecare clasa declarata castigatoare) constand in produse originale Uglydolls Hasbro astfel:

Locul 1 – pluş 25 cm Sincerely Yours + figurina 14 cm cu breloc Uglydolls To Go pentru toti elevii clasei castigatoare a locului 1

Locul 2 – figurina pluş 14 cm cu breloc Uglydolls To Go pentru toti elevii clasei castigatoare a locului 2

Locul 3 – mini-figurina Uglydolls in blind bag pentru toti elevii clasei castigatoare a locului 3

 

Premiile insumeaza o valoare totala de aproximativ 4000 lei.

 

CAPITOLUL 6 - MECANISMUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

6.1 Campania promoțională se desfășoară în perioada 8 mai – 1 iunie 2019.

6.2 Toate persoanele fizice profesori/ insotitori care doresc sa se implice in problema anti-bullying-ului si discuta in clasa in urma vizionarii filmului Uglydolls: Papusi in Bucluc din cinematografele Cinema City România enumerate la art. 2.1. în perioada campaniei , pot participa la promoție. Pentru participarea la promotie este necesara parcurgerea urmatorilor pasi:

a. Descarcarea brosurii educative anti-bullying de pe www.cinemacity.ro

b. Discutarea la clasa cu elevii despre bullying: ce este, cum sa rectionezi in fata bullying-ului, cum sa descurajezi bullyingul

c. Trimiterea unui email pe adresa concurs@vertical-ent.ro care sa contina:

- nume profesor / insotitor

- numar scoala, oras, adresa, indicativ clasa participanta

- raspunsul la intrebarea: cum ati devenit / vreti sa deveniti eroi in lupta anti-bullying, ce tactici ati aplicat/ veti aplica sau ce exemplu concret de bullying ati reusit sa rezolvati?

ÎN CAZUL ÎN CARE DATELE NU SUNT COMPLETATE INTEGRAL, CAȘTIGĂTORUL VA FI DESCALIFICAT ŞI NU VA PUTEA INTRA ÎN POSESIA PREMIULUI.

6.3 Raspunsurile vor fi evaluate de catre un  juriu format din membrii echipei Vertical Entertainment, in functie de criterii precum: identificarea unui atitudini corecte in fata bullyingului; identificarea unor masuri / tactici care sa corespunda cu cele elaborate si comunicate de catre foruri internationale / nationale in drept; metoda aplicata de profesorul / insotitorul participant pentru a explica elevilor sai fenomenul de bullying si masurile anti-bullying; alte criterii precum creativitate, aplicabilitate, exemplificare s.a.

6.4 Jurizarea va avea loc intre 23 si 31 mai, iar castigatorii vor fi anuntati pe 3 iunie. Se vor alege 3 castigatori (locul 1, 2 si 3) si cate 3 rezerve pentru fiecare.

6.4.1. ADDENDUM: DATA FIIND PRELUNGIREA PERIOADEI DE INSCRIERE PANA PE DATA DE 1 IUNIE, JURIZAREA VA AVEA LOC INTRE 3 SI 7 IUNIE, IAR CASTIGATORII VOR FI ANUNTATI PANA PE 10 IUNIE.

6.5 Câștigătorul va fi anunțat personal de către un angajat al S.C. Vertical Entertainment SRL, prin e-mail la adresa declarată in emailul de inscriere si/sau telefonic in cazul in care este furnizat si numarul de telefon. Câștigătorul va trebui sa confirme primirea instiintarii in termen de 2 zile lucratoare de la data trimiterii acesteia.

În cazul în care una din aceste condiții nu este îndeplinită, câștigătorul nu poate intra în posesia Premiului și se va apela la rezerve, până în momentul în care se va găsi un câștigător care să îndeplinească toate condițiile de mai sus.

Se va apela la rezerve în următoarele cazuri:

1. În cazul în care, din motive independente de voința Organizatorului, acesta nu poate lua legătura cu Participantul declarat câștigător în termenul stabilit în prezentul Regulament;

2. În cazul în care câștigătorul nu a furnizat toate informatiile obligatorii in emailul de inscriere;  

3. În cazul în care câștigătorul este invalidat din motive independente de Organizator;

4. În cazul în care câștigătorul renunță/ nu trimite datele necesare validării în termen de 2 zile lucratoare de la momentul anunțării;

5. În cazul în care Organizatorii, din motive independente, nu pot acorda premiul câștigătorului sau rezervelor aferente, premiul va rămâne în posesia acestora;

Numele câștigătorilor vor fi publicate după validarea finala pe site-ul Cinema City: www.cinemacity.ro, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data validării acestuia.

 

CAPITOLUL 7 - RESPONSABILITATE ȘI ERORI

 

7.1 La începutul campaniei, organizatorii vor pune regulamentul promoției la dispoziția participanților. Regulamentul poate fi consultat la casa de bilete și pe site-ul web Cinema City la adresa exactă www.cinemacity.ro. Un extras al Regulamentului poate fi distribuit sau afișat în cinema.

7.2 Organizatorii nu sunt responsabili pentru nicio dispută privind dreptul de a intra în posesia premiilor în timpul promoției.

7.3 Organizatorii nu sunt responsabili pentru:

- Participanţii câştigători sunt informaţi cu privire la faptul că organizatorii nu acordă nicio garanţie pentru premiile primite şi nu vor despăgubi participanţii câştigători în cazul unor probleme în exploatarea acestuia, inclusiv dacă acestea se referă la distrugerea premiului, imposibilitatea de folosire, alte daune auxiliare.

 

CAPITOLUL 8 - PREDAREA PREMIILOR

8.1 Predarea premiilor se face prin curier la adresa furnizata de catre castigatori.  Profesorul / insotitorul castigator are obligatia de a distribui produsele primite ca premiu fiecarui elev din clasa castigatoare, fiind necesara dovedirea accestui fapt prin fotografii (eventual fotografie de grup).

8.2 Predarea premiului poate fi un eveniment public. Participarea la aceasta Campanie presupune acordul câștigătorului referitor la faptul ca persoana sa, numele, localitatea de domiciliu și fotografiile lui pot fi făcute publice și folosite în materiale foto, audio și video de către Organizatori fără niciun fel de plată aferentă.

Câștigătorii vor semna o declarație scrisă în acest sens, ce va fi predată Organizatorului, în caz contrar considerându-se că persoana câștigătoare a renunțat implicit la premiu.

8.3 Organizatorul nu va suporta niciun fel de cheltuieli după punerea câștigătorului în posesia premiului.

 

CAPITOLUL 9 - TAXE ȘI IMPOZITE

9.1 Organizatorii Campaniei nu sunt răspunzători de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligații financiare legate de premiile oferite, cu excepția impozitului cu reținere la sursă, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promoționale, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat să îl calculeze, să îl rețină și să îl transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.

 

CAPITOLUL 10 - PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 10.1 Prin înscrierea şi participarea la Campanie, Participanții declară că sunt de acord ca datele lor cu caracter personal, respectiv: nume, prenume, oraş, adresă de e-mail, număr de telefon, să fie prelucrate şi utilizate de ORGANIZATORI în scopuri precum: înregistrarea şi validarea câştigătorilor Campaniei promoţionale, înmânarea premiilor câștigătorilor, îndeplinirea obligațiilor fiscale.

De asemenea, prin înscrierea la Campania promoțională, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului regulament și ca, în situația în care vor fi desemnați drept câștigători ai premiilor acordate, numele, adresa și imaginea lor să fie făcute publice și folosite în scopuri de marketing, fără alte obligații sau plăți, în conformitate cu dispozițiile legale în materie, după semnarea unei declaraţii/acord în acest sens. În conformitate cu legislația în vigoare, Organizatorul este obligat să facă public numele câștigătorilor și premiile acordate în cadrul acestei Campanii.

10.2. Participantii au dreptul de a accesa, de a rectifica, de a șterge, de a solicita restricționarea procesării, la portabilitatea datelor, la opoziție, de a retrage consimțământul, de a nu face obiectul unei decizii atunci când aceasta se bazează pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri în cazul în care aceasta produce efecte juridice sau afectează în mod semnificativ, de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere.

Pentru mai multe detalii, participantii pot accesa versiunea online a politicii de confidențialitate https://www.cinemacity.ro/static/ro/ro/privacy-policy-ro#004.6 sau varianta în format fizic aflată în zona casieriilor din cinematograf.

Ca atare, Organizatorii se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale participanților/câștigătorilor la prezenta Campanie și să le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial și legislației în vigoare.  Organizatorii certifica faptul ca vor respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Regulamentului UE 2016/679, precum si a OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative

10.3 Participantul la promoție în calitate de persoană vizată, are conform Legii nr. 677/2001, următoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de intervenție asupra datelor (art. 14), dreptul de opoziție (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) și dreptul de a se adresa justiției (art. 18). 

10.4 În vederea exercitării drepturilor sale, persoana vizată va înainta Organizatorilor o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată, la adresele: CinemaCity - Strada Ana Davila nr. 13, Sector 5, Bucureşti, cod postal 050491 sau Vertical Entertainment - Str. Tokio, nr.11, sector 1, cod poştal 011765.

10.5 Daca participantul intentioneaza sa si exercite drepturile prevazute in Politica de Confidentialitate, persoana vizata poate inainta Organizatorului o cerere scrisa la adresa mentionata mai sus) sau la adresa de e-mail gdpr@cinemacity.ro sau protectiadatelor@vertical-ent.ro.  

 

 CAPITOLUL 11 - CLAUZE ADIȚIONALE

11.1. Participanții nu pot primi echivalentul în bani al niciunui premiu.

11.2. Promoția nu este cumulativă cu alte promoții și reduceri Cinema City Romania SRL. 

11.3. ORGANIZATORUL își rezervă dreptul de a anula validarea câștigătorilor care nu îndeplinesc condițiile secțiunilor 4 și 5.

11.4 Participanții la promoție nu au dreptul la condiții speciale privind accesul in sala de cinema (Condițiile standard ale cinematografelor Cinema City privind capacitatea sălii, „primul sosit, primul servit” la case și rezervările sunt aplicabile tuturor participanților la promoție). 

 

 CAPITOLUL 12 - LITIGII ȘI DIFERENDE

 Orice diferende sau litigii între organizatori și participanţi vor fi rezolvate amiabil. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiile vor fi soluționate de autoritatile române competente.

 CAPITOLUL 13 - ÎNTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOȚIONALE 

Campania promoțională poate fi întreruptă înaintea finalului anunțat al perioadei de campanie în caz de forță majoră sau printr-o decizie unilaterală, caz în care participanții vor fi anunțați.

 CAPITOLUL 14 - REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

 14.1 Regulamentul campaniei este pus la dispoziție gratuit la locațiile campaniei „FII PERSONAJUL POZITIV”, cinematografele Cinema City România, și pe site-ul web al Cinema City, la adresa exactă www.cinemacity.ro. Participarea la campanie reprezintă acordul participantului de a se conforma acestui set de reguli.  

14.2 ORGANIZATORII își rezervă dreptul de a aduce clarificări sau modificări la regulament, după cum consideră potrivit, cu notificarea prealabilă a participanților/prin incheiere de act aditional. Regulamentul autentificat poate fi citit in fiecare locatie Cinema City.