Special previews of romanian movie Metronom at Cinema City with the movie director and actors

PROIECȚII SPECIALE METRONOM, ÎN PREZENȚA ECHIPEI, LA CINEMA CITY

Metronom, debutul în lungmetraj de ficțiune al cineastului Alexandru Belc, a câştigat Premiul pentru cel mai bun regizor al secţiunii Un Certain Regard la Cannes, în ovaţiile publicului şi ale criticilor de film - filmul ajunge la Cinema City din 4 noiembrie.

După data premierei, echipa filmui pleacă în caravană prin țară, ocazie cu care cei veniți la vizionare vor avea ocazia de a se întâlni cu o parte din cei implicați în realizarea producției.

Astfel, sunt programate întâlniri în următoarele locații:

⇒ Cinema City Constanța City Park, 4 noiembrie - 19.50: vor fi prezenți regizorul Alex Belc si actorii din rolurile principale, Mara Bugarin, Serban Lazarovici si Marius Boboc. 

⇒ Cinema City Galați, 5 noiembrie - 18.20: vor fi prezenți regizorul Alex Belc si actorii din rolurile principale, Mara Bugarin, Serban Lazarovici si Marius Boboc. 

⇒ Cinema City Brăila, 5 noiembrie -  20.00: vor fi prezenți regizorul Alex Belc si actorii din rolurile principale, Mara Bugarin, Serban Lazarovici si Marius Boboc. 

⇒ Cinema City Ploiești Shopping City, 9 noiembrie -  19.10: vor fi prezenți Șerban Lazarovici, Mihnea Moldoveanu si Marius Boboc.

GĂSEȘTI BILETE ONLINE AICI

Acest debut stilizat, lent şi cu o imaginaţie bogată e mult mai mult decât o versiune românească la Romeo şi Julieta”, scrie prestigioasa publicaţie Variety, în timp ce Screen International îl descrie ca „un instantaneu convingător al unor adolescenți aflați în pragul maturității, a căror luptă pentru a-și găsi vocea este împiedicată de autorități – de la părinții îngrijorați, până la securitate – care le suflă în ceafă.”

Cei de la Clapper îl consideră chiar „unul dintre cele mai bune filme ale anului” pentru că este o „călătorie emoţională empatică, realizată cu un meşteşug uimitor” în timp ce Disappointment Media ne asigură că „nu e un film pe care să-l uităm prea curând.”

VIZIONARE TRAILER:

Related film