DIN MINTEA COPIILOR, omnibus din 7 filme de scurtmetraj realizate de copii

DIN MINTEA COPIILOR, omnibus alcătuit din 7 filme de scurtmetraj realizate integral de copii, premiera în cinematografe

~ DE ZIUA COPILULUI VEZI LA CINEMA CITY O SERIE DE SCURTMETRAJE SCRISE, IMAGINATE, REGIZATE ȘI FILMATE DE COPII ȘI ADOLESCENȚI ~
 

Proiectul inedit DIN MINTEA COPIILOR s-a realizat cu coordonarea profesioniștilor în film și teatru de la Academia “Studiourile Buftea” și au însemnat 39 zile de filmare, 583 de ore pe set, peste 1000 de ore de pregătire și peste 200 de ore de scris la scenarii.
Actori cunoscuți precum Daniel Nuță, Victoria Raileanu, Silviu Mircescu, Liviu Cheloiu sau Ana-Maria Moldovan au jucat cot la cot cu copiii, însă de dată această au avut roluri secundare.

"DIN MINTEA COPIILOR este acel film pe care toți adulții din lume și-au dorit să-l facă atunci când erau copii. E o evadare pentru fiecare copil în parte, o fugă din realismul de zi cu zi și un strigat de libertate - exact ca Mel Gibson în Braveheart. Când aveam 12 ani mi-aș fi dorit să am șansa lor." - Daniel Nuță, actor, producător executiv și trainer.

Producția și-a propus să expună realitățile cu care un copil se confruntă zilnic, așa cum le simte el, dar și preocupările care apar dintr-o imaginație prea bogată, uneori greu de ținut în frâu. Vorbim despre 7 povești despre dragoste, dezamăgire, răzbunare, frică sau prietenie, pline de momente comice sau, după caz, presărate cu multe lacrimi, cu schimbări majore de la un moment la altul, lucru foarte comun pentru orice copil sau adolescent. 

⇒ GĂSEȘTI BILETE ONLINE AICI

Cele 7 scurtmetraje includ genuri precum dramă, comedie neagră, thriller sau coming of age și au o durată totală de 123 de minute:

  1. Dormind cu ochii deschiși - 14 minute
  2. Datoria - 16 minute                
  3. Umbra - 19 minute                            
  4. La răscruce de drumuri - 17 minute
  5. Gloria - 24 minute                     
  6. Lovitura magică - 13 minute                    
  7. -34 Grade - 21 minute

Vizionare trailer: