SĂRBĂTOREȘTE ZIUA COPILULUI CU O OFERTĂ SPECIALĂ

ZIUA COPILULUI VINE CU SURPRIZE ANIMATE LA CINEMA CITY

Doar pe 1 iunie, cele mai îndrăgite filme pentru copii ajung sau se reîntorc la Cinema City, la un preț special-unic: doar 10 lei/biletul - atât pentru copii, cât și pentru adulți!

Cele șase filme disponibile în promoție sunt:

⥱ OMUL-PĂIANJEN: PRIN LUMEA PĂIANJENULUI (avanpremieră)
⥱ MICUL ALLAN 
⥱ MAVKA: ZÂNA PĂDURII 
⥱ SUPER MARIO BROS: FILMUL
⥱ AVENTURI PÂNĂ LA LUNĂ ȘI ÎNAPOI
⥱ ACADEMIA IEPURAȘILOR: PAȘTELE E ÎN PERICOL

VERIFICĂ PROGRAMUL DIN ORAȘUL TĂU ȘI IA-ȚI BILET

OMUL PĂIANJEN: PRIN LUMEA PĂIANJENULUI - avanpremieră

Miles Morales revine pentru următorul capitol din saga Spider-Verse, câștigătoare a premiului Oscar. O aventură epică in care prietenosul Om Păianjen isi va uni forțele cu Gwen Stacy și o nouă echipă de Oameni Păianjeni pentru a se confrunta cu un răufăcător mai puternic decât orice au întâlnit vreodată.

IA-ȚI BILET

MICUL ALLAN

Vacanța de vară se anunță plictisitoare pentru Allan, un băiat introvertit. Aventurile vor începe odată ce vecinul său obsedat de OZN-uri crede că băiatul este o antenă umană ce l-ar putea ajuta să capteze informații despre o invazie care s-ar îndreapta spre Pământ. Micul Allan este salvat de Britney, o fată venită din spațiu să pregătească un proiect școlar despre pământeni, iar Allan trebuie acum să o ajute să se întoarcă acasă...

IA-ȚI BILET

MAVKA. ZÂNA PĂDURII

Mavka - un suflet al Pădurii - are de făcut o alegere imposibilă între dragoste și datoria sa de apăratoare a Inimii Pădurii după ce se îndrăgostește de un om - talentatul tânăr muzician Lukash.

IA-ȚI BILET

SUPER MARIO BROS. FILMUL 

Adaptare cinematografică a jocului care nu mai are nevoie de nicio prezentare, lungmetrajul animat semnat de Aaron Horvath și Michael Jelenic spune povestea instalatorului Mario care pornește, alături de fratele său, Luigi, într-o călătorie printr-un labirint subteran cu misiunea de-a salva din captivitate o prințesă.

IA-ȚI BILET

AVENTURI PĂNĂ LA LUNĂ ȘI ÎNAPOI 

Povestea unui băiețel care pornește într-o misiune intergalactică pentru a-și salva surioara din ghearele unui bărbat malițios aflat pe Lună.

IA-ȚI BILET

ACADEMIA IEPURAȘILOR: PAȘTELE E ÎN PERICOL 

Iepurașul Max este primul iepure de la oraș ales să participe la atelierul iepurașilor de Paște. Dar se întâmplă ceva cu totul neașteptat: oul auriu se face negru, anunțând o primejdie - cineva vrea să desființeze Paștele. Singura șansă a lui Max este să facă echipă cu vulpoiul Ferdinand.

IA-ȚI BILET

Promoția este valabilă doar pe 1 iunie și este disponibilă în limita locurilor disponibile.

Pentru spectacolele 3D, ochelarii nu sunt incluși în campanie și se achiziționează separat din locațiile Cinema City; încurajăm folosirea altei perechi dacă aveți disponibilă acasă

Oferta nu se aplică formatelor speciale: IMAX, 4DX și VIP.