Premierele de care te vei îndrăgosti în februarie la Cinema City

În luna februarie, la Cinema City se sărbătoresc filmele de dragoste, comediile cu aventuri, dar și poveștile de familie sau producțiile fantastice care îți expun alte lumi. Descoperă din acest material care sunt premierele pe care nu ai voie să le ratezi la cinema în perioada următoare! Așadar, faceți-vă listele, bucurați-vă de filme și haideți la cinema, ca să vă amintiți de ce iubiți filmele chiar în luna iubirii.

Comedii romantice cu povești simpatice

Mărită-te cu mine: din 11 februarie  

Ia-ți bilet

Filmul perfect de văzut de Ziua Îndrăgostiților - și nu numai! Comedia romantică “Marry Me” vine cu un subiect care te va face încă de la început să zâmbești: după ce află că cel cu care trebuia să se căsătorească o înșela, o artistă pop decide să continue cu nunta, alegând la întâmplare pe cineva din public. Idila este interpretată de Jennifer Lopez și Owen Wilson, care îi mai au alături de ei pe Maluma, John Bradley și Sarah Silverman. Cu siguranță se vor și fredona câteva melodii la final - cele mai multe sunt compuse și interpretate chiar de artista JLo. 

Cea mai rea fată din lume: din 4 februarie 

Ia-ți bilet

O propunere atipică pentru luna îndrăgostiților este comedia romantică “Verdens verste menneske”: Cea mai rea fată din lume. Cu elemente de umor negru, filmul face cronica unei femei, Julie (Renate Reinseve) și a încercărilor sale de a-și da seama ce își dorește cu adevărat. Observată prin prisma aventurilor amoroase, a problemelor de familie și a provocărilor din carieră, protagonista are o misiune importantă: să își dea seama cine este cu adevărat. Filmul poate fi, dacă vreți, un film despre iubirea de sine; producția face parte din trilogia regizorului Joachim Trier, alături de “Reprise” și “Oslo, 31 August”.

Badman: cel mai tare din parcare - din 25 februarie

Ia-ți bilet

“Super-héros malgré lui” este o comedie franțuzească cu mari șanse să te binedispună și care ar putea fi ideală pentru o ieșire în doi la cinema, ca să placă și lui, și ei. Aici întâlnim un actor care are mari probleme financiare - dar dificultăți și mai mari în dragoste. Atunci când în sfârșit lucrurile par să se schimbe, are un accident și se trezește fără memorie, ba chiar este convins că este un supererou.  

Explorări în lumi necunoscute

Belle: din 4 februarie

Ia-ți bilet

Belle marchează un eveniment pentru marele ecran și nu ar trebui ratat! Anime-ul care te va face să te îndrăgostești de acest gen îți prezintă o interpretare modernă a basmului “Frumoasa și Bestia”, de data asta cu personaje ancorate într-un univers virtual, unde fiecare poate fi cine își dorește. O producție fantasy spectaculoasă, colorată cuceritor și energic, și cu o poveste care oferă lecții despre prietenie și familie, anime-ul va putea fi urmărit atât în versiunea dublată, cât și în cea originală japoneză cu subtitrare. La premiera de la Cannes, filmul a fost primit cu ovații care au durat aproape 15 minute.

Moonfall: din 4 februarie

Ia-ți bilet

Dacă ți-au plăcut filmele despre dezastre pe care Roland Emmerich le-a livrat până acum - “Ziua Independenței”, “2012”, “Unde vei fi poimâine?” - atunci și Moonfall este un film pe care trebuie să îl vezi în această lună la Cinema City. Filmul propune un scenariu sumbru: ce s-ar întâmpla atunci când Luna s-ar îndrepta spre Pământ, dacă ar fi doborâtă de pe orbita ei? Cu un termen limită ce nu lasă timp de greșeli, doar trei persoane au curaj să se aventureze într-o misiune periculoasă pentru a salva Pământul și care îi trimit chiar pe Lună: personajele interpretate de Halley Berry, Patrick Wilson și John Bradley. Aici, descoperă un secret periculos despre satelitul casei noastre. Filmul va putea fi vizionat în format IMAX, 4DX și 2D sau VIP.

Pentru iubitorii de aventuri și mister

Moarte pe Nil: din 11 februarie

Ia-ți bilet

Ultima oară când ne luam la revedere de la Hercule Poirot, era atunci când elucida misterul din “Crima din Orient Express”, la finalul căreia detectivul primea o nouă misiune ce îl trimitea chiar în Egipt. După ce se îmbarcă la bordul unui vas de croazieră și o întâlnește pe cea care l-a angajat, liniștea îi este brusc întreruptă când o nouă crimă îi solicită perspicacitatea, atenția și cunoștințele. Regizat de Kenneth Branagh, care se află și în rolul principal, filmul de mister îi aduce împreună pe Tom Bateman, Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders și Letitia Wright.

Uncharted: din 18 februarie

Tom Holland și Mark Wahlberg fac echipă pentru ecranizarea jocului video cu același  nume - “Uncharted”. Într-un thriller de acțiune îi cunoaștem pe amândoi, ca Drake și Sully, două personaje care încearcă să recupereze o comoară pierdută în urmă cu 500 de ani. Doar că pe urma premiului pornește și un bărbat nemilos (Antonio Banderas), care crede că el și familia sa sunt moștenitorii de drept ai acesteia. Aventurile se vor simți mai intens în 4DX sau IMAX; filmul va rula și dublat în maghiară pentru locația din Târgu Mureș.

Aleea groazei: din 25 februarie

 Ia-ți bilet

Guillermo del Toro revine cu un nou film, de data asta cu o adaptare după un roman din 1946 - “Nightmare Alley”. Cu Cate Blanchett, Rooney Mara, Bradley Cooper, Toni Collette și Willem Dafoe, thrillerul neo-noir cu mister urmărește povestea unui bărbat care este expert în manipularea oamenilor. Într-o lume de carnaval se desfășoară un plan de a fi păcălit un magnat periculos prin escrocherii.

Dog: din 18 februarie

Ia-ți bilet

Luna aceasta ne întâlnim cu Channing Tatum, pe care îl vedem cum leagă o prietenie emoționată cu un câine care ajunge să fie în paza lui. Actorul își face astfel și debutul în regie, pentru filmul unde interpretează un fost grănicer, care este însărcinat să aibă în pază o femelă Milinois belgian. Aflați într-o cursă contracronometru de a ajunge la o destinație la capătul căreia nu știu ce vor găsi, cei doi vor trebui să supraviețuiască unul altuia. 

Din dragoste pentru filmele românești

Miracol: din 4 februarie

Ia-ți bilet

Regizorul Bogdan George Apetri și-a prezentat al treilea film al unei trilogii de investigații, după “Periferic” și “Neidentificat”, în premieră mondială la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, unul dintre cele mai vechi evenimente de profil. Lungmetrajul, pe care îl vei putea urmări și tu la Cinema City - după avanpremiera specială din 24 ianuarie -  este împărțit în două capitole. În primul cunoaștem o tânără călugăriță, care se strecoară din mănăstirea izolată unde se afla, pentru a ajunge la spital. În a doua parte, vedem un inspector de poliție, care reface traseul ei, sperând astfel să își dea seama ce s-a întâmplat cu aceasta. În rolurile principale ale acestui thriller psihologic românesc apar Ioana Bugarin și Emanuel Pârvu.

Lebensdorf: din 11 februarie 

Ia-ți bilet

În regia lui Valentin Hotea, filmul de dragoste “Lebensdorf” îi are în rolurile principale pe Mimi Brănescu, Ana Covalciuc și Ioana Flora. El este un scriitor surprins în criza vârstei de mijloc. După ce pleacă în altă țară, ajunge să fie prins nu doar între două orașe, dar și între relațiile cu două femei - soția, dar și femeia care i-a fost prima dragoste, și cu care se reîntâlnește. Întâmplările ciudate și amuzante pe care le va experimenta îl vor obliga să ia o decizie…