Anime-ul Jujutsu Kaisen 0 se vede la Cinema City în IMAX și format 4DX

JUJUTSU KAISEN 0 ÎN IMAX și 4DX

- ANIME WEEKEND LA CINEMA CITY -

Jujutsu Kaisen 0: The Movie este un prequel al seriei manga cu același nume, ambele create de Gege Akutami. Încă de la lansare, producția s-a aliniat fenomenlui global alimentat de fanii anime-urilor. După premiera de anul acesta, din februarie al producției fantastice “Belle”, Jujutsu Kaisen 0 devine, astfel, al doilea anime care are premiera în lanțul de cinematografe Cinema City din 2022, ca răspuns la dorința fanilor de a viziona animații japoneze la cinema, aceștia vrând să se bucure de acțiune pe marele ecran. 

Descris ca fiind o poveste despre maturizare și aclamată pentru grafica și efectele speciale, anime-ul Jujutsu Kaisen 0: The Movie va avea premiera din 20 mai și va fi disponibil timp de trei zile, cu mai multe show-uri zilnice. Fanii vor urmări filmul în versiunea originală și cu subtitrare în română și vor putea alege între formatele 2D, 4DX sau IMAX.

Poți să îți cumperi bilete accesând acest link.

În copilărie, Orimoto Rika a murit într-un accident de mașină chiar în fața celui mai bun prieten al ei, Okkotsu Yuta. ”Când vom crește mari, ne vom căsători. E o promisiune!” Rika a devenit o apariție, iar Okkotsu a început să-și dorească și el să moară după ce a suferit de pe urma blestemului ei. Însă cel mai mare vrăjitor Jujutsu, Gojo Satoru, l-a primit la liceul la care preda. Acolo Okkotsu își cunoaște colegii de clasă, Zen’in Maki, Inumaki Toge și Panda, și reușește să își găsească în sfârșit determinarea. ”Vreau să am destulă încredere în mine să spun: este OK că trăiesc! Cât timp sunt la Liceul Jujutsu, voi rupe blestemul lui Rika-chan.”În tot acest timp, vrăjitorul malefic Geto Suguru, care a fost exmatriculat de la școală pentru că a masacrat oameni nevinovați, apare înaintea lui Okkotsu și a altor elevi. ”Pe 24 decembrie vom organiza Parada celor 100 de Demoni.” În timp ce Geto militează pentru crearea unui paradis destinat exclusiv vrăjitorilor Jujutsu, aruncă o mie de blesteme asupra orașelor Shinjuku și Kyoto pentru a extermina toți oamenii de rând. Va reuși oare Okkotsu să îl oprească pe Geto într-un final? Și ce se va întâmpla cu blestemul Rikăi…?

Vizionare trailer:

Filme asemănătoare