David Duchovny se întoarce pe marile ecrane în Clubul Tinerelor Vrajitoare. Ce l-a convins sa joace din nou în filme

David Duchovny nu a mai jucat într-un film de lungmetraj de câțiva ani. Asta până când a citit scenariul filmului The Craft:Legacy/Clubul Tinerelor Vrăjitoare, film ce l-a convins să reia proiectele cinematografice.

Într-un interviu acordat celor de la Yahoo News, actorul în vârstă de 60 de ani, a dezvăluit ce l-a convins să apară într-un rol secundar în horror-ul The Craf:Legacy/Clubul Tinerelor Vrăjitoare. ”Pur și simplu, mi s-a părut un scenariu foarte bine scris și deștept. Este genul de script care funcționează la mai multe niveluri, poate fi în un film horror, dar în acelați timp și o alegorie. De asemenea, aduce în discuție teme sociale, așa cum a făcut-o și Get Out, ceva la care cei de la casa de producție Bloomhouse se pricep foarte bine”. 

 


Cele mai celebre proiecte ale lui David Duchovny rămân seriale celebre de televiziune precum The X-Files sau Californication. Ultimul film de lungmetraj în care a apărut a fost în 2013, în drama de familie Louder Than Words.

În film, Duchovny joacă rolul unui scriitor de cărți motivaționale și speaker, care începe o relație cu Helen (Michell Monaghan). Fiica ei, Lily, se împrietenește cu alte trei fete de la școală nouă la care învață, devenind astfel a patra membră a Clubului Tinerelor Vrăjitoare.

Filmul este un reboot al horror-ului The Craft, din 1996, ce a devenit la vremea respectivă, un film de referință în rândul tinerilor, pentrul modul în care era redată viața adolescenților din acea epocă.

În noul film, Lovie Simone, Zoey Luna and Gideon Adl joacă rolurile tinerelor vrăjitoare. 


Clubul Tinerelor Vrăjitoare te așteaptă la cinema.
Ia-ti bilet acum