Proiectie speciala Copacul Dorintelor la Ploiesti Shopping City

AVANPREMIERĂ DE GALĂ COPACUL DORINȚELOR: AMINTIRI DIN COPILĂRIE LA CINEMA CITY

Miercuri, 23 martie, ora 19.30, COPACUL DORINȚELOR: AMINTIRI DIN COPILĂRIE ajunge în avanpremieră de gală la Cinema City din Ploiești Shopping City

Copacul Dorințelor este primul film românesc fantastic de familie, cu un impact imediat asupra calității vieții. Filmul este inspirat din fapte reale, ilustrând povestea Marei și a prietenilor ei, aflați într-o aventură care duce în lumea amintirilor din copilărie a lui Ion Creangă.

Povestea este încărcată cu emoție, aventură, umor și speranță, celebrând în mod artistic valoarea fiecărei clipe și bucuria vieții. 

Proiecția specială de gală din Ploiești Shopping City va avea loc în prezența echipei filmului: regizorul Andrei Huțuleac, scenariștul și actorul Matei Dima (Bromania), Mihai Mănescu (scenarist & producător), actrița principală, Maya Noelle Prediger și Irina Margareta-Nistor (actriță și critic de film). Filmul va fi precedat de o sesiune de Meet & Greet și autografe.

Poți să îți iei bilete accesând acest link.

Inspirat de poveştile adevărate ale mai multor copii, pacienți ai fundaţiei HOSPICE Casa Speranţei, filmul a fost creat pro bono, toate încasările fiind direcționate către HOSPICE Casa Speranței și serviciile gratuite de îngrijire paliativă pe care le oferă copiilor și familiilor.

Pregătește-te să pășesti pe covorul roșu alături de echipa filmului și invitați speciali! 

Ia-ți prietenii și familia și hai pe 23 martie în Cinema City din Ploiești Shopping City să pătrunzi într-o lume fantastică! 

TRAILER

Filme asemănătoare