CINEMA CITY ÎȘI SUSPENDĂ ACTIVITATEA ÎN ÎNTREAGA ȚARĂ

Speranțe, emoții, bucurii...

Spectatorii sunt inima industriei cinematografice. Zâmbetele, lacrimile, trăirile voastre sunt cele care dau viață acestei lumi fantastice și captivante. Iată de ce către voi se îndreaptă acum toate gândurile noastre bune, cu speranța că vom depăși o perioadă dificilă în care ne regăsim cu toți pentru moment. 

Din cauza nefericitei situații actuale la nivel național și internațional, suntem nevoiți din păcate să suspendăm temporar întreaga activitate a rețelei Cinema City, chiar și în locațiile unde conform reglementărilor în vigoare am fi putut păstra deschise cinematografele.

Acest din urmă lucru se întâmplă deoarece la nivel global marii producători și distribuitori de filme și-au restrâns activitatea, pe de o parte din cauza numărului foarte scăzut de spectatori și pe de altă parte pentru ca toate noile lansări au fost amânate pentru o perioadă nedeterminată.


Ne pare rău pentru conjunctura nefericită în care ne aflăm, dar credem că ceea ce este mai presus de toate în această perioadă este să fim cu toții sănătoși, să gândim optimist și să privim cu încredere în viitor, având convingerea că în curând ne vom revedea plini de bucurie la un film în sălile de cinema!

Mulțumim angajțiilor, partenerilor, guvernului și bineinteles iubitorilor de cinema, pentru sprijinul constant în această perioadă. Vom continua să monitorizam situația îndeaproape și, în funcție de evoluțiile pieței și de deciziile autorităților, vom comunica planurile viitoare de reluare a operațiunilor.

Dacă aveți nelămuriri, mai jos puteți găsi lista cu Întrebări frecvente.


ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Când se vor redeschide cinematografele Cinema City ?
În prezent, nu există o dată certă pentru redeschidere, cu toate acestea, vom continua să monitorizăm situația îndeaproape și vom comunica orice planuri viitoare de reluare a operațiunilor, în funcție de decizia autorităților locale, cât și a distribuitorilor de filme.

De ce am decis să închidem cinematografele Cinema City?
Ținând cont de faptul că majoritatea cinematografelor din lanțul nostru erau deja închise în baza hotărârilor date de autoritățile locale, cât și de decizia distribuitorilor de a amana lansarile producțiilor pe piața din Romania intr-o perioadă atât de incertă,  pe data de 10 noiembrie am decis să inchidem și cele 4 locatii funcționale la acel moment.

Cum vom anunța clienții când cinematografele se redeschid?
Vom posta orice actualizare pe site-ul nostru și pe paginile de Facebook si Instagram.
 
Cum procedez dacă am bilete achizițonate în avans?
Toate biletele achizitionate online vor fi rambursate automat. Dacă intampinați o problema, va rugam sa ne scrieți pe adresa: [email protected]

Ce se intamplă dacă am un voucher cadou care expiră în perioada următoare?
Voucherele cadou pot fi folosite după redeschiderea cinematografelor, acestea fiind prelungite automat cu perioada în care nu am funcționat.

Echipa Cinema City