Belle se trăiește la Cinema City

Ești pregătit să intri în lumea U?

Vezi anime la Cinema City: #Belle se trăiește pe marile ecrane

În sfârșit se întâmplă! Cel mai așteptat anime al momentului, creația lui Mamoru Hosoda – Belle se vede pe marile ecrane de la Cinema City!

Sărbătorim asta cu un anime weekend (29 - 30 ianuarie) în toate orașele Cinema City! Și nu doar atât, fiecare bilet cumpărat este un pin garantat cu personajele din Belle, care te așteaptă să le cunoști și să pătrunzi alături de ele în „U” - cea mai avansată comunitate virtuală de peste 5 milioane de utilizatori, creată și guvernată de cinci înțelepți numiți Vocile.

Poți consulta programul anime-ului Belle pentru locațiile Cinema City aici

Vino să o cunoști pe Suzu, o fată timidă de 17 ani ce locuiește alături de tatăl ei într-un sat din Japonia. Într-o zi Suzu își crează un cont pe „U” și devine astfel Belle, o frumoasă cântăreață care se bucură de succes și popularitate. În „U” întâlnește o creatură înfricoșătoare, care locuiește singură într-un castel plutitor, refuzând să lase pe cineva să se apropie sau să explice celorlalți rănile de pe corp. Împreună, cei doi pornesc într-o călătorie plină de aventuri, provocări și iubire, în încercarea de a deveni cine sunt cu adevărat.

CONCURS

Păstrează biletul la Belle, înscrie-l pe concursbelle.ro până pe 18 februarie și poți câștiga un fotoliu de gaming personalizat cu numele tău!  

Biletele în vânzare acum pe cinemacity.ro!

Și nu uita: nu poți să-ți schimbi viața reală, însă poți avea un nou început în U! Ne vedem la cinema!

Filme asemănătoare