Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore - biletele s-au pus în vânzare

BILETELE PENTRU ANIMALE FANTSTICE: SECRETELE LUI DUMBLEDORE AU FOST PUSE LA  VÂNZARE LA CINEMA CITY

„Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore” de la Warner Bros. Pictures este cea mai nouă aventură din universul Wizarding World™ creat de J.K. Rowling.

Povestea îl are în prim-plan pe Profesorul Albus Dumbledore (Jude Law), care află că puternicul vrăjitor întunecat Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) comploteză pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor. Neputând să-l oprească singur, el îi încredințează magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) responsabilitatea de a conduce o echipă curajoasă de vrăjitori, vrăjitoare și un brutar Încuiat într-o misiune periculoasă, în care se întâlnesc cu animale fantastice vechi și noi și se ciocnesc cu legiunea în creștere de adepți a lui Grindelwald. Dar cu o miză atât de mare, cât timp poate Dumbledore să rămână pe margine?

Poți să îți iei bilete accesând acest link.

„Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore” este disponibil la Cinema City în formatele 2D, IMAX, 4DX și VIP - alege formatul preferat.

Producția este regizată de David Yates, după un scenariu de film creat de J.K. Rowling și Steve Kloves și este a a treia parte a francizei "Animale Fantastice", care a urmat celor opt filme "Harry Potter".

TRAILER: