Regulament VIP Light

Vă informăm că am pregătit aceste reguli pentru zona VIP pentru siguranţa dumneavoastră şi pentru a vă putea oferi un confort sporit in utilizarea serviciilor oferite de zonele VIP din cinematografele Cinema City  pe perioada restrictiilor impuse de autoritati pentru diminuarea riscului de contaminare cu virusul SARS COV – 2.

Pornind de la principiile de bază ale companiei si in mod deosebit din grija de a oferi clienţilor noştri servicii de cea mai bună calitate, vă solicitam sa citiţi cu atenţie următoarele puncte si sa respectaţi cele  indicate.  Inainte de a rezerva sau cumpara bilete pentru zonele VIP ale Cinema City va rugam sa cititi Regulamentul VIP Light ce se afla la dispozitia dumneavoastra online pe site-ul www.cinemacity.ro sau la casele de bilete. 


Daca cumpara online, prin bifarea butonului de accept de pe site, Clientul confirma ca a citit cu atentie Regulamentul VIP Light, i-a inteles continutul, il accepta si isi asuma sa efectueze achizitia de bilete in conformitate cu si prin respectarea acestor reguli. 

Prin achizitia biletelor la casele de bilete, Clientul confirma ca a citit cu atentie Regulamentul VIP Light aflat la dispozitia sa la casa de bilete, i-a inteles continutul, il accepta si isi asuma sa efectueze achizitia de bilete in conformitate cu si prin respectarea acestor reguli.

Pentru a vi se permite accesul in zona VIP, este necesar sa prezentaţi personalului cinematografului un bilet valid la film la sala VIP. Biletul vă conferă dreptul de a intra in sala respectivă, la data şi ora inscrisa pe bilet. Vă rugăm să păstraţi biletul până la părăsirea cinematografului.
Un bilet VIP Light vă conferă dreptul de a intra în zona delimitata special ca fiind zona VIP, in ziua inscrisa pe bilet ca fiind ziua filmului, cu 30 de minute înainte de ora de începere a proiectiei.

Accesul in zona VIP este permis cu 30 de minute inainte de inceperea proiectiei (reclame & trailere ) si nu mai mult de 30 de minute dupa inceperea acesteia. Dupa acest interval nu vi se va mai permite accesul in sala.   

Accesul în altă sală VIP decat cea inscrisa pe bilet nu este permis.

Avand in vedere regulile impuse de autoritati pentru diminuarea riscului de contaminare cu virusul SARS COV – 2, pe perioada restrictiilor, zona VIP este deschisa si va functiona dupa urmatoarele reguli:

•    Conceptul VIP specific Cinema City, asa cum il stiati inainte de pandemia COVID 19 a fost modificat pentru a corespunde noilor reglementari impuse de autoritati si a fost denumit VIP Light.

•    Clienţii aflaţi în posesia unui bilet VIP Light au inclus in bilet întreaga gamă de produse din barul VIP (popcorn, nachos, băuturi non-alcolice, băuturi alcoolice, cafea).  Servirea produselor din barul VIP va fi asigurata de către personalul cinematografului, în conformitate cu măsurile specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 impuse de autoritati,  începând cu 30 de minute înaintea startului proiecţiei pentru care au achiziţionat bilet si până la finalul acesteia. Clientii au posibilitatea de a consuma aceste produse la mesele din zona VIP puse la dispozitie exclusiv pentru clientii VIP.  Zona VIP respecta intrutotul regulile prevazute in Ordinul Ministerului Sănătății numărul 1493/31.08.2020, Ordinul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri numărul 2.788/31.08.2020 și ordinul Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor numărul 149/31.08.2020 pentru aprobarea Normei privind stabilirea măsurilor specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS - CoV-2 pentru activitățile de preparare,  comercializare și consum al produselor alimentare si/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice în unitățile de alimentație publică de tipul restaurantelor și cafenelelor din interiorul clădirilor,  precum și in spațiile special amenajate din exteriorul clădirilor 

•    Va solicitam respectuos ca la intrarea in zona VIP si pe tot parcursul servirii produselor alimentare in interiorul acestora sa respectati obligatiile de igiena si de distantare sociala impuse de autoritati si pe care le puteti gasi si pe site-ul www.cinemacity.ro si in cinematograf. In cazul in care nu respectati aceste reguli sanitare si de distantare sociala ne vom vedea obligati sa va poftim afara, pentru siguranta dumneavoastra si a celorlalti clienti ai zonei VIP.

•    In cazul in care personalul Cinema City responsabil de zona VIP se va vedea nevoit sa solicite unui client parasirea zonei VIP datorita nerespectarii de catre acesta a regulilor privind igiena si distantarea sociala impuse de autoritati pretul biletului nu va fi rambursat indiferent de momentul la care Clientul va fi solicitat sa paraseasca locatia.

•    Va aducem la cunostinta ca la intrarea in zona meselor VIP pentru servirea produselor luate de la bar veti fi solicitati sa va dezvaluiti numele si numarul de telefon in vederea inscrierii intr-un Registru de evidenta a clientilor. Intocmirea si tinerea Registrului de evidenta a Clientilor este impusa prin Ordinul Ministerului Sănătății numărul 1493/31.08.2020, Ordinul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri numărul 2.788/31.08.2020 și ordinul Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor numărul 149/31.08.2020 pentru aprobarea Normei privind stabilirea măsurilor specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS - CoV-2 pentru activitățile de preparare,  comercializare și consum al produselor alimentare si/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice în unitățile de alimentație publică de tipul restaurantelor și cafenelelor din interiorul clădirilor, precum și in spațiile special amenajate din exteriorul clădirilor. Registrul va fi intocmit cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a directive 95/46/CE.  In cazul aparitiei unui caz de imbolnavire cu virusul SARS-CoV-2 in randul clientilor unitatii noastre, Registrul va fi pus la dispozitia autoritatilor pentru a extrage date concrete pe baza carora sa poata fi efectuata Ancheta epidemiologica. Stocarea datelor in Registru se va face timp de 30 de zile dupa care acestea vor fi sterse.
Pentru protectia sanatatii dumneavoastre am dispus creșterea frecvenței operațiunilor de curățenie și dezinfecție cu produse biocide avizate/autorizate a tuturor spațiilor, facilităților, echipamentelor și ustensilelor utilizate pentru recepția, depozitarea, prepararea, gătirea și servirea alimentelor, a sălilor/zonelor unde sunt servite alimentele către dumneavoastra si a grupurilor sanitare din cadrul unităților de alimentație publică utilizate de personalul lucrător și de către clienți;
Personalul cinematografului işi rezervă dreptul de a refuza accesul în zona VIP persoanelor care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau sub influenţa drogurilor sau a altor substanţe psihotropice, fără rambursarea contravalorii biletelor. De asemenea, personalul cinematografului işi rezervă dreptul de a cere clienţilor deja aflaţi în incinta VIP să părăsească cinematograful, din aceleaşi motive menţionate anterior.
Vă rugăm să nu deranjaţi buna vizionare a filmului de către ceilalţi participanţi, în mod deosebit prin utilizarea telefoanelor mobile, conversaţii, exprimarea exagerată a emoţiilor generate de vizionare sau oricare alt comportament care ar putea interfera cu vizionarea confortabilă a filmului de catre ceilalţi clienti.
Ne rezervăm dreptul de a invita afara din salile de cinema persoanele care încalcă în mod vizibil aceste reguli, ordinea si măsurile de siguranţă aplicabile in cinematografele noastre si in mod particular, care contravin bunei utilizări a locaţiei de catre ceilalţi clienţi.
Următoarele activităţi sunt strict interzise în zona VIP:
•    fumatul si utilizarea ţigărilor electronice
•    accesul cu produse achiziţionate din afara cinematografului
•    accesul cu băuturi alcoolice si consumul acestora în sălile VIP
•    accesul în sală cu mâncare alta decat cea servita la barul VIP
•    accesul cu animale de companie
•    accesul clienţilor cu comportament violent, provocator sau periculos

Vă rugăm să vă adresaţi personalului cinematografului în cazul în care recepţia sunetului sau a imaginii este incorectă sau slabă calitativ, fie pe durata proiecţiei sau de îndată ce aceasta a luat sfarşit. Dorim să vă informăm că, nerespectarea acestei obligaţii poate duce la imposibilitatea confirmării legitimităţii reclamaţiei dumneavoastră.

Biletul poate fi returnat cel târziu cu 30 de minute înainte de ora de începere a spectacolului pentru care a fost achiziţionat, prin prezentarea la managerul cinematografului a biletului si a unei cereri de returnare.
•    În situaţia în care biletul a fost achiziţionat de la casele de bilete ale cinematografului, clientului îi va fi retunată in totalitate suma achitată pentru acesta.
•    În situaţia in care biletul a fost achiziţionat online, suma aferenta serviciului de achiziţie online, in cuantum de 0,95 RON / per bilet, nu va fi returnată. Returnarea se va realiza in conformitate cu principiile din
Regulamentul de achiziţionare a biletelor online.

Fotoliile VIP pot prezenta deficienţe in funcţionare în situaţia în care ocupantul acestuia are o greutate de sub 20 kilograme.
Toate filmele prezentate in sălile VIP fac subiectul unei politici de preţ separate, în conformitate cu lista de preţuri disponibilă la casele de bilete şi pe site-ul www.cinemacity.ro. Vă informăm ca pentru biletele VIP nu se aplică discount-urile practicate pentru biletele achiziţionate în celelalte săli de cinema.

Prezentul Regulament VIP Light se completeaza cu Termenii şi Condiţiile Generale ale Cinema City. În problemele neacoperite de regulamentul zonei VIP se aplica regulile din Termenii si Conditiile Generale.