GRUPURI ȘCOLARE

Biletele de grup sunt dedicate grupurilor școlare și cadrelor didactice. Oferta pentru grupuri acoperă o gamă largă de filme, precum și opțiuni educaționale concepute în legătură cu filmele recomandate pentru programă și vârstă.

Pentru a face lucrurile mai ușoare, în cele două săli T IMAX,  din cinematografele noastre, personalul nostru se va asigura că vizita dvs. va fi o plăcere și va prezenta o ofertă educativă la film. Rezervările de grup pot fi făcute prin telefon sau e-mail., adresându-vă cinematografului preferat.

 

Opțiunea noastră de rezervări pentru grup acoperă:

BILETE DE GRUP LA PREȚURI SPECIALE

MATERIALE EDUCAȚIONALE PENTRU FILMELE SELECTATE

BILETE GRATUITE PENTRU UN SUPERVIZOR AL GRUPULUI

OPȚIUNEA DE A ACOMODA PROIECȚII SPECIALE, INCLUSIV MATINALE

SERVICII PRIETENOASE ȘI COMPLEXE ÎN TIMPUL VIZITEI DUMNEAVOASTRĂ

CONTACTEAZA-NE PENTRU MAI MULTE DETALII DESPRE OFERTA PENTRU GRUPURI SCOLARE

Cinema City Romania
Telefon: +4031/4130916 in intervalul ora 10:00 - 18:00
Fax: 021/4070089

Email

În cazul în care ne contactați și ne furnizați datele dvs. personale, vă informăm că acestea vor fi prelucrate de Cinema City România – Str. Ana Davila 13, Sector 5, București, 050491 în calitate de operator de date. Vă informăm că datele cu caracter personal vor fi prelucrate în scopul furnizării și realizării serviciilor sau produselor comandate (dacă este cazul) sau al contactării cu privire la întrebările dvs. Vă informăm că răspunsurile la întrebări sunt voluntare și că persoana vizată are dreptul de a accesa datele sale și de a le rectifica. Dacă sunteți interesat să primiți informații despre ofertele selectate în formă electronică sau prin apeluri telefonice, este necesar consimțământul dvs. prealabil.

 

GO ÎNAPOI LA OFERTE