Regulament campanie "Cinemania"

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE
„CINEMANIA – Bagă viteză la cinema!”

 
 PERIOADA CAMPANIEI: 19 septembrie – 18 decembrie 2018
 CAPITOLUL 1 - ORGANIZATORII CAMPANIEI

1.1. ORGANIZATORII CAMPANIEI PROMOŢIONALE „CINEMANIA – Bagă viteză la cinema!” sunt:
Vertical Entertainment SRL, cu sediul social in Bucuresti, str. Tokio, Nr. 11, sector 1, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/8563/18.07.2014, avand cod unic de inregistrare RO33400771
Şi
CINEMA CITY România S.R.L., cu sediul în str. Ana Davila nr. 13, Sector 5, Bucuresti, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/16742/2006, cod fiscal RO19123195. Organizatorul este un operator de date cu caracter personal, inregistrat in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal cu nr. 0012152.  
1.2. Campania promoţională se va desfăşura în conformitate cu prevederile prezentului regulament, care se aplică tuturor participanţilor. Participarea la campania promoţională reprezintă acordul cu regulile şi dispoziţiile stabilite în prezentul document. Orice neconformitate cu regulile din partea participanţilor îndreptăţeşte ORGANIZATORII să refuze acordarea premiului din promotia „CINEMANIA – Bagă viteză la cinema”.
1.3 ORGANIZATORII îşi rezervă dreptul de a schimba sau a modifica regulile şi dispoziţiile în orice moment, cu notificarea prealabilă a participanţilor.
  
CAPITOLUL 2 - LOCAŢIA CAMPANIEI PROMOȚIONALE
 2.1 Campania promoţională se va desfăşura în toate cinematografele Cinema City România (Cinema City Arad Atrium, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila,, Cinema City Cluj Iulius, Cinema City Cluj Polus, Cinema City Constanța, Cinema City Constanța City Park, Cinema City Cotroceni, Cinema City Deva, Cinema City Galați, Cinema City Iaşi, Cinema City Mega Mall, Cinema City Piteşti, Cinema City Ploieşti Shopping City, Cinema City Ploieşti Afi, Cinema City Sun Plaza, Cinema Cirty Râmnicu Vâlcea, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu, Cinema City Timişoara Iulius Mall ,Cinema City Timișoara Shopping City, Cinema City Suceava, Cinema City Severin,Cinema City Piatra Neamț, Cinema City Park Lak), localizate la următoarele adrese:
1.CINEMA CITY ARAD, Atrium Mall Arad, Calea Aurel Vlaicu nr 10-12 etaj 2, Arad, Jud. Arad;
2. CINEMA CITY BACĂU, Arena Mall Bacău, Str. Ștefan cel Mare   nr 28, etaj 2, Bacău, Jud. Bacău;
3.CINEMA CITY BAIA MARE, Gold Plaza Mall Baia Mare, Str Victoriei nr 73, etaj 2, Baia Mare, Jud. Maramureș;
CINEMA CITY BRĂILA, European Retail Park Brăila – Promenada Mall, parter, Comuna Chişcani, Sat Vărsătura, Str. Principala nr. 4, Jud. Brăila;
CINEMA CITY CONSTANȚA, VIVO! Constanța, Str. Aurel Vlaicu nr 220, Constanța, Jud. Constanța; 
CINEMA CITY CONSTANTA CITY PARK, City Park Constanţa Mall, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C, Constanţa;
CINEMA CITY CLUJ IULIUS, Iulius Mall Cluj, Str. Al. Vaida- Voievod nr. 53B, Cluj Napoca, Jud. Cluj;
CINEMA CITY CLUJ VIVO, !VIVO Cluj, Str. Comuna Floreşti, Jud. Cluj, Str. Avram Iancu, nr. 492-500;
9.CINEMA CITY COTROCENI, Mall AFI Palace Cotroceni, Bd Vasile Milea nr 4, etaj 1, Sector 6, Bucureşti;
CINEMA CITY DEVA, Shopping City Deva, Calea Zarandului, nr. 87, Deva, 330182;
CINEMA CITY GALAȚI, Shopping City Galați, Strada George Cosbuc nr. 251, Galați, 800552;
CINEMA CITY IAȘI, Iulius Mall Iaşi, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 2, etaj 3, Iaşi, Jud. Iaşi;
CINEMA CITY MEGA MALL, Mega Mall Bucureşti, Str. Pierre de Coubertin, nr.3-5, Sector 2, Bucureşti;
CINEMA CITY PITEȘTI, Euromall Pitești, Calea București nr. 36, etaj 1, Pitești, Jud. Argeș;
CINEMA CITY PLOIEȘTI Shopping City, Comuna Blejoi, DN1B, km. 6, Jud.  Prahova;
CINEMA CITY AFI PLOIEȘTI, Mall Afi Palace Ploieşti, Strada Calomfirescu 2, Ploiești, Jud. Prahova; 
CINEMA CITY RÂMNICU VÂLCEA, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Strada Ferdinand 38, Râmnicu Vâlcea, Jud. Vâlcea
CINEMA CITY SUN PLAZA, Sun Plaza Mall București, Calea Văcărești nr. 391, etaj 1, sector 4, Bucureşti;
CINEMA CITY TIMIŞOARA, Iulius Mall Timişoara, Str. Aristide Demetriade, nr 1, etaj 2, Timişoara, Jud. Timiş;
CINEMA CITY TÂRGU MUREȘ, Promenada Mall, Str. Gheorghe Doja Nr 243, Târgu Mureș, Jud. Mureş;
CINEMA CITY TÂRGU JIU, Shopping City Targu Jiu Mall, Strada Termocentralei nr.10, Targu Jiu, Gorj;
CINEMA CITY SUCEAVA, Calea Unirii nr. 22, Suceava, România 720018;
CINEMA CITY SEVERIN, Shopping City Severin, Bld. Mihai Viteazu nr.78, Dr. T. Severin, Mehedinti;
CINEMA CITY TIMISOARA, Shopping City Timisoara, Calea Sagului nr.100, 300516, Timisoara;
CINEMA CITY PIATRA NEAMȚ, Shopping City Piatra NeamBlvd. Decebal 76, Piatra Neamt;
CINEMA CITY PARK LAKE, Park Lake Shopping center, Str. Liviu Rebreanu 4, București;
2.2 Numai biletele achiziționate la filmele din oferta, în cinematografele din reţeaua Cinema City România enumerate mai sus sunt valide pentru Campania promoţională „ CINEMANIA - Bagă viteză la cinema!”. 

 
CAPITOLUL 3 - DURATA CAMPANIEI PROMOŢIONALE
3.1 Perioada campaniei este: 19 septembrie – 18 decembrie 2018. 
3.2 Perioada in care filmele participante la promotie ruleaza in fiecare cinematograf este variabila si limitata. 
3.3 ORGANIZATORUL îşi rezervă dreptul de a modifica perioada şi durata campaniei în orice moment, cu notificarea prealabilă a participanţilor.
 
 CAPITOLUL 4 - CONDIŢII DE PARTICIPARE
 4.1 Pot lua parte la această campanie promoţională toate persoanele fizice cu vârsta de cel puțin 18 ani împliniți la data începerii Campaniei Promoționale, care achiziționează un bilet în cinematografele Cinema City România enumerate mai sus, la oricare dintre filmele Peppermint: Gustul Razbunarii, Mile 22: Misiune Secreta sau Robin Hood, în timpul perioadei campaniei (capitolul 3, art. 3.1).
4.2 Persoanele care achiziţionează bilete pe baza voucherelor speciale cu valoare zero nu pot participa la promoție.
4.3 Angajaţilor S.C. Vertical Entertainment SRL si S.C. Cinema City România SRL angatilor Adecco Romania, angajatiilor SWAT, Damar Cleaning si angajati ai partenerilor promotiei, c  ât şi rudelor acestora până la gradul IV, inclusiv, le este interzisă participarea la promotie. 
4.4 Depistarea de către organizatori a oricărui tip de fraudă, prin nerespectarea condiţiilor de participare la prezenta promoţie expres prevăzute în acest regulament, inclusiv prin complicitatea angajaţilor Vertical Entertainment sau Cinema City, acordă dreptul acestora de a revendica premiul deja acordat clientului. Participanţii la fraudă vor fi supuşi cercetărilor penale, riscând pedeapsa cu închisoarea.
 
 CAPITOLUL 5 - PRODUSELE PARTICIPANTE 
5.1 În promoție sunt cuprinse numai biletele achiziționate la oricare dintre filmele Peppermint: Gustul Razbunarii, Mile 22: Misiune Secreta si Robin Hood. 
Biletele pentru fiecare film participant sunt disponibile in functie de data de lansare a fiecaruia, ciclul de viata si programarea oferita de fiecare cinematograf in parte. 
Astfel:
- biletele pentru Peppermint: Gustul Razbunarii devin disponibile din data de 19 septembrie, odata cu programarea spectacolele de avanpremiera, iar durata de viata este fixa si limitata, in functie de performante si numarul de filme lansate in aceeasi perioada.
- biletele pentru Mile 22: Misiune Secreta devin disponibile din data de 10 octombrie, odata cu programarea spectacolele de avanpremiera, iar durata de viata este fixa si limitata, in functie de performante si numarul de filme lansate in aceeasi perioada.
- biletele pentru Robin Hood devin disponibile din data de 5 decembrie, odata cu programarea spectacolele de avanpremiera, iar durata de viata este fixa si limitata, in functie de performante si numarul de filme lansate in aceeasi perioada.
5.2 Taloanele de participare se vor acorda pentru biletele la filmele mentionate, achizitionate de la casele de bilete ale cinematografelor Cinema City România enumerate mai sus in perioada promotiei. Pentru biletele achiziționate online pe site-ul www.cinemacity.ro și voucherele pre-plătite se vor acorda taloane la momentul verificarii biletelor electronice, dar până la data încheierii promoţiei. 
5.3 Pentru a beneficia de taloanele din cadrul promoției, clientul trebuie să achite biletul în numerar, prin card bancar sau online de pe www.cinemacity.ro. 
5.4 Campania promoțională „CINEMANIA – Bagă viteză la cinema!” nu se aplică biletelor obținute gratuit, invitatiilor/voucherelor cu valoare 0 și nici voucherelor pentru salariații Cinema City preschimbate în bilete la casă. 
5.5 După data încheierii Campaniei sau dupa data iesirii din programul cinematografelor, produsele participante descrise mai sus îşi pierd această calitate, Organizatorul nemaiavând nicio responsabilitate şi nemaiasumându-şi nicio obligaţie în legatură cu nicio circumstanţă care ar putea eventual conduce publicul la concluzia actualităţii ori continuării Campaniei.
5.6 Taloanele oferite în cadrul campaniei, conform regulamentului, vor conţine formularul de înscriere în tragerea la sorţi, cu următoarele câmpuri: nume și prenume, oraș/cinema, adresă de e-mail, număr de telefon, numărul biletului de film pentru care a primit talonul, respectiv denumirea mall-ului în care se află cinematograful în care participă la promoție, semnătura. 
5.7 Taloanele sunt disponibile în limita stocului existent în fiecare cinematograf în cauză.
 
CAPITOLUL 6 – PREMIILE
In cadrul campaniei „CINEMANIA – Bagă viteză la cinema!” vor fi acordate 19 premii, astfel:
1.    9 biciclete
2.    9 trotinete electrice
3.    1 scuter 
Premiile insumeaza o valoare totala de aproximativ 39000 lei. 
Premiile vor fi acordate in cadrul a trei etape, prin tragere la sorti, conform detaliilor de la capitolul 7 – MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE.EL.

CAPITOLUL 7 - MECANISMUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE 
7.1 Campania promoțională se desfășoară în perioada 19 septembrie – 18 decembrie 2018. 
7.2 Toate persoanele fizice care achiziționează un bilet la oricare dintre filmele participante, din cinematografele Cinema City România enumerate la art. 2.1. în timpul perioadei promoționale, în condițiile Capitolelor 4 și 5, pot participa la promoție. Pentru participarea la promotie nu este necesara achizitionarea cumulativa de bilete la toate cele 3 filme. 
7.3 Pentru fiecare bilet achiziționat, cumpărătorul va primi de la casier un talon de participare. Mai multe bilete achiziționate reprezintă mai multe taloane, numărul de taloane acordat fiind egal cu numărul de bilete achiziționate. 
7.4 Taloanele sunt acordate indiferent de prețul biletului achiziționat sau de tipul filmului (digital 2D sau 3D). 
7.5 Fiecare talon prezintă un formular pe care participanții vor completa urmatoarele date obligatorii (nume, prenume, oraş/cinema, adresă de e-mail, număr de telefon,  numărul biletului de film pentru care a primit talonul, respectiv denumirea mall-ului în care se află cinematograful în care participă la promoție, semnătura). ÎN CAZUL ÎN CARE DATELE NU SUNT COMPLETATE INTEGRAL, CAȘTIGĂTORUL VA FI DESCALIFICAT ŞI NU VA PUTEA INTRA ÎN POSESIA PREMIULUI.
7.6 Taloanele completate integral vor fi depuse în urnele disponibile la casele de bilete ale tuturor cinematografelor Cinema City România enumerate mai sus. 
7.7 Tragerea la sorți va avea loc in 3 etape, astfel:
Etapa 1: Intre 16 si 19 octombrie se vor extrage castigatorii a 3 biciclete si 3 trotinete electrice, in total 6 castigatori, din taloanele valide colectate in perioada 19 septembrie – 9 octombrie. 
Etapa 2: Intre 5 si 9 noiembrie se vor extrage castigatorii a 3 biciclete si 3 trotinete electrice, in total 6 castigatori, din taloanele valide colectate in perioada 10 octombrie – 30 octombrie. 
Etapa 3: Intre 11 si 15 ianuarie se vor extrage castigatorii a 3 biciclete si 3 trotinete electrice, in total 6 castigatori, din taloanele valide colectate in perioada 28 noiembrie – 18 decembrie, precum si castigatorul marelui premiu, un scuter, din taloanele valide colectate pe toata perioada promotiei. 

7.8 Tragerile la sorți vor avea loc in cinematograful Cinema City România SRL, din Afi Palace Cotroceni, București, Bd Vasile Milea nr. 4, sector 5, în prezenta Comisiei de tragere la sorți. Comisia de tragere la sorți va fi alcătuită din angajați ai S.C. Cinema City România SRL si Vertical Entertainment SRL respectiv: din partea Departamentului Financiar și din partea Departamentului de Marketing, desemnați de către administratorii societăților. la sediul Vertical Entertainment SRL din Str. Tokio, nr.11, sector 1, Bucuresti, în prezenta Comisiei de tragere la sorți. Comisia de tragere la sorți va fi alcătuită din 2 membri angajați ai S.C. Vertical Entertainment SRL, respectiv: un membru din partea Departamentului Financiar și un membru din partea Departamentului de Marketing, desemnați de către administratorii societății. Tragerile la sorti se va vor efectua în prezenţa unui notar public care va valida extragereaextragerile. 
Tragerile la sorți constau în extragerea aleatorie, manual, a 9 castigatori a cate o bicicleta, 9 castigatori a cate o trotineta electrica si a unui castigator al unui scuter. Pentru fiecare talon castigator extras , se vor extrage si cate 3 rezerve. 
 În momentul extragerilor, taloanele câștigătoare vor fi validate din punct de vedere informaţional (dacă este completat integral). Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau produse. 
 7.9 Câștigătorul va fi anunțat personal de către un angajat al S.C. Vertical Entertainment SRL, în maxim 5 (cinci) zile lucrătoare de la data încheierii tragerii la sorți, telefonic și prin e-mail la adresa declarată în talonul de concurs. Câștigătorul va fi apelat de maximum 3 ori pe numarul de telefon scris pe talonul extras câștigător. Acesta pentru a putea fi validat trebuie să trimită pe adresa de e-mail menționată de către Organizator o fotografie a biletului de film înscris pe talonul extras câștigător împreună cu datele sale personale în termen 24 de ore de la data anunțării acestuia. 
În cazul în care una din aceste condiții nu este îndeplinită, câștigătorul nu poate intra în posesia Premiului și se va apela la rezerve, în ordinea extragerii lor, până în momentul în care se va găsi un câștigător care să îndeplinească toate condițiile de mai sus.
Se va apela la rezerve în următoarele cazuri: 
1. În cazul în care, din motive independente de voința Organizatorului, acesta nu poate lua legătura cu Participantul extras câștigător în termenul stabilit în prezentul Regulament; 
2. În cazul în care câștigătorul nu are completate toate câmpurile obligatorii din talon;
3. În cazul în care câștigătorul este invalidat din motive independente de Organizator;
4. În cazul în care câștigătorul renunță/ nu trimite datele necesare validării în termen de 24 de ore de la momentul anunțării; 
5. În cazul în care câștigătorul, în momentul revendicării premiului, nu prezintă un act de identitate valabil, împreună cu biletul de cinematograf cu numărul înscris pe talonul de concurs;
6. În cazul în care Organizatorii, din motive independente nu poate acorda premiul, atât câștigătorului sau rezervelor aferente, acesta va rămâne în posesia acestuia;
Numele câștigătorilor vor fi publicate după tragerea la sorți și după validarea câștigătorilor finali final, pe site-ul Cinema City: www.cinemacity.ro și în materialele de presă furnizate de către organizatori, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data validării acestuia.
7.10 CUMPĂRĂTORUL ESTE SINGURUL RESPONSABIL PENTRU PĂSTRAREA BILETULUI PÂNĂ LA RIDICAREA PREMIULUI AFERENT.  IN MOMENTUL REVENDICARII PREMIULUI, CÂȘTIGĂTORUL TREBUIE SĂ PREZINTE BILETUL DE CINEMATOGRAF CU NUMĂRUL ÎNSCRIS PE TALONUL DE CONCURS. 
7.11 Toți clienții, aşa cum este descris în capitolul 4 la prezentul regulament, pot participa la tragerea la sorți, prin completarea integrală a talonului cu următoarele date: nume, prenume, oraş/cinema, adresă de e-mail, număr de telefon, numărul biletului de film pentru care a primit talonul respectiv denumirea mall-ului în care se află cinematograful în care participă la promoție, semnătura şi apoi introducerea acesteia în urna special amenajată din cadrul cinematografului. Participantul trebuie săa păstreze pentru validare biletul de film înscris în cadrul campaniei.

CAPITOLUL 8 - EXCLUDERI 
8.1 Biletele gratuite, invitațiile sau orice alt tip de bilet obținut fără plată la casa de bilete sau din altă promoție nu sunt luate în considerare.
8.1 Biletele gratuite, invitațiile sau orice alt tip de bilet obținut fără plată la casa de bilete sau de la orice distribuitor, Cinema City, sau din altă promoție nu sunt luate în considerare.

CAPITOLUL 9 - RESPONSABILITATE ȘI ERORI  9.1 La începutul campaniei, organizatorii vor pune regulamentul promoției la dispoziția participanților. Regulamentul poate fi consultat la casa de bilete și în secțiunea Promoţii din cadrul site-ului web Cinema City (la adresa exactă (www.cinemacity.ro). Un extras al Regulamentului poate fi distribuit sau afișat în cinema. 
9.2 Organizatorii sunt pe deplin responsabili de mecanismul promoției (rezultate, verificări), pentru premiile acordate și pentru distribuția lor.  
9.3 Taloanele falsificate sau deteriorate sunt în mod automat declarate nule și nu vor participa la promoție. Orice tentativă de falsificare poate fi pedepsită conform legilor în vigoare. 
9.4 Organizatorii nu sunt responsabili pentru nicio dispută privind dreptul de a intra în posesia premiilor în timpul promoției. 
9.5 Organizatorii nu este sunt responsabili pentru: 
- Participanţii câştigători sunt informaţi cu privire la faptul că organizatorii nu acordă nicio garanţie pentru premiile primite şi nu vor despăgubi participanţii câştigători în cazul unor probleme în exploatarea acestuia, inclusiv dacă acestea se referă la distrugerea premiului, imposibilitatea de folosire, alte daune auxiliare, vătămări corporale, deces, etc., participanţii câştigători urmând să utilizeze premiul pe propriul risc. 
- Taloanele inscrise după data de 18 decembrie 2018. 
9.6 Toate taloanele devin proprietatea ORGANIZATORILOR din momentul în care se încasează premiul de către câștigător.
 
CAPITOLUL 10 - PREDAREA PREMIILOR
10.1 Predarea premiilor se face la sediul Cinema City sau Vertical Entertainment SRL. La predare, se va prezenta biletul la film al carui numar a fost inscris pe talonul de participare. 
10.2 Predarea premiului poate fi un eveniment public. Participarea la aceasta Campanie presupune acordul câștigătorului referitor la faptul ca persoana sa, numele, localitatea de domiciliu și fotografiile lui pot fi făcute publice și folosite în materiale foto, audio și video de către Organizatori fără niciun fel de plată aferentă. 
Câștigătorii vor semna o declarație scrisă în acest sens, ce va fi predată Organizatorului, în caz contrar considerându-se că persoana câștigătoare a renunțat implicit la premiu. 
10.3 Organizatorul nu va suporta niciun fel de cheltuieli după punerea câștigătorului în posesia premiului.
 
CAPITOLUL 11 - TAXE ȘI IMPOZITE 
11.1 Organizatorii Campaniei nu sunt răspunzători de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligații financiare legate de premiile oferite, cu excepția impozitului cu reținere la sursă, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promoționale, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat să îl calculeze, să îl rețină și să îl transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.
 
CAPITOLUL 12 - PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 
 12.1 Prin înscrierea şi participarea la Campanie, Participanții declară că sunt de acord ca datele lor cu caracter personal, respectiv: nume, prenume, oraş, adresă de e-mail, număr de telefon, semnătură, să să fie prelucrate şi utilizate de ORGANIZATORI în scopuri precum: înregistrarea şi validarea câştigătorilor Campaniei promoţionale, înmânarea premiilor câștigătorilor, îndeplinirea obligațiilor fiscale. 
De asemenea, prin înscrierea la Campania promoțională „CINEMANIA – Bagăa vitezăa la cinema!” participanții sunt de acord cu prevederile prezentului regulament și ca, în situația în care vor fi desemnați drept câștigători ai premiilor acordate prin tragere la sorţi, numele, adresa și imaginea lor să fie făcute publice și folosite în scopuri de marketing, fără alte obligații sau plăți, în conformitate cu dispozițiile legale în materie, după semnarea unei declaraţii/acord în acest sens. În conformitate cu legislația în vigoare, Organizatorul este obligat să facă public numele câștigătorilor și premiile acordate în cadrul acestei Campanii.
12.2. Participantii au dreptul de a accesa, de a rectifica, de a șterge, de a solicita restricționarea procesării, la portabilitatea datelor, la opoziție, de a retrage consimțământul, de a nu face obiectul unei decizii atunci când aceasta se bazează pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri în cazul în care aceasta produce efecte juridice sau afectează în mod semnificativ, de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere.
Pentru mai multe detalii, participantii pot accesa versiunea online a politicii de confidențialitate https://www.cinemacity.ro/static/ro/ro/privacy-policy-ro#004.6 sau varianta în format fizic aflată în zona casieriilor din cinematograf.
Ca atare, Organizatorii se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale participanților/câștigătorilor la prezenta Campanie și să le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial și legislației în vigoare.  Organizatorii certifica faptul ca vor respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Regulamentului UE 2016/679, precum si a OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative
12.3 Participantul la promoție în calitate de persoană vizată, are conform Legii nr. 677/2001, următoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de intervenție asupra datelor (art. 14), dreptul de opoziție (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) și dreptul de a se adresa justiției (art. 18).  
12.4 În vederea exercitării drepturilor sale, persoana vizată va înainta Organizatorilor o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată, la adresele: CinemaCity - Strada Ana Davila nr. 13, Sector 5, Bucureşti, cod postal 050491 sau Vertical Entertainment - Str. Tokio, nr.11, sector 1, cod poştal 011765.
12.5 Daca participantul intentioneaza sa si exercite drepturile prevazute in Politica de Confidentialitate, persoana vizata poate inainta Organizatorului o cerere scrisa la adresa mentionata mai sus) sau la adresa de e-mail [email protected] sau [email protected]  

 CAPITOLUL 13 - CLAUZE ADIȚIONALE 
13.1. Participanții nu pot primi echivalentul în bani al niciunui premiu. 
13.2. Promoția nu este cumulativă cu alte promoții și reduceri Cinema City Romania SRL.  
13.3. ORGANIZATORUL își rezervă dreptul de a anula validarea câștigătorilor care nu îndeplinesc condițiile secțiunilor 4 și 5. 
13.4 Participanții la promoție nu au dreptul la condiții speciale privind accesul sau distribuția produselor incluse în promoție. (Condițiile standard ale cinematografelor Cinema City privind capacitatea sălii, „primul sosit, primul servit” la case și rezervările sunt aplicabile tuturor participanților la promoție).  
13.5 Taloanele sunt oferite numai la momentul achiziției. Taloanele nu pot fi oferite în baza bonului, pentru achiziții sau tranzacții care au fost deja finalizate. 
13.6 Biletele plătite on-line ridicate de la ATM-urile din cinematografele Cinema City se vor prezenta casierilor care vor înmâna taloanele şi vor marca biletul pentru care a fost oferit. În cazul în care aceste bilete se vor ridica direct de la casele de bilete Cinema City, clienții vor primi automat talonul împreună cu biletele de film. 

 CAPITOLUL 14 - LITIGII ȘI DIFERENDE 
 Orice diferende sau litigii între organizatori și participanţi vor fi rezolvate amiabil. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiile vor fi soluționate de autoritatile române competente. 
 CAPITOLUL 15 - ÎNTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOȚIONALE  
Campania promoțională poate fi întreruptă înaintea finalului anunțat al perioadei de campanie în caz de forță majoră sau printr-o decizie unilaterală, caz în care participanții vor fi anunțați. 
 CAPITOLUL 16 - REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE 
 16.1 Regulamentul campaniei este pus la dispoziție gratuit la locațiile campaniei „CINEMANIA – Bagă viteză la cinema!”, cinematografele Cinema City România, și pe site-ul web al Cinema City, la adresa exactă www.cinemacity.ro. Participarea la campanie reprezintă acordul participantului de a se conforma acestui set de reguli.  
16.2 ORGANIZATORII își rezervă dreptul de a aduce clarificări sau modificări la regulament, după cum consideră potrivit, cu notificarea prealabilă a participanților/prin incheiere de act aditional. Regulamentul autentificat poate fi citit in fiecare locatie Cinema City.